Kommentarer (12)

 • Mine veninders børn har fået kærester før mig. Har aldrig haft en rigtig kæreste…

  Til gengæld har jeg spildt tid på en mand, som havde en – og det kan klart frarådes. Uanset om han var din først. Han har det som blommen i et æg, mens du og hun ender med at græde tårer begge to i sidste ende. Giv slip på ham, og lad dig ikke udnytte <3

 • Ha, ha the struggle når ens frimodige fortid indhenter en lige der midt i 0. klasse ??? Dig med drengebaby på vej, det er ok at være skuffet. Husk at baby er et menneske, ikke et køn. Hilsen mor til drengebørn, der er vidt forskellige ?

  • Jeg var SÅ ked af det, da jeg fandt ud af, jeg ventede en pige, og en i min mødregruppe havde det sådan- bare med hendes dreng. Heldigvis kommer man jo ikke til at ville bytte dem, når de først er kommet ud 🙂 Og min mand snakker stadig om, at drengenavne er federe end pigenavne 😀

 • Dig med navneændring, jeg har overvejet at gøre det i mange år, men aldrig ture af samme årsag, så sejt at du har gjort det!

 • Knaldet eller ikke knaldet. Sådan har jeg det med en af mine kollegaer.
  Ville virkelig gerne vide om han er den, med samme navn, jeg knaldede i Sydhavnen for 25 år siden.

 • Helle Witte Christiansen

  Hvor er det trist at blive stigmatiseret pga. det navn man skriver under med.
  -Mine børns far har 2 efternavne fra 2 forskellige lande. Vi har valgt at give dem 6 navne hver, 3 fornavne og 3 efternavne, så de kan vælge det der passer bedst i situationen, når de bliver voksne. tja.

Der er lukket for kommentarer.