Kommentarer (34)

 • Kan ikke lade være med at ærgre mig over den generalisering der er opstået med at ‘i Nordjylland krammer vi ikke/kan vi ikke lide at kramme’. Jeg er fra Frederikshavn og i min familie ELSKER vi altså at kramme!!

  • Jeg er også typen, der krammer alle. Det samme er min mand og hans familie. Jeg er vendelbo og de er også nordjyder om end af den sønderfjords type.

 • Dig med kylling karry sandwich, spørg din meny delikatesse.
  Vi laver ihvertfald med chilimay ?

 • Hahahahaha! Jeg har makrel, tun eller torskerogn med på madpakke! Det er SÅ nemt ? OG jeg er hende der råber “BAGFRA” når jeg kommer på min racercykel på cykelstien, min ringeklokke er faldet af ? jeg undskylder! ?

 • Jeg kan anbefale podcasten p7 mix marathon om Max Martin. Både pga god musik, men også for at få forklaringen på me/may 🙂

  Jeg er desuden helt enig i det med filmcovers til bøger og karry til kylling, men jeg elsker alle mine grønne håndklæder 😀

 • WTH med hvornår sangere er begyndt at udtale “me” som “may”, må helt sikkert være startet med ‘N Sync’ It’s gonna be me(may)

  • Den poppede også prompte frem i mit hovede. Åh Justin?

   Every little thing I do
   Never seems enough for you
   You don’t want to lose it again
   But I’m not like them
   Baby, when you finally
   Get to love somebody
   Guess what
   It’s gonna be MAY????

 • Jeg har hørt, at det der ‘may’ i stedet for ‘me’, var fordi svenskeren, Max Martin, der producerede for ‘N Sync og Britney, insisterede på at de sang det sådan, fordi han syntes det lød lidt ‘southern’. Min kilde er podcast’en Absolute Absolute Music, som gennemgår alle sange på Absolute Music CD’erne 🙂

 • Forstår ikke den med de fedtede ører? ?
  Lycra-mændene plejer at råbe ‘kig op’ til mig, når de ville overhale. De første mange gange fattede jeg hat. ? Så meget vejer en ringeklokke altså heller ikke!

  • Bliver helt i tvivl, hvorfor råber de “kig op”?
   Er det fordi man ikke må glo dem i røven når de har overhalet? ??

   • Hvis de cykler flere sammen, så råber den/de forreste ryttere “kig op!”. Ville være ærgerligt at være cykel nr. 1 og svinge udenom de almindelige cyklister, men de resterende 2-3-flere han har bag sig bare brager direkte ind i uskyldig cyklist… fordi de ikke kiggede op. Man kører meget naturligt og kigger på sin makkers baghjul og ser hvor tæt man kan komme derpå uden at snitte. ?
    Det er bare en kort version af “Vær nu opmærksom, venner!” ?‍♀️?

   • Jeg tror mere det er henvendt til deres medcykelister, da det er den forreste der har ‘ansvar’ for at gøre de øvrige opmærksomme på udfordringer på vejen. På samme måde gør de professionelle cykelryttere det med håndtegn hvis der f.eks. er vejheller

 • Nordjyden, der ikke forstår krammekulturen i Kbh., I feel you og er så enig. Hilsen færingen, som har boet i DK i næsten 9 år og stadig ikke har lært at sno sig udenom de skide kram.

 • Jeg er SÅ enig i den med svømmehallerne! Og “BAGFRA!”-cyklisterne – man får jo et kæmpe chok når der man pludselig bliver brølet i nakken. Så meget vejer en ringeklokke altså heller ikke ?

 • Den der med kylling og karry! Jeg er sååååååå enig!! Elsker kylling, hader karry??‍♀️

  Til gengæld har jeg tit en dåse makrel med på madpakken?

 • Til nordjyden: jeg er så meget på dit hold. Hader at perifere bekendtskaber altid vil kramme. Stop! På den måde er corona meget godt, jeg har generobret min intimsfære.

 • Skal vi lave en klub for os, som hader kylling med karrydressing?! Jeg elsker kylling i karry (med ris), men hvis du smider det i en sandwich med bacon og andre lækkerier, så har du bare at holde karry ude af clubben (pun intended). Hvad er der nu i vejen med pesto?!

 • Men osten på en margherita bliver bare såååå meget bedre end osten på andre pizzaer!

 • Hehe, den med hårspænder til babyer forstår jeg heller ikke. Men, det virker som om nogle pige-forældre er lidt mere sensitive over, at folk tror deres lille pige er en dreng? Vi havde det omvendte problem, vores søn fik ofte at vide “ohh she’s so pretty!” selvom han udelukkende havde blåt tøj på. Vi var ligeglade – men måske det bliver trættende hvis folk KUN tror ens pige er en dreng!

 • Når jeg skal til Jylland med bus, skal jeg altid sidde ved siden af/bagved/foran dem, der har dåsemakrel og tun med på madpakken.. Og de skal altid pakke den ud i det sekund, bussen kører, så man kan sidde i hørmen i de efterfølgende fire timer.

  Ift den med håndklæderne gik det op for mig, at jeg har en pet peeve for de hjem (ofte i provinsen), hvor beboerens dækkeservietter, pyntepuder, tandpastakrus, håndklæder, osv alt sammen er i samme gyselige farve, typisk lysegrøn. Det er så grimt!

  • Hørt ! Limegrøn er flittigt brugt ! Og jeg hader limegrøn. Limegrønne skåle, viskestykker, puder, håndklæder osv osv osv. Hahaha endelig en der forstår mit uendelige had til denne farve

   • Ja, nemlig! Jeg tror ikke, jeg ville hade den farve så meget, hvis det bare var en enkelt detalje, der var limegrøn, men folk skal altid gå amok, og man får altså hovedpine af sådan en overdosis. Og så skal folk lade være med at have dækkeservietter liggende permanent fremme på deres spiseborde, men dét er en helt anden snak..

    • Ej, kunne ikke være mere enig! Endelig nogen, der genkender det! Ser det altid for mig, når nogen nævner lime grøn. En lysende grim pyntepude i en sort lædersofa fra firserne.
     Nogle gange kan det også være et tema af turkis. Eller rød. Det er ofte røde håndklæder i hjem med sorte højglansskabe.

 • Den grønne håndklæde-ejer

  Jeg er SÅ meget med på mange af de her: Margherita-pizza: Keeedeligt bare-brød-med-tomatsovs!
  Karry i kyllingsandwich: Det skal jeg ik’ ha’!
  “Unik” udtalt som “junik”: Nej! Stop!

  Men….er meget nysgerrig på hvordan personen med håndklæde-aversionen har det med røde/gule/blå håndklæder. Virkelig oprigtigt nysgerrig ?

 • Jeg er alt andet end kræsen, men den ene ting jeg ikke kan lide er karry! Så jeg er 100% med på den med at kylling og karry ikke skal gå hånd i hånd.

 • Lærte da jeg gik til sangundervisning at man ofte skal ændre på vokaler når man synger for at få større lyd ud (eller sådan noget). Hvis I selv prøver at synge Me og May vil I kunne mærke/høre at munden er mindre åben og dermed lukker mere af for lyd ved “Me” .. Hvis det giver mening 😉

 • Skreg af grin ? tak Miriam, det er så tiltrængt med et godt grin i disse tider !

 • Jeg må altså istemme mig den med makreldåsen – jeg synes det er SÅ strengt, at folk åbner for noget der lugter SÅ MEGET og så GRUSOMT i offentligheden ?? behold dem hjemme i privaten ?

 • Undskyyyyyyyyyyyyyyyld!!! Jeg er en af dem, der ikke kan teksten men synger alligevel ????

Der er lukket for kommentarer.