Jeg er jo Bridget Jones #432

1. For en måneds tid siden ryddede jeg ud i min fryser og konstaterede, at jeg ikke skal fylde den med kød og den slags, for jeg glemmer, at det er der, og så bliver det for gammelt. Så nu er der mest bare is.

2. I sidste uge var der en fremmed mand, der fandt mig på Instagram og begyndte at voldspamme med mig alenlange beskeder – både på skrift og sådan nogle lydfiler, hvori han konsekvent kaldte mig “søde skat”. Da jeg pænt bad ham om at stoppe, blev han sur og blokerede mig. Såeh, win?

3. Herbert har fået en usund fascination af ærtebælge. Jeg kaster med dem som med en bold, hvorefter han henter dem , og ofte vågner jeg op til ærtebælge i min seng om morgenen, som han i løbet af natten har stjålet ud af skraldespanden. Det er helt ærligt mere forvirrende end noget andet.

4. Når det småregner, og jeg ifører mig “praktiske sko” aka ballerinaer, og mine veninder kigger på mig, som om jeg mangler et IQ-point eller tyve.

5. Kender I det, når ens hår spontant begynder at vokse lige i hårgrænsen, og man derfor render rundt med en semi-permanent glorie af mini-krøller rundt om hovedet?

6. H&M har i dagevis reklame-tvangsfodret mig deres udsalg, og til sidst bukkede jeg under og gik derind. Og jeg skal ikke have noget. Det skal jeg ikke, det skal jeg ikke. Men jeg har aldrig set noget så Samantha Jones-agtigt som den her kjole, og den ville være vildt pæn på mig, ikke? (reklamelink) Jeg siger det bare.

7. …Og også en undskyldning for at videreføre reklame-tvangsfodringen til jer. Men Samatha Jones!

8. I min vindueskarm står verdens fineste plante. Eller stod. Eller… Den står der endnu, den er bare ikke verdens fineste længere. Jeg var så hyperopmærksom på, at jeg ikke skulle dræbe den ved manglende vanding som med stort set alle mine planter, at jeg fik den dræbt ved drukning i stedet. Grønne fingre købes.

9. Jeg har fået en mail fra SKAT om, at der er momsfrist, men grundet Corona kan man godt vente med at indberette helt til 2021. De skriver, at de anbefaler, man gør det med det samme, men man behøver ikke. Det skal man simpelthen ikke fortælle prokrastinatorer som mig.

10. Jævnfør fredagens indlæg gik det op for mig, at jeg på et eller andet tidspunkt skal have opstøvet mit andelsbevis. Jeg kan huske meget specifik at have lagt det i en helt bestemt mappe, men på et tidspunkt blev jeg enig med mig selv om, at den mappe var for grim til at stå i min reol, så jeg gemte den et andet sted. Forhåbentlig kommer jeg på et tidspunkt i tanke om, hvor det sted er.

Kommentarer (6)

 • Andelsbeviset kan man heldigvis betale sig fra at få et nyt af hvis det er blevet væk ? Hilsen en som står med samme problemstilling når/hvis jeg en dag skal videre ?

  • Det lyder godt! Men dælme også kikset at være den person, der smider et næsten 100 år gammelt andelsbevis væk! 😀

 • Kød kan altså ikke rigtig blive for gammelt i en fryser. så ved du det 🙂
  og de der grønne fingre, et godt råd er at stikke en finger i jorden, er jorden stadig fugtig ? så skal der ikke vandes. Er jorden næsten eller helt knas tør, så skal der vandes ^_^

  held og lykke med det,

  de bedste hilsner
  Ida

 • Har solgt min andelslejlighed for 1 år siden, og skulle ikke bruge andelsbeviset til noget. Alt foregik online ?

  • Men andelsbeviset skal vel videregives til den nye ejer? Det skal det i hvert fald her. 😀

Der er lukket for kommentarer.