Jeg er jo Bridget Jones #424

1. Det lykkedes mig at fikse mit afløb! Altså, jeg fik meget tydelige instruktioner fra min vicevært, men jeg gjorde det! Jeg er totalt strong, independent woman! PS: Det var herreklamt.

2. Dobbelt win i øvrigt, fordi jeg slap for at gøre badeværelset hovedrent, hvilket klart havde været en absolut nødvendighed, hvis der skulle komme en VVS’er.

3. Med den gode oplevelse in mente besluttede jeg mig for at fikse det selv, da en af tasterne på mit tastatur faldt af. Endte med ødelægge hele mekanismen i stedet.

4. Fandt et sted online, der kunne sælge mig en ny tast + mekanisme, hvilket resulterede i et opkald fra min bank om, at de havde spærret mit kort pga “mistænkelig aktivitet”.

5. Psoriasis er en af de der ting, der går helt amok med stress, så min er blevet fuldstændig uhåndterbar under Corona. Ergo har jeg været nødt til gå til min læge, som ikke bare ordinerede en daglig shampoo, men også en daglig tonic til min hovedbund. Ting, man ikke må gøre, når man har krøller: Vaske hår dagligt & skille sine krøller ad. Præcis de ting, jeg blev befalet at gøre. Jeg har haft horribel hårdag i halvanden uge nu.

6. Og for at det ikke skal være løgn, så synes Herbert også, det er skidesjovt at kravle op på badekarskanten og vælte ting fra min badehylde ned. Det gjorde han så med min nye, dyre, medicinske shampoo, som landede på hovedet, hvorefter alt indholdet pænt løb ud ad flasken.

7. Gik i Netto for at købe hytteost. Kom hjem med creme fraiche. Hvorfor ligner de hinanden så meget?!

8. Kender I det, når man vasker tøj og laver en lille bunke med “hvis jeg skal vaske det her i dag, så bliver det en ekstra tur i vaskekælderen, det kan godt vente til en anden gang?” Well, jeg besluttede mig for endelig at tage den ekstra tur i vaskekælderen, og det var selvfølgelig den dag, tørretumbleren var i stykker.

9. …Har nu en lejlighed med strømper og trusser og viskestykker hængende fra hvert et sted, det er muligt at hænge noget fra.

10. Engang imellem finder jeg en Youtube-kanal, som jeg bliver momentant besat af. Der var den kridhvide gut, der overraskede folk i China-town med et fejlfri kinesisk, der var America’s Next Top Model-videoerne, og nyeste skud på stammen er så sko-restaurering. Jeg siger jer, det er vildt, hvad den mand kan gøre, og det er verdens måske mest tilfredsstillende videoer!

Kommentarer (12)

  • OMG, haha. Er helt vild med den video med fyren, der har lært sig selv kinesisk. Mega cool. Tak for at gøre mig opmærksom på den. Ved ikke hvorfor, men det fænger virkelig også mig ?.

    • Han er ret genial! Men måske 90% af hans videoer er bygget op efter præcis samme koncept, så man har også hurtigt set det. 😀

  • Ved du egentlig hvor man kan streame ANTM? Jeg har ledt og ledt og dine ovenstående videoer gør bare abstinenserne værre ??❤️

  • Okay har lige brugt 20 skønne minutter på at se den fantastisk restauration af et par Chanel ballerina. Det er jo magisk. Jeg har et par yndlingsstøvler der har brug for sådan en tur.

    • Jeg har sko, jeg fortryder at have smidt ud, fordi de var for slidte! Den mand kan jo fikse alt!

  • Jeg har under Corona opdaget “Hairdresser react” med Brad Mondo. Særligt videoer med folk som forsøger på egen hånd at afblege deres hår derhjemme er priceless – særligt fordi det gerne går galt og fordi Brad Mondo er en stjerne (og plus for tips til hår).

  • Min mand er også besat af restaurations videoer! Vi har været gennem sko, værktøj, kæmpe maskiner, gamle malerier (meget fascinerende den teknik!) og nu er vi nået til at se videoer af en bedstefar i Kina, der laver træting i sin have… YouTube er et finurligt sted!

Der er lukket for kommentarer.