Sådan et kompliment, jeg ikke havde set komme

Annonce for Ellos.

Jeg talte med en mand den anden dag, som gav mig et kompliment, som i bund og grund kom ret meget bag på mig. Fordi han havde bemærket noget ved mig, som vel egentlig er ret åbenlyst, men som alligevel på en eller anden måde er fløjet henover hovedet på mig selv. Han sagde til mig, at han var vild med, hvor farverigt jeg gik klædt. Det var et uventet. Dels fordi jeg ikke så tit oplever mænd komplimentere mit tøj, og dels fordi jeg simpelthen ikke havde den opfattelse af mig selv, at jeg er en knald-på-farverne-kinda-gal. Det var ikke et uvelkomment kompliment på nogen måde (det er der vel i virkeligheden meget få komplimenter, der er), men i lang tid var jeg mest tilbøjelig til sort og grå og deslige, og i mit hoved var det åbenbart stadig sådan, min garderobe så ud. Bortset fra at det er en stor, fed løgn. Jeg ved ikke, hvornår jeg begyndte at gå mere efter prints og farver, men hvis jeg tager et kig i mit tøjskab kan jeg da se, at det i hvert fald er nogle år siden. Det sorte dominerer efterhånden meget lidt og nok egentlig mest på undertøjshylden.

Det er ikke på nogen måde en udvikling, jeg er utilfreds med, det var bare spøjst, at det tilsyneladende ikke er lykkedes mig at lægge mærke til den. Sådan ægte. Jeg ved da godt, at jeg efterhånden går mere efter mønstrede maxikjoler end the little black dress, men derfor havde jeg stadig en eller anden forventning om, at halvdelen af mine kjoler faldt i sidstnævnte kategori.

Der er det ved prints og farver, at de gør mig glad. Jeg føler mig lidt ekstra staset ud, og det kan jeg godt lide. Jeg går meget sjældent med smykker, og om sommeren går jeg som regel med relativt lidt makeup, fordi jeg ellers sveder skidtet af. Det er simpelthen det nemmeste af det nemme at åbne skabsdøren, hive en farverig kjole frem, og så er outfittet færdigt. Der skal ikke matches flere tøjgenstande eller styles på nogen måde. One and done. Jeg elsker det.

I anledningen af min farveåbenbaring, vil jeg gerne dele lidt af min kjoleglæde, og det er traditionen tro på Ellos, jeg har været på jagt for at finde pæne eksemplarer, der snildt kunne komme og bo hos mig. Der er naturligvis links til det hele under collagen, og skulle man falde over noget interessant, kan man bruge koden 415445 og få 33% på sin dyreste ikke-nedsatte vare og 5% ekstra på alt allerede nedsat. Det gælder selvfølgelig hele Ellos’ modesektion og ikke kun det viste tøj. Har man lyst til at lure på deres ret imponerende udvalg selv, kan man bare gå til forsiden her.

OBS! Nummer 7 er min yndlingskjole over dem alle, Carina, der igen er kommet i en ny farve. (To faktisk – den anden kan ses inde på siden). For fa’en, den er pæn!

DOBBELT-OBS! Ellos kører op til 40% på et stort udvalg af mode pt, inklusiv flere af de viste kjoler. Der er også Carina-varianter med i det tilbud!

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9.

Kommentarer (20)

 • Nr 7 er virkelig pæn, men jeg er bare bange for, at den vil slæbe hen ad jorden. Jeg er kun 159 cm. På den anden side sparer jeg med din kode, og den besparelse kan jeg så bruge på at få den lagt op.

  Tænkeboks!

  • Jeg er 10 cm højere end dig, og jeg kunne godt tænke mig, den var lige en snert længere, hvis jeg er ærlig. Men det kan godt ske, den stadig bliver for lang på dig. På den positive side tænker jeg, den er drønnem at få lagt op, hvis du går den vej. Jeg kan i hvert fald kun anbefale den, det er virkelig en af dem, jeg helt automatisk rækker ud efter i skabet. 😀

 • Hvordan er Carina i størrelsen? Er normalt str 42, men er i tvivl om den bliver for stor når den hedder 42/44… Den er godt nok fin…

  • Jeg tror sgu, jeg ville gå ned i en 38/40, hvis jeg var dig. Jeg ligger på en 44-46, og en 42/44 passer mig uden problemer, men den er næsten dumt fleksibel i størrelsen, så jeg tror næsten, begge størrelser ville fungere. Det kommer selvfølgelig lidt an på kropsbygning og sådan, men med både stræk og bindebånd kan den tilpasses det meste. 🙂

   • Tak for svar 🙂 Kan godt se flere andre har anmeldt den til at være stor. Nu er næste spørgsmål så hvilket mønster… shit der er mange fine jo!

 • Hvordan er det nu med annoncer vs. affiliate-links – får du fortjeneste, hver gang jeg klikker, eller kun når jeg køber? Jeg mangler ikke noget fra Ellos lige nu, men jeg vil gerne sætte en halv time af til at klikke amok, hvis det kan gøre noget godt i din ende 🙂

  • Hvor er du sød, tak! Jeg bliver desværre ikke betalt for kliks, men jeg sætter umådeligt pris på tanken! <3

   • Kære Miriam og M,
    Må jeg være så fræk at highjacke denne kommentar til at slå et slag for min mening om noget vi har diskuteret før? Nemlig muligheden for donations/subscriptions.

    Jeg ser meget Twitch, som fungerer med gratis indhold til dem, der vil det og så helt frivillige donations eller subscriptions for dem, der gerne vil støtte content-creatoren (som du jo er, kæreste Miriam).
    Det samme på YT hvor så mange har Patreon eller lignende.

    Tænk på, at der sidder rigtigt mange af os faste følgere, som SÅ gerne vil støtte dig økonomisk (særligt nu), men ikke har brug for/interesse i de sponsoraftaler eller affiliates du bruger. Folk, der er villige til at bruge halve og hele timer på at klikke på links for at give dig et par ører per klik ???

    Jeg ved godt du har det mærkeligt med det, og du kan jo kun drive din forretning som du har det godt med, men vil du ikke nok genoverveje det? Se på hvor helt basal og naturlig en del af online content creation-verdenen, det virkelig er at give folk mulighed for at bare støtte direkte?

    Jeg håber du tager min kommentar med al den kærlighed den er ment ❤️ Jeg vil bare så gerne have mulighed for at støtte dig og kaste nogle penge og belønning efter dig ? Du ligger nummer 1 i min browser og har gjort det i mindst 5 år. Der er ingen sider på internettet jeg checker så ofte som din. Må jeg ikke gerne subscribe til din vidunderlige content? ??❤️

    • Du er simpelthen så sød, Camilla, jeg læser KUN kærlighed i din kommentar, og jeg bliver også meget rørt. Jeg kan sagtens se det geniale i konceptet, og jeg bakker 100% op om folk, der benytter sig af det. Men. Selvom jeg kunne komme udover det der med at synes, det er lidt mærkeligt at modtage direkte penge fra folk, så vil der uundgåeligt ske det, at nogle mennesker vil få en rigtig træls interesse i min økonomi. Ikke dem, der donerer, selvfølgelig, men nogle andre. De vil blive meget optaget af, hvad jeg bruger penge på, for nu er det jo “andres” penge, jeg bruger. Ikke mine egne. Og hvis jeg køber et par lidt for dyre sko eller en rejse for meget, så vil de mene, jeg skal stå til ansvar for, hvordan jeg bruger de her penge, som folk har givet mig. Der er i forvejen folk, der synes, det er lige rigeligt okay at blande sig i hvordan bloggere tjener penge eller hvor mange penge, de tjener, og bundærligt kan jeg simpelthen ikke overskue, hvis min økonomi pludselig skal for den offentlige domstol.
     Jeg har ikke endeligt afvist nogensinde at forsøge mig med det, men på nuværende tidspunkt er jeg simpelthen ikke modig nok, må jeg nok erkende.

 • Det er sgu nogle flotte kjoler – og jo jo, du er en knald-på-farverne-kinda-gal og det er sgu både smukt og berigende <3

 • Jeg ‘kom til’ at købe en Carina kjole sidst du reklamerede, fordi du altid har talt så pænt om den og den er så flot! Jeg er højgravid og tænkte jeg kan bruge den bagefter. Men sørme om den ikke er så fleksibel i størrelsen at jeg allerede nu kan bruge den OG den kan også ammes med, når junior melder sin ankomst. (Ved godt det ikke er til dig, Miriam, men kunne være andre kan bruge det trick, for alt gravid/ammetøj er altid mindst dobbeltpris) Jeg er normalt en 34/36 i størrelse og købte bare den

 • Købte nr 5 efter jeg så det her indlæg. Modtog den med posten i dag. Jeg elsker den, og hvad den gør for min krop. Det var bare det ?

 • Jeg elsker kjolerne til dig, men jeg synes ikke altid mine bryster kan bære det på samme måde som dig, måske fordi jeg er 152 cm.
  Men, den kjole du har på på billedet, der går helt op til halsen. Har sådan en kjole et særligt navn? Bestemt snit? Hilsen hende der ikke forstår sig på online shopping.

  • Jeg ved faktisk ikke, om der er et særligt navn for så høj en hals. Jeg ville kalde udskæringen for en boat neck, men det siger nok mere om formen end placeringen.

Der er lukket for kommentarer.