Kommentarer (14)

  • Ja helt enig, det ville virkelig kunne sætte sig hos mig. Håber vedkommende danser ekstra meget og skråler endnu mere med ved næste fredagsbar.

   • Jeg fik det også rigtig dårligt da jeg læste den. Jeg er lidt ekstra og lidt højlydt, og jeg har fået den der klasket i hovedet så tit at jeg i dag har svært ved at slappe af og være mig selv i andres selskab. Nogle gange kan jeg ikke engang få mig selv til at sige noget.

    Kram herfra – og op i røven med den klovn ❤️

    • Susanne, du lyder som en fucking fest! Jeg synes du skal vide, hvis ikke af andre, så af mig: det er HELDIGT at der findes damer som dig, som har så meget at gi’ at nogle bare bliver overraskede over hvor meget liv og livsglæde der kan være i en kvindekrop ? Du skal ikke lade dine omgivelser og bekendte gøre dig mindre – run wild, siger jeg bare ??

     • Jeg er totalt enig med Milla her! HURRA for kvinder som dig, Susanne! ?
      Jeg har også fået at vide, at jeg var for meget, men helt ærligt så hjalp det at flytte til et sted, hvor folk har en lidt bredere horisont. Her er der ingen, der synes jeg er for meget, og det har været sådan en befrielse, hvor jeg har lært at kunne være mig selv.

 • Fed taxachauffør! Det må godt nok være belastende nogle gange at skulle høre på fulde mennesker en hel nat.

 • Åh, den med fredagsbaren rammer også mig lige i maven, fordi det også er sådan noget jeg har fået af vide. Og jeg bliver så vred! Der er aldrig nogen som helst i hele verden som skal bede andre mennesker skrue ned for deres energi! 🙂

 • Til ham der prikker kvinder, der stråler og fylder et rum, på skulderen:

  “Vi er nogle, der synes du skal holde din kæft…”

 • Troede det her emne skulle handle sviner som egentlig ikke er sviner, men det er jo for det meste reelle sviner :-O pånær hende damen der fylder ..det nok mest et kompliment

Der er lukket for kommentarer.