Næste WTF-emne

Alright, vi skal have sparket gang i næste uges emne, der kommer som fremragende forslag af Carina. Endnu engang handler det lidt om at pege fingre ad os selv, og vi kører denne gang tema om ‘pet peeves’. Her snakker vi selvfølgelig ikke dem, vi allesammen har – som når nogen spiller musik fra deres telefon i bussen eller sætter juicen tilbage i køleskabet med 3 milliliter tilbage i kartonen – nej, vi skal have fat i dem, der er håbløst irrationelle og dermed formentlig også ret sjove.

Måske kan du ikke udstå, når folk skyder en hvid pil efter noget i stedet for en hvid pind? Måske generer det dig voldsomt, når mælken i køledisken ikke er arrangeret rigtigt fra skummet til sød efter fedtindhold? Måske får du indre raserianfald, når nogen vælger at være skoen i Monopoly? Det er nu, du kan få outlet for alle dine irritationer! Bare indsend dem i formularen ovenfor, så kan vi få os et godt grin på tirsdag. 😀

Kommentarer (5)

    • “Pil” er også klart mest udbredt, fordi, well, man skyder med pile, ikke med pinde, så det giver væsentligt mere mening. Det er bare ikke teknisk set korrekt. 😀

    • Jeg stopper altid halvvejs i sætningen, når jeg bruger det udtryk, da jeg ALDRIG kan huske, om det er “pind” eller “pil”, der er korrekt. Når jeg kommer til pind/pil, siger jeg det så utydeligt som muligt, da jeg bliver flov over ikke at kende det korrekte udtryk ?? Pr. refleks vil jeg sige pind, men min logiske hjerne synes bedst om pil ??‍♀️

  • HVAD?!?!? Er det seriøst en hvid pind og ikke en pil ?? Jeg har altid hørt pil og siger pil. Fuck mand, jeg har lært mine børn det forkert også ??

Der er lukket for kommentarer.