Kommentarer (43)

 • Jeg havde en underviser på uni, som kun underviste efter sin egen uudgivede bog og teori (som ingen andre undervisere i landet bakkede op om). Vi måtte printe bogen og skrive på vores eksamensopgaver, at vi brugte dén specifikke teori…

  • Ååååh sådan en havde jeg også. Semesteret efter fik vi ny underviser, der ikke kendte begreber den forrige havde introduceret os for. Fordi første jo for h… selv havde fundet på det hele. Så pinligt.

 • Når Disney vælger at FJERNE!!! en sang! Dét kan man da ikke!

  VHS-versionen af Løvernes Konge indeholder “Dagens rapport” men ikke dvd’en eller den nyeste udgave…. ?

  • Lige dén, er fordi “Dagens rapport” blev tilføjet senere, flere år efter. Den findes ikke i de første udgivelser /originalen. Men har da ingen ide om hvorfor de tilføjer den, for at udelukke den senere….
   (Skønheden og Udyret inkluderede også “menneske igen”, på VHS, som ikke var med med i de første udgivelser.. den blev også tilføjet (meget) senere på en genudgivelse af VHS’en. Den var heller ikke med på de første udgivelser af DVD’en (i hvert fald ikke min), men blev tilføjet i senere udgivelser)

   • Jeg har aldrig hørt om de der Disney sange, de fandtes vidst ikke da jeg var barn 😛

    • De var heller ikke på mine VHS-bånd 😉 jeg ved det kun, fordi en veninde fik dem dem på ny (da de gamle var slidt op) og der var de pludselig.

 • Jeg nåede at tænke: “Buster i boligindretning?! Altså Buster? Buster Oregon Mortensen? Hvad fanden laver han nu med boligindretning?!?!” før jeg forstod, hvad nr. 12 mente ???

 • Nyt emne. 1. Største løgn. 2. Værste knald. 3. Dyreste ting, man har købt. Og fortrudt.

  • Uhh, eller ens vildeste Coronakøb – ligger lidt i forlængelse af dyreste ting man har købt (og måske fortrudt) ?

 • Er jeg den eneste grammar nazi, der straks tjekkede det opslag igennem for kommafejl? ??‍♀️ #finderselvud

 • Hader bare grammar nazis. Arbejder sammen med, en ellers fin, fyr, der retter alle fejl, hvis man siger noget forkert. Pisseirriterende at skulle forholde sig til om det hedder mig eller jeg, midt i en sætning.

 • Den eksstuderende

  Nøj hvor brugte jeg mange penge på bøger og kompendier som KUN tjente som penge ned i lommen på underviseren det pågældende kursus. Ubrugelig viden desværre

 • Jeg er SÅ meget med på den med strømperne. Det er virkelig ubehageligt, hvis de ikke er vasket cirka lige mange gange. Spurgte på et tidspunkt min kæreste, om han ikke elskede mig rigtigt, fordi han bare parrede mine (sorte) strømper (i samme model) tilfældigt og ikke efter “nuance af sort” og “blødhed af stof”. Han havde aldrig tænkt på det som noget vigtigt…

 • Den med uni! Havde en lærer der kun ville undervise i sit eget materiale og hun var så skide stolt af en model hun kaldte fisken. Den var dum!

 • Den med folk, der ikke starter deres eget navn med stort! SÅ ENIG!!!!
  Havde aldrig troet at jeg skulle finde andre, der synes det!

  • Jeg melder mig også under fanen! Hvis nogle sender en besked og staver et navn med lille, føler jeg næsten det er en personlig fornærmelse! Nogle gør det endda med deres varemærkenavn ala Kattelegetøj by miriam – bare nej!

 • Jeg kan VIRKELIG ikke tage folk seriøst, som ikke staver deres navn med stort begyndelsesbogstav! Jeg har set overraskende mange på LinkedIn, som hverken har gjort det i for- eller efternavn. Sådan nogle typer, kan jeg ikke tage seriøst.

 • Nyt emne: Indirekte “svinere” man har modtaget udvej tiden. (Fx “Er det det med vilje at du tager så meget mascara på…?” ?)

  • Baghåndskomplimenter! Den har vi faktisk allerede haft, men shit, det var også sjovt! 😀

Der er lukket for kommentarer.