Kommentarer (92)

 • Dig med forbogstav på børn. Jeg har altså en del på min venneliste, der ikke ved hvad mit barn hedder (og at jeg har et barn overhovedet). Jeg bruger det generelt hvis jeg skriver offentligt på socialemedier, f.eks (fx.) virksomhedsprofiler. Det kommer ikke dem ved, hvad mit barn hedder – selvom jeg gerne vil vinde deres konkurrence.

  Den med toiletpapir på skamlæber, det er ikke irrationelt, det er helvede på jord.

 • Findes der egentlig folk, der kalder deres hund for Fido? Jeg er aldrig stødt på dem.

  Derudover enig med dem, der kalder børnene ved deres forbogstav – lyder cool på engelsk, ser åndssvagt ud på dansk. Og med den, der skal overhale de samme tunge-i-røven-cyklister i hvert eneste kryds. Det er også altid den slags cyklister, der er længst tid om at trampe sig i gang, når der så bliver grønt, så alle andre skal holde og vente på dem. Hold kæft, det er irriterende.

 • AMEN til dig med hundeejerne. Jeg er så meget med dig! Der er virkelig mange, der ikke tager hensyn og tror alle vil snakke med deres bæst. Din hund skal ikke hen til mig, uanset hvor sikker du er på, at den ikke gør noget. Og du skal også samle din hunds lort op. Punktum!

 • Smuldrende toiletpapir! Smuldrende toiletpapir! På en tidligere arbejdsplads købte de den dårligste kvalitet. Resultatet var, at der var smulder på toiletgulvet og også på gulvtæppet. Jeps. Jeg begyndte at medbringe mit eget. Fire lag, tak. Blødt og fint.

 • Nu vil jeg bare virkelig gerne vide, hvordan man udtaler Fårup – kan man udtale det på mere end én måde? Jeg er forvirret haha.

  • Det udtales Får-up, men den sjællandske udtale (som jeg har hørt den i hvert fald) er ofte Få-rup.

   • Jeg et Sjællænder og har altid troet at det hed Få-rup.

    Jeg er fornyelig begyndt at kalde Aalborg for Aal (som i fisken) borg. Tror helt sikkert at det oprindeligt var sådan man skulle udtale det, og ikke Old-borg ? men jeg kan tage fejl ?

    • Du skal ikke komme her med dine teorier om Aalborgs navn. Det hedder Olbår, sån’r’et. Mvh. Aalborgenseren

    • Tror, du tager fejl, Aalborg har intet med ål at gøre 😀 (Bor her selv). Wiki: “Byens navn kendes som Alabur og Alebu på mønter fra 1000-tallet. I Kong Valdemars Jordebog hedder den Aleburgh. Navnet menes at komme af áll, der er en smal strøm eller sejlrende.”

  • Vel egentligt Fårp, sådan lige ud? 😉

   Og ja, det er helt klart Oldborg 😀

   Hilsen nordjyden 😉

 • Evigt enig med “det’ så fint!”. DET LYDER SÅ NEDLADENDE, JEG KAN IKKE TÅLE DET I MIT LILLE (store) HOVED…. ???

  • Til fødselsforberedelse fik jeg at vide, at babylort skal ligne remoulade ? jeg behøvede så faktisk overhovedet ikke den sammenligning. Kunne de ikke bare sige “gult” og blande ting jeg spiser på min spegepølsemad udenom?!

  • My goodness ja! Jeg kunne ikke forestille mig, at nogen ville udtale Klitmøller på en anden måde, men så spurgte jeg min sjællandske kæreste, og han udtaler både Fårup og Klitmøller forkert ??? I det mindste har jeg fået ham opdraget til at udtale Rømø korrekt ?

  • Og Rømø!
   (Jeg bliver virkelig virkelig irrationel sur på folk der siger Røøømø, i stedet for Rømø)

   Jeg tror ikke det har været et WTF-emne (men jeg kan tage fejl), men hvad med WTF om “ord”. Ord folk siger/bruger forkert/for meget/for lidt, eller ord folk får kriller af (Vi er enige om nogle ord bare er klamme ikk?)

   • Det er ligesådan med Kgs Nytorv og Islands Brygge. Det kan få de små hår i nakken til at rejse sig på en københavner, når man hører en jyde sige ?
    Ligesom “sygehus ” i stedet for hospital ! Jeg fatter ikke at voksne kan sig det. Sygehus lyder ligesom at sige “futtog ” og ” vovhund “.

    • I Oldborg siger vi sygehus, fordi sygehusene hedder Sygehus Syd og Sygehus Nord, men derfor kan man godt være kommet på hospitalet ?

    • Men hvad kalder du så Skejby sygehus? Skejby hospital, måske? Men det vil jo ikke være korrekt.

    • Enig med sygehus, men så vidt jeg ved er det en beslutning der er truffet i regionerne (og ikke af folk selv nødvendigvis). Der kun region H som kalder deres hospitaler for hospitaler og i alle andre regioner hedder det sygehus. Hvis det ikke lige er et universitetshospital forstås 🙂 men meget forvirrende.

    • Men Mille, det hedder jo sygehus. Er det ikke kun i hovedstaden at alt kaldes for hospital? Her på Fyn er der i hvert fald flere sygehuse, men kun et hospital.

    • I Aalborg er det kun få år siden, at universitetshospitalet skiftede navn fra sygehus til hospital, så jeg kan ikke helt se det er forkert. Det har jo aldrig reelt heddet et futtog, men et hospital ér også et sygehus ??‍♀️

    • Arh, sygehus kan vist ikke sammenlignes med “børneord” som futtog. Sydvestjysk/Esbjerg sygehus hedder officielt sygehus og ikke hospital. Du må ikke spørge mig hvad forskellen præcis er, men det er under alle omstændigheder et rigtigt ord, der sagtens kan bruges af voksne ?

    • Det kan jo være fordi det mange steder hedder sygehus og ikke hospital udenfor København. Såsom Skejby sygehus

    • Ha ha ha. Igår sagde min 7 årige søn, under aftensmaden: “ Jeg forstår ikke folk, som bruger ordet “baby”. Det hedder jo SPÆDBARN”.

     Til sammenligning siger han dog feks selv “en tandstikker”

   • Jeg kan heller ikke klare Røøømø! Men vi er enige om, at det skal udtales Romø, ikke? ?

    • Altså, jeg er vokset op 10 km derfra, og det udtales bestemt ikke Røøø-mø. Men heller ikke helt Romø. Det er lidt en mellemting mellem et o og et ø, men trykket ligger i hvert fald på første stavelse; Røm-ø.

 • Den med langsomme cyklister, der bliver ved med at overhale, når man holder for rødt … så er vi satme to! Det er nemlig KAMP irriterende! Tak! <3

 • Folk der tagger deres venner i kommentarfeltet på Instagram, i stedet for videresend funktionen (den lille papirflyver).
  Ærligt talt er det ligeså irriterende som sokkefnuller mellem tæerne!

  • Det havde jeg INGEN idé om at man kunne! Med tanke på hvor tit jeg har screenshottet og videresendt, fordi det alligevel ville være lidt for akavet at brøle “Se! Det er den her kiksede frisure, der er offentligt ansat-frisuren” (eller hvad man nu har gang i) med tag til min veninde, så kommer hun ikke til at ane hvad der rammer hendes insta-indboks ??

 • Ih ja som medlem af diverse terminsgrupper på fb, så kan jeg kun sige at der simpelthen findes for mange Betina’er.

  Ex en kommer med en bekymring om hun har taget meget på i starten af graviditeten og om andre også har taget meget på?

  De første 5 betinaer – jeg har tabt mig 2 kg

 • Er lidt ærgerlig over dette emne.. Det plejer at være noget der giver et smil på læben, men dette er bare brok og småligt :/

  • Jeg kan afsløre, at det er det mest populære emne, vi har haft længe. Det er heller ikke min personlige favorit, men der er mange, der finder det underholdende, så der er nok tale om smag og behag. Måske er det næste mere noget for dig og mindre noget for nogle andre. 🙂

  • Jeg oplever at være i en tid, hvor alt hvad man siger og skriver kan opfattes anstødeligt af enten den eller anden. Det er virkelig svært at sige eller skrive noget uden nogen bliver sure.
   Og dette her WTF emne giver luft til at skrive nogle af de ting man virkelig kan blive irriteret over, uden at det kommer tilbage og rammer en i nakken igen. Dejligt befriende og så tager jeg det for hvad det er, vi har alle et eller andet vi synes der er lige lidt træls.

 • Tandbørster og tissemænd – helt enig. INGEN bruger min tandbørste! Heller ikke min mand gennem snart 12 år.

 • Jeg er død af grin over, hvor meget energi der tydeligvis ligger i dette emne. Hold op, der bliver brugt meget energi på at hade. Og jeg skal ikke holde mig for god, er med på stort set dem alle sammen (især dem der bruger ‘qua’ i daglig tale. Kravl. Ned. Fra. Det. Træ).

 • Jeg er ‘skyldig’ i hele 6 af ovenstående.
  Hold da op, jeg er åbenbart utålelig.
  Men jeg går med hat for at skygge for solen og min hund løber løs i parker, hvor det er tilladt, og det ændrer jeg ikke på. Så må hunde- og hattehaderne gå et andet sted hen.

  • Skriverens problem er nok ikke med steder, hvor det er tilladt at have løstgående hunde, men alle andre offentlige steder. Jeg er selv faldet over en labrador på en løbetur fordi den pludselig kom farende ud på stien. Og jeg smadrede mit knæ. Og jeg har prøvet adskillige gange at møde hunde, der hopper op ad mig og mudrer mit tøj til. Det er fandeme ikke i orden, uanset hvor meget ejeren siger, at “den er bare legesyg” og “den gør ikke noget”. Det er jeg pisse ligeglad med.

   Det er ikke valgfrit at have sin hund i snor på offentlige steder og jeg fatter ikke, at nogle hundeejere er så hensynsløse, at de ikke fatter, at det ikke er alle, der har lyst til at komme i nærkontakt med deres kæledyr.

   • Hej Marie. Det er ikke helt rigtigt..
    Loven siger dette: “ I byer og områder med bymæssig bebyggelse er det forbudt at lade hunde færdes på gader, veje, stier eller pladser m.v., der er åbne for almindelig færdsel, uden at de enten føres i bånd eller er i følge med en person, som har fuldt herredømme over dem. “

    Men kan godt forstå at det har været en voldsom oplevelse med hunden/faldet og det ikke er i orden 🙂

    Ingen snor; så skal der være fuld kontrol over hunden. 🙂

    • Problemet er jo nok også, at “fuld kontrol” kan gradbøjes. Jeg tror f.eks ikke alle hundeejere med uregerlige køtere vil indrømme, at de ikke har kontrol over deres dyr.

     • Pas på med det nedladende sprogbrug, Sarah. Jeg vil helst ikke opildne respektløs debat. 🙂

     • Hej Sarah
      Ja det kan gradbøjes 🙂
      Ved ikke helt hvad jeg skal sige om “uregerlige køtere”. Det virker lidt vred og jeg bliver lidt trist over sprogbruget :-/
      Jeg har en lille hund og bliver da ked af at hun bliver set sådan af dig :-/ Hun er jo min bedste ven.
      Hun har snor på da jeg ved hun gerne vil hilse på folk og blive kælet. De fleste tager heldigvis kontakt til hende før vi overhovedet er tæt på, da hun er en lille charmer 😉

     • Beklager – det var ikke ment som nedladende – især ikke til de, der holder deres hunde i snor 🙂 Som lille blev jeg bidt i låret af en løs schæfer, som ejeren mente “bare ville lege”, og så bliver man altså lidt ængstelig, når man ser en stor hund uden snor. Malene, jeg kan forsikre dig om at hvis din lille hund er i snor, så ser jeg den ikke som en uregerlig køter 😉 Jeg bliver bare frustreret, når folk lader deres savlende hunde i grand danois-størrelse hoppe op og ned af fremmede mennesker, for det er ikke alle, der synes det er fedt.

  • Hunde- og hattehaderne! Hahaha. Du er vel kun skyldig i den med hatten, hvis du selv synes, du er enormt spændende og særlig med dén på. 😉

   • Nej, det er jeg ikke! Men jeg synes nok jeg er lidt smart, fordi jeg ikke får solen i øjnene og undgår vådt hår i regnvejr.
    Og til den evige debat omkring løse hunde, så gider jeg ikke forsvare alle mulige episoder med andres hunde, som er løse hvor de ikke må, har mudderpoterne for langt fremme osv. Og ingen hund er nogensinde i fuld kontrol af ejeren, ikke engang i snor. Lev med det.

 • Kæmpe shout-out til dig der har sendt den ind med toiletpapiret! For det første er jeg 100% enig og havde tanken så sent som idag at der burde være fængelsesstraf for sælge den slags!
  Punkt 2 så syntes jeg bare at det var SÅ befriende og rart at læse en “pet peeve” der IKKE handlede om andre mennesker men “bare” om en ting. Aaaah. Tak nu er min verden et dejligt sted at være igen. 😉

 • Qua er jo er mega godt ord. Jeg udfordrer vedkommende til at finde et synonym som er lige søg hurtigt at sige og som folk kender!

 • Forslag til wtf emne kunne være “forældre på nettet”, for det er da næsten en kategori i sig selv. Her tænker jeg både SoMe, men også fx forældreintra på skoler osv ?‍♀️

 • Jeg arbejder i vuggestue og har en kollega, der konsekvent siger at børnene har “lavet prutter” når de har lavet lort. EN PRUT ER JO BARE LUFT!.
  Så hver gang hun siger det, er jeg nødt til at spørge ind til om det er lort de har lavet, eller om de bare har pruttet( Skal de skiftes eller ej) Hvorfor pakke det sådan ind???

  • Nyt barn i skovbørnehaven: “Jeg skal prutte!”
   Pædagog: “Prut du bare, vi er jo udenfor, så det kan vi ikke lugte?” – hvorpå barnet sked i bukserne… ?

  • Ja tak! Hvad er galt med folk?! Det er desværre mange af dem der arbejder med børn det ikke kan forholde sig til en lort.
   Og dem der spørg børnene om de har lavet ad!

 • Jeg nyder, når jeg skal skrive “fx”. Det ser mere elegant ud end “f. eks.”, og så føler jeg mig lidt oprørsk, når der ikke skal bruges punktummer ?
  Jeg skriver “F”, når jeg skal nævne min mand – gider ikke skrive hele hans navn, folk ved jo, hvem jeg mener.

 • Jeg er også et utåleligt menneske eftersom jeg er skyldig i mindst to. Derfor fik jeg tre børn, så jeg altid vil være elsket af dem, der betyder noget for mig og det er jo mange 🙂 🙂
  Og så lige til dig med hattene: Jeg har over ti hatte. Jeg ELSKER at gå med dem og synes jeg ser fantastisk ud. Derudover har vi adskillige tilfælde af hudkræft i familien; jeg er lys, bliver konstant solskoldet og får det helt sikkert, hvis jeg ikke dækker ansigtet. Men smart ser jeg ud

 • Jeg kan heller ikke holde “SÅ fint!” ud. Men man slipper åbenbart ikke for det pga. Corona. Jeg bed mærke i, at det også er et udtryk, vores erhvervsminister brugte på et pressemøde… ??
  Til dig med sommertøj i april. Jeg er altså blevet solbrændt ??‍♀️ Men det eneste udendørs, jeg har været, har været på min altan, hvor der er helt vindstille, så jeg har undgået forkølelsen.

 • Nej, hvor er der altså mange gode denne gang!!

  Jeg er SÆRLIGT enig i: “Det er SÅ fint!” hold nu op, hvor jeg hader det udtryk!! Pølser … så stop da. Toiletpapir på skamlæber, nøj det er irriterende!!! Cyklisterne – jeg overhaler dig igen om lidt. Jeg kan virkelig ikke have “fx” – jeg har en evig kamp med at få den forkortelse udryddet på mit arbejde.

  Moderat enig i: Løse hunde (jeg støder heldigvis sjældent på det). Qua. Taranteller/slanger.

  Skyldig i: Jeg er måske skyldig i Fårup – har ikke udtalt det i tusind år og nu tør jeg ikke prøve.

 • Jeg ville have indsendt noget med løse hunde, de steder de ikke må gå løs næste gang – men dejligt at se, at der er andre end mig, der er træt af det :). Jeg var ved at køre galt i går, da en hund rendte ud foran mig på cykelstien og idioten med hunden reagerede knapt nok. Synes, der er sket en kæmpe stigning i dem, der har løse hunde udenfor områderne, hvor de reelt må rende rundt uden snor – som mig bekendt er ret begrænsede områder i nogle parker osv.

 • Hende der går i sommerkjole i april

  Der har været flere gange et højt uv indeks her i april. Så jo vi får skam farve af at gå i vores sommerkjoler 🙂

 • Det er altså virkelig sjovt, jeg er en af pålægsfascisterne, der rynker på næsen, hvis du lægger mere end et stykke på brødet ? sorry, jeg ved godt, at det ikke giver mening, jeg er bare opdraget sådan og kan ikke finde ud af at lægge det fra mig ??‍♀️

 • Derfor skal man ikke købe billigt toilet papir! Djævlens værk er tyndt toilet papir ?.

  Så enig i den med folk der kommentere på opslag der tydeligvis ikke er henvendt til dem.

 • Fx er altså bare meget kortere end f.eks., hvis man skal lave en opgave og har ramt max antal anslag! ?

 • Jeg bliver lidt pissed over, der bliver skrevet skamlæber og ikke KØNSlæber. Hvorfor skal man skamme sig over at have læber forneden??????? 😀 😀 😀

 • Den med qua!!! Og må jeg have lov at tilføje ‘samt’? Stop med at bruge det ord! Lær at strukturere en sætning i stedet, så du ikke løber tør for fucking konjunktioner!

 • Den med hundene… jeg elsker hunde, men særligt bliver jeg irriteret, hvis hunden er i en flex-Line, og ejeren bare giver den lov… “Jamen tak, kom da endelig og og riv mit tøj i stykker, dit bæst!” Overreagerer måske nogle gange, og lader som om, at jeg er angst for hunden.

  Til jer der er forældre: lær nu bare jeres børn at sige “Lort” ! Alt andet er for mærkeligt!

Der er lukket for kommentarer.