Kommentarer (12)

    • Jeg tror, hele humlen ved curling er, at folk sætter den “grænse” meget forskellige steder. Jeg tror, alle curlingforældre vil mene, deres curling udelukkende er forældrekærlighed. 😀

  • Min mor kommer også hver aften ind med tandbørsten med tandpasta, til min lillebror på snart 19. ? Til hendes forsvar er det fordi hun er tandlæge, og hun går MEGET op i, at vi alle husker at børste tænder. (Han går ikke ligeså meget op i det)

  • Min mor ringede i går for at høre om jeg ikke vil låne hendes bil den næste måned . Hun synes ikke det er en god ide, at jeg tager toget på arbejde med Corona i luften. Jeg er selv mor, leder en afdeling og 36 år.
    Endte med at takke ja.

  • Whaaaaaaaat?!? Til stort set dem alle!

    Den med ‘farmor’ der laver madder til sønnen på 50 er dog lidt sød. Sådan ville jeg også være, hvis jeg var farmor. 😀

Der er lukket for kommentarer.