Kommentarer (8)

  • En veninde sagde en gang til mig; det er mærkeligt at du ikke er tyndere når du træner så meget…

  • Jeg føler virkelig dem med patienterne. Jeg arbejder selv i sundhedssektoren og det er virkelig utrolig, hvad nogle patienter synes de kan tillade sig at kommentere på og sige ?

  • Gud hvor er der mange vilde mennesker derude ? jeg må også lige nå at have en med:
    Jeg er en ret høj, lys og almindelig vægtig pige. Jeg rejste rundt på Filippinerne i start 20’erne. I et stor venter står jeg i en tæt pakket elevator. Der kommer en mand ind som kigger op på mig (de er meget små, sådanne filippinere), med store øjne råber han “omg! You’re so fat!! WHAT do you eat?!” Er helt sikker på han mente det som et kompliment, meeeeen… jeg skulle da lige finde den rette grimasse ???

Der er lukket for kommentarer.