Kommentarer (14)

  • Jeg er vild med den med zigøjneren. Min mor forbandede sin gamle chef til at få et ulykkeligt liv. Få år senere hængte han sig, og hun turde aldrig forbande nogen igen! Vi er også gammel zigøjnerslægt!

    • Vil lige lave en hurtig opfølgning: da han jo ikke havde været sød ved mig i de år vi var gift, talte vi ikke sammen efter den dag jeg forbandede ham. Men han fik opsnuset hvor jeg arbejdede, og mødte op der, for at fortælle om hans diagnose, og at jeg altså ikke måtte forbande folk, når nu det gik i opfyldelse. Så jeg har ikke forbandet nogen siden.

  • Jeg har ikke instagram, så du får lige en kommentar her, til dit nye billede. For hvor er det bare et lækkert billede.!

  • Jeg elsker den med manden, som forlod kone og barn, og senere ikke kunne få børn, med andre kvinder. Løn som forskyldt, som min farmor ville sige!!

    • Gætter på at stinkdyret sprøjtede på hunden (eller hvad de nu gør), så den stank. Så kunne hunden (måske?) lære ikke at gø.

  • Type 2 diabetes/sukkersyge har en rigtig rigtig høj arvelighed. Livsstil kan påvirke om det bliver “aktiveret”, men det altså noget, man har med fra sine forældre som regel

Der er lukket for kommentarer.