Ting, jeg tænker på

Hvorfor hvidt tøj stadig er gennemsigtigt 75% af tiden. Det er 2020, vi burde have fundet en løsning.

Hvorfor man altid bliver lige optimistisk nok omkring sine sangtalenter, når man har fået fire drinks og går op til karaokemaskinen.

Hvorfor Dark Angel aldrig fik flere sæsoner. Det var fandme en god serie!

Hvorfor jeg nogle gange har svært ved at kende Inger Støjberg og Joan Ørting fra hinanden.

Hvorfor hullede strømpebukser altid finder tilbage i skabet frem for ned i skraldespanden.

Hvorfor det pludselig er blevet helt okay for ét stykke bagværk i portionsstørrelse at koste op mod 50 kr i København.

Hvorfor jeg stadig kun kan omkvædet og absolut intet andet af MMMBop (og hvorfor titlen staves så mærkeligt).

Hvorfor nogle forfattere vælger fem-stavelses navne til deres protagonister. Er det for at oppe antalsslaget? Det er skideirriterende!

Hvorfor Nettos håndsprit lugter virkelig meget af tequila, hvilket får mig til lige dele at savne og virkelig ikke savne LA Bar.

Hvorfor blendere er så enormt irriterende at rengøre.

Kommentarer (34)

 • Hausfrau on the line

  Du putter bare sæbe og vand i blenderen lige når du har brugt den og lader den køre lidt, hælder det og lader den køre med rent vand. Så skyller du og den er ren!

 • Nej til Inger og Joan. Det er ikke kun dig.

  Tip til blenderen: hæld noget lunkent sæbevand i, læg låg på og blend det i ca. 10-15 sek

 • Mine forældre mødte i påsken Inger Støjberg, da de var på tur og skulle spise deres medbragte mad. Hun bød dem både på snaps og hønsesalat og da min far nævner for min mor, at hun da ikke er så skrap i virkeligheden, er det første min mor siger “Guud, ja det var da Joan Ørting” ? You are not alone!

 • Blendertrick til dem der mangler: varmt vand og opvaskemiddel i kanden, kør den et halvt minut. Skyl med rent vand. Bum!

 • Det meste af spritten i Danmark lugter for nuværende af Tequila. Grundet den lille pandemi har vi taget landets destillerier i brug til at producere sprit til vores hænder i stedet for alkohol til vores drinks??

 • Men du staver MMMBop rigtigt!! Og det er der flere journalister, der kan lære af. Mit Hansonhjerte… bopper?
  (Jo, jeg kan stadig hele teksten… ligesom resten af husstanden fra 1997)

 • HendeDerFølerSigEvigNostalgisk

  Puha så skulle du prøve at arbejde på et hospital som har sprit der lugter af billig whiskey, dårlig tequila, vodka og gin. Det er som om at gå på bar hver dag 😉

 • Jeg var også ved at dejse om, da det gik op for mig, at en lokal niche-bager sælger kanelsnegle for 49 kr. En én-persons-snegl!

 • Bag selv! Det er ganske let. F.eks. koldhævede grovboller. Du skal ikke engang ælte. Bare røre få ingredienser sammen. Alternativt køb bake-off, når det drejer sig om besværlige ting som croissanter. Det ER nemlig optrækkeri. Heldigvis er der også stadig små selvstændige håndværksbagere, hvor priserne er mere rimelige, men måske ikke lige på Østerbro.

  • Jeg hader virkelig at bage! Jeg køber også gerne fra de lidt mindre fancy bagere, det er mere hele konceptet, jeg klandrer. 😀

 • Haha, jeg var liiige nødt til at høre MmmBop efter det her indlæg! Og YouTube kvitterede med at henvise til Natalie Imbruglia og Ace of base og så videre, så nu har jeg lige brugt en halv time på at udforske YouTubes rabbit hole af 90’er pop ?

 • Grunden til at mange håndsprit for tiden lugter dårligt, er fordi der tilføjes mindre dele af andrer alkoholer end ethanol, som boost til håndspritten, idet der pga. det højere håndspritforbrug er stor efterspørgsel på ethanol.

 • 50 kr for ét stykke (1-persons) bagværk!!!! Aw my Gawd!!! ??? Jeg synes stadig det er småpebret at den lokale bager tager 14 kr stykket! – og lader som om 44 kr er for 4 stk er et tilbud… hmpf!

 • Haha – jeg var ved at få spat over “Coriolanus”, og måtte flere gange google/YouTube, hvordan man udtaler det??

 • Det går lidt på skift hvilke supermarkeder i mit nabolag der kører kopi-Tequila-håndsprit. Og det er lige klamt hver gang, fortryder at jeg ikke hev min egen mini sprayflaske op af tasken, men også rart at spare den og bruge den butikkerne har stillet frem. Jeg kan normalt godt lide Tequila, men ufff den håndsprit stinker.
  Uder lockdown hvor alt stadig var lukket og jeg primært handlede ml kl 20-22 var jeg en aften i Rema 1000. Uden for stod der to voksne mænd og røg hash og det var svært at undgå røgen(stanken), rundt om hjørnet stod nogle unge og spillede høj musik med en boom box og inden for lugtede håndspritten af Tequila. Det var en lørdag aften og det var det tætteste jeg havde været på “en fest” i flere måneder….. Tsk-Tsk…

 • Sjovt, jeg kan overhovedet ikke se sammenligningen af Joan Ørting og Inger Støjberg ?
  Joan er altid sprudlende og med krøllet hår, mens Inger er noget så stram i betrækket. -på billeder. Jeg har vist aldrig mødt nogen af dem i virkeligheden, så det skal jeg ikke udtale mig om.

Der er lukket for kommentarer.