Kommentarer (76)

 • Jeg er så meget med på den med “vi er gravide”, den med blandet fag-og skønlitteratur og “det sagde hun også i går” ?

 • Jeg elsker det her emne!!

  ps. Jeg drikker konsekvent mandelmælk i min kaffe, det smager langt bedre end fx minimælk, som er noget tyndt sjap i kaffe og ødelægger smagen. Alternativet skulle være piskefløde, men det går ikke rigtig på daglgi basis….

  Til gengæld drikker jeg gerne gerne dagligt et glas kold minimælk til måltider ?

 • Virkelig yndlingskategori, vedkommende med bånddeleren må have det rimeligt stramt i øjeblikket?

 • Jeg elsker dem! Om jeg så er enig eller uenig, kan jeg virkelig mærke irritationen bag og smilede stort ved dem alle sammen!

 • Dig med Verdi – TAK! Er så træt af ankomme til festlige begivenheder, få serveret champagne/asti/sparkling wine, for at finde ud af at det er Verdi. Nej, nej, nej! Verdi er faktisk bare gæret sodavand, cider, det samme som mokaï, kald det hvad du vil, bare ikke kald det champagne!

 • Kommer kaffe- og tekopper nu om dage ikke ud på ét – aka et krus? Eller er jeg en neanderthal? ?

  • Den gik jeg også i stå ved… Drikker alt af (smukke) krus. Kalder mig ukultiveret, men der kan simpelthen ikke være nok i hverken den ene eller anden slags kopper! 😀

 • Jeg kunne ikke være mere enig i nr. 1. Samtidig er jeg så konfliktsky, at jeg aldrig ville kunne få mig selv til at sige det til vedkommende ?

 • Hvilket fabelagtigt fantastisk grandiøst lækkert morsomt emne ? jeg vil nu tænke grundigt over hvad jeg kan byde ind med – jeg har eddermame meget jeg bliver irriteret over…

 • Kan slet ikke have når folk skriver; Laver du? Hvad fanden rager det hvad jeg gør på toilettet! Sæt dog det hvad på, det betyder så meget.
  Derudover hader jeg skrigene og irriterende unger i butikkerne. Ved godt folk kommer efter mig, men det er sgu da pisseirreterende..

  • Uh. Jeg hader også bare, når der er skrigende unger i butikkerne. Især når det er mine egne!

 • Jeg må være et af de mest irriterende mennesker i verden ? Jeg gør overraskende mange af de ting !

 • Dig med bånddeleren – jeg er så enig ?
  Jeg tager konsekvent dimsen og banker den ned i båndet og kigger surt på mennesket. Hvorfor fanden kan man ikke bare gøre det ??‍♀️

 • Åh gud, jeg er en stirre-ud-i-luften person! Det er på ingen måde med vilje, jeg har det bare med at blive opslugt i mine egne tanker. Anede slet ikke, at det var noget, der kunne tolkes som opmærksomhedskrævende…

  • Jeg gør det også. Jeg har altid tænkt på det som at min hjerne tager en power nap. Det er på ingen måde noget jeg gør med vilje ?

  • Jeg zoner altså også ud en gang i mellem. Det er ikke noget, jeg gør bevidst og det er ikke altid, jeg selv er opmærksom på at det sker. ?

  • Jeg gør det også tit, især når jeg netop ikke orker at være en del af samtalen. Kan slet ikke se hvordan det kan tolkes som opmærksomhedssøgende

 • Det-sagde-hun-også-igår-jokes er bare aldrig sjove, uanset hvem der siger dem.

  Bånddeleren: Det har jeg også gjort. Det viste sig at personen foran var udlænding og derfor ikke kender denne meget danske regel.

  Min pet-peeve: folk der ikke læser deres bidrag igennem INDEN de sender det. Shit der er mange stave og grammatiske fejl i dagens indlæg.

 • Dig med folk, som kommer for sent. Samt dig, med; Det sagde hun også i går. Jeg er helt med på, hvad I mener.

 • Elsker dem.

  Folk der siger FUTTOG, RAPAND til deres børn. Jeg smiler udenpå men raser indeni.
  Det er et tog og det siger med god vilje Fut og det er en and og anden siger rap.

  Eller folk der siger vino – typisk kvinder på min alder??‍♀️

  Eller par med fælles FB profil eller fælles mail.

  Eller når folk bruger et cetera (etc) konstant i helt almindelig hverdagtale.

  Åhhhh der lettede at komme af med det?

  • Jeg kender en højt uddannet englænder der fik arbejde som økonom i et fint dansk firma. Han valgte at bruge sine første måneder i Danmark på at arbejde i børnehave, fordi han mente det var et godt sted at lære sproget. Med det resultat at han i ramme alvor bruger ord som rapand, øffgris og futtog i samtaler med andre voksne. Jeg prøver at holde stiff upper lip ?

 • Åh ja, bånddeleren? Jeg smider demonstrativt mine varer op på båndet, så plejer den foran nok at fatte en hentydning. Nogle gange har de “undskyldt”, og jeg svarer: “nå, jamen det ku’ da godt være du ville betale for mine varer også”.
  De folk der så OVENI HELLER IKKE flytter deres forpulede indkøbskurv fra trinnet lige ved kassebåndet når de har lagt deres varer op…!!!! Jamen, nu skal jeg da lige flytte din kurv for dig. Oh my! Jeg er så uendelig tæt på at eksplodere!!!????

 • Elsker alle dine WTF! Det er jo utroligt, hvordan du kan finde på nye emner og hvordan folk har så mange sjove svar. ? Elsker selvfølgelig dine posts om hemmeligheder, men der er noget ekstra charmerende over denne type kollage af sjove ting inden for samme paddehat.
  Ps. Forsinket tillykke med fødselsdagen 😀
  Pps. Har været meget nervøs over kommaer og formulering, da jeg lavede denne kommentar. Ved jo hvor dygtig du er til det og hvor meget fejlene kan irritere dig 😉

 • Når jeg stirrer ud i luften, vil jeg meget gerne have, du lader mig være.
  Jeg prøver at komme væk fra andre mennesker og finde ro men befinder mig sikkert et sted (fx på job), hvor jeg ikke kan fjerne mig fysisk.
  Så kan vi blive enige om, at det er det modsatte af et forsøg på at få opmærksomhed?
  Tak for forståelsen.

  • Når jeg stirrer ud i luften (typisk i offentlig transport) er det for at undgå at stirre et fremmede menneske ind i øjnene, eller stirre PÅ et fremmed menneske. Et eller andet sted skal man jo kigge hen.

  • Jeg er ikke nødvendigvis uenig med dig, men jeg har alligevel måttet slette din kommentar, fordi det – ironisk nok – ikke er tilladt at skrive negative ting om indsenderne.

   • Helt ok ?
    Det var bestemt ikke ment sådan. Mere en generel betragtning. Men tak for ordne og rigtig god aften!

    • Jeg er som sagt ikke uenig – men kommentarfeltsreglerne er til, så folk forhåbentlig har lyst til at blive ved med at indsende, så jeg efterstræber at håndhæve dem. 😀

 • Tja, betragtes man som en lemming, når man har købt ? fra 1966, hvor alle indvendige døre er de originale med messinghåndtag? Bør man skifte dem for ikke at være sådan én, der bare følger strømmen.
  Det må man nok hellere ?

 • Fun fact: “Bånddeleren” hedder en “Næste-kunde-pind”. Det blev vedtaget efter en afstemning for nogle år siden, men jeg kalder den stædigt en “skillert”, fordi jeg synes, det navn burde have vundet ???

 • Det er sjovt, jeg har en veninde, der er virkelig dygtig til at lave mad og altid kreerer højgastronomiske retter, men som samtidig kan putte Heinz-ketchup på alt.

 • Og så synes jeg altså, det er ærgerligt, at der helt sikkert er mange andre end indsenderen, der tænker det samme om folk, der drikke plantemælk.

 • Folk der siger “vi skal have bobler” – nejjjjjj! I skal have champagne el. lign. Hader ordet bobler – snobber!

 • Jeg anede ikke, jeg var enig i så mange af disse. Tænk, at opdage flere ting, man irriteres over ?
  Min egen er virkelig nørdet – Jeg HADER den tendens der er til at bruge hovedsætningsordstilling i bisætninger. Hvad ER DET, FOLK IKKE FORSTÅR?! ? Voksne mennesker kommer til at lyde som 5-årige. Argh.

 • Jeg hader når folk bruger nogle få “svære/kloge” ord i deres ellers helt almindelige sætninger i dagligdags samtale..
  “Det er fuldstændigt arbitrært hvem der vinder i Ludo”… NEJ Karen det er tilfældigt!!! Og hold så op med at tale ud fra din “lær-et-nyt-fremmedord-hver-dag-afrivningskalender” ..
  Ved i øvrigt ikke hvorfor det irriterer mig så meget. Mums er også et frygteligt ord. Og folk der siger vino, bobler, plaid og snolder.

   • Please lad være med at svine navngivne mennesker til. Der er tale om en mand, der – antager jeg – aldrig har gjort dig noget. Jeg vil ikke være endnu en platform på internettet, hvor det er okay.

 • Miriam, må lige spørge… Er det dig selv der har skrevet den med fag og skønlitteratur??? ??????

 • Jeg krummer tæer, når folk skriver “manden min”, “pigen min”, “bedstevennen min” osv. Jeg kan ikke have det!!!
  Og så synes jeg at hashtags er irriterende at se på. (#??‍♀️)

 • Jeg er lidt ny her på “blokken”, så jeg har helt sikkert misset noget. Men … er det et princip, at du ikke læser korrektur på bidragene?
  Jeg ELSKER ellers at læse dine tekster, fordi du er så skarp grammatisk ??‍♀️

  • Jep, det er det. Afhængig af kontekst kan jeg godt rette lidt hist og her, men ellers er der en mening med galskaben. Der er fx en fin ironi over, hvis nogen brokker sig over andre, der laver en bestemt sproglig fejl, men så selv får stavet noget forkert. 🙂

 • Hvordan undgår man at blande faglitteratur og skønlitteratur, hvis det er lærebøger i økonomi?

 • Den latente vrede

  Enig med de fleste! Især den første! Hvad er det med folk, der pisser på andres tid? Orker non! Og undskylder det med at “..det har jeg bare altid været dårlig til, fnis” jamen GROW UP, altså! Du er et voksent menneske, du kan købe et ur, sætte en alarm, beregne mere tid på at gøre dig klar – hvad-ved-jeg! Ikke OK!

  Hader: Folk der omtaler deres børn som “yngstebarnet, ældstebarnet, ældstedatteren” og så videre. Får sådan en trang til at presse ballerne sammen i bare ubehag. (Samme med ordet “mums”.) Har alle disse børn ikke navne, der er bedre end blot at blive omtalt som nummeret i rækken? Eller var der så mange at man ikke husker hvem, der er hvem? Arhmen for helvede..

  Åhh det lettede at få det sagt!

 • Faldt over den her artikel, om andre nationaliteters ‘pet peeves’ om os danskere ?
  https://www.alt.dk/artikler/tilflyttere-om-danskere

  ….mine egne kommentarer til artiklen:
  A) Som sproglærer har jeg tit fået spørgsmål omkring dét der med at suge luft ind og sige ‘ja’ samtidig.
  Det ER sgu da egentlig også underligt… ?

  B) Aldrig! Ikke nogensinde overhovedet EVER om jeg vil have en dobbeltdyne! Hver person sin dyne, og så taler vi ikke mere om dét! ?

Der er lukket for kommentarer.