Jeg er jo Bridget Jones #446

1. Har fået besked om, at der er kommet en ventet pakke til mig, hvilket er fedt, bortset fra at den er kæmpestor og derfor ikke kan hentes på cykel, og lige præcis denne gang har PostNord valgt ikke at levere den til posthuset to gader væk, men til et nyt og spændende sted, der ligger omtrent ti gange så langt væk.

2. Efter Fleetwood Macs “Dreams” har fået en renæssance, er jeg glad hoppet med på vognen. Besluttede mig for at google teksten, fordi der var noget, jeg var usikker på, og det viser jeg, at jeg har sunget virkelig forkert i omtrent 15 år. “It’s only right” er fx meget tydeligt “whistle around” i mit hoved.

3. Den anden dag vaskede jeg gulve og opdagede, at Herbert simpelthen er begyndt at hvæsse klør i dem. Det ville måske ikke være så voldsomt på mange andre gulve, men jeg kan garantere, at man kan se det skidt på smørblødt træ fra 1937.

4. Jeg er begyndt at spejde efter, hvilken julekalender jeg skal have i år. Eller hvilke, ender det nok med. Jeg synes, udvalget er steget eksponentielt siden sidste år, og jeg vil have dem allesammen! Disney, Harry Potter, Kinder, badebomber, popcorn!

5. (Pønser på et indlæg med udvalg og links, så I 1) kan se, hvad jeg snakker om og 2) kan lide med mig).

6. I går var jeg til Halloween-hygge hos en veninde, fordi vi allerede var gået i gang med planlægningen, da vi fandt ud af, at Halloween faktisk først er næste lørdag.

7. Vi havde blandt andet en cupcake-pyntnings-konkurrence, hvor den planlagte blodigt røde og græskar-farvede orange endte med at blive fine pasteller, fordi der ikke var helt nok gods i konditorfarven.

8. Jeg overvejer, om jeg skal flotte mig og forære mig selv en ny vinterfrakke i år, så jeg har kigget lidt på Ellos (fordi op til 40% på overtøj, jeans og sko lige nu) og fundet den her, der er vildt pæn. (reklamelinks) Problemet er så, at jeg har forelsket mig i den i beige, og alt i mig skriger, at hvis jeg køber den, så får den kun lov til at være pletfri i omkring halvanden uge.

9. Forleden klaprede mine tænder faktisk, da jeg skulle i seng, men jeg har en stædig regel om ikke at tænde for varmen før første november. Kæft, det er dumt.

10. I nat drømte jeg, at Niels Olsen gav mig den vildeste skideballe, men jeg kan ikke huske, hvad den handlede om. Jeg ved godt, det er i den ret tamme ende, hvad mareridt angår, men jeg var simpelthen så trist, da jeg vågnede, for Niels Olsen virker som et udpræget behageligt menneske, så jeg må virkelig have gjort noget slemt for at pisse ham af.

Kommentarer (26)

 • Jeg stemmer for et indlæg med julekalender udvalg ?

  Og jeg er kan virkelig godt følge sig hvad angår Niels Olsen ??

 • Hahaha, den varme regel har jeg også – gud ved hvorfor?! Men ingen radiatorer bliver tændt før d. 1/11…. og så slukkes de igen d 1/2-20?

  Btw glæder mig til links om julekalendere. Jeg er så dårlig til selv at finde de spændende?

 • Åha den med varmen… flyttede i december sidste år, til en skide hyggelig villalejlighed.
  I december, januar og februar er det jo ganske fair at der skal tændes for varmen, men i starten af oktober var jeg NØDT til at tænde for varmen, for slap af der blir koldt i toppen af et hus fra 1906 ??‍♀️???
  Har ALDRIG tændt en radiator før december før

 • Du må virkelig have været slem. Mødte ham en gang på café Casablanca i Aarhus hvor han stod og åbnede døren for alle der ville ind og ud hele aftenen.

 • Det er også en rigtig Miriam jakke… Men det ligner nu mere en overgangsjakke og ikke en rigtig varm vinterjakke til de kolde, blæsende og våde vinterdage (beklager at praktiskegris lige tog over) … Der står i øvrigt at den ikke kan vaskes. Bare lige et heads up inden du klikker den beige hjem 😉

  Typisk mht den pakke. Ved du hvad det er, for så kan du måske ompakke derhenne og fordele så det i det mindste kan hænge/ligge flere steder på din cykel?
  Pøj pøj med den i hvert fald.
  DAO har smidt en mega lækker pakke væk som jeg skulle modtage i gave fra en jeg følger på instagram og jeg kan ikke få gensendt en ny magen til, vil kun kunne modtage ėn ting fra pakken, liiiidt irriterende når man nu har fundet ud af hvad man går glip af. Pisse irriterende.

  • Umiddelbart er 15% uld rigeligt til mig, jeg er ikke så kuldskær. Vask gør ikke noget, den kan altid renses. Det tror jeg – ved nærmere eftertanke – det fleste af mine jakker skal i forvejen. 😀

 • Jeg drømte engang at jeg var gift med Troels Malling!?! Men efter at have hørt ham i en podcast skal det, til hans forsvar, siges at jeg synes at han virker meget sympatisk og livsklog. Så det er så åbenbart det vildeste jeg kan fantasere om….

 • Åh Niels Olsen kan da umuligt skælde ud. Hvad havde du da gjort? Kan sagtens sætte mig ind i det at vågne op efter en drøm og stadig mærke følelsen fra drømmen. Det kan følge mig et stykke op ad dagen.

 • Næste gang kan jeg anbefale at købe pastafarver. De er ikke vandbaserede så der er rigtig gods i farven!

 • Bare rolig, de fleste herovre i USA, de fejrer halloween i adskillige weekender! Husker da jeg var på college, der var der mindst to tæt pakkede weekender med fester fredag, lørdag, søndag og naturligvis forskellige kostumer til hvert. Bare man fejrer det på weekend nooooogenlunde tæt på den rigtige dato, så er alt godt :-p

Der er lukket for kommentarer.