Kommentarer (29)

  • Dem som tror på “ingen-leo-efter-30-reglen” kan jo bare kaste et blik ned over Miriams instagram og se hvor fantastisk hun ser ud i leo. Den “regel” hører ingen steder hjemme.

   Hilsen 32-årig leo-lover

  • Jeg er +50. Jeg går i hvad der passer mig og ingen – INGEN – skal bestemme, hvad jeg må gå i. Bland jer fucking meget uden om! 😀

   • Det handler ikke om alder men lyst og udstråling. Men skal kun gå i tøj man har det godt i og som giver en super selvværd. Uanset om det er Leo, netundertrøjer eller et klassisk jakkesæt. Alt tøj ligner juks på den, der ikke ønskede at have det på! Udstråling it is!

  • Kære Anna Gry

   Seriøst GLÆD dig til den dag du finder ud af at det tøj man ‘må’ have på ikke er dikteret af hverken alder, størrelse eller noget som helst i den retning, men ene og alene af din egen lyst. Det er en fucking befrielse at finde ud af!
   PS det gælder også for frisurer 😀

 • Shit! Hvad folk ikke lige føler at de skal kommentere på over for tilfældige mennesker. Hvis jeg havde fået en af de kommentarer, ved jeg simpelthen ikke hvad jeg skulle stille op. Allermest håber jeg, at jeg ville sige “klap i”

 • Hahaha den med Post Mortem er så genial! 😀 Ikke noget at sige til at læger ikke ligefrem er kendt for deres gode kommunikationsegenskaber.

 • Min venindes mor, da min veninde spurgte om lov til at farve sit hår rødt, som mit: “Jeg synes rødt hår er grimt og man ser billig ud”.

  14 år gammel – min veninde trodsede hendes mor ?

 • Wouw, folk er vilde med deres adfærd og udsagn. Hvor er deres filtre henne?? On the bright side – så er det meste så langt ude, så man formentlig kan ryste det af sig og grine vantro, når det forekommer.

 • Fedt emne til WTF! ? Jeg var på et tidspunkt ude at løbe og kom forbi en stor flok Brøndby-fans på deres togt mod fodboldkamp mod FCK i Parken. En af mændene råbte til mig – helt uprovokeret – “Slap dog af, kælling”. ?

 • Til dig med “post mortem”-historien: ta’ det som et kompliment. Ofte vil man gerne have veltrænede individer at forske i/på, da det er lettere at differentiere muskler o.lign. fra hinanden 🙂

 • Pernille Justesen

  ‘Du skal simpelthen komme noget før, hvis du skal donere blod med så dårlige åre’ sagde sygeplejesken i Blodbanken efter at jeg var kommet til aftalt tid og hun, mod mit råd, havde valgt venstre arm. Jeg tog dobbelt chokolade på vej ud!

 • Den i svømmehallen: Nu står der jo faktisk på skiltene, at man skal tørre sine fødder af, før man forlader baderummet og går ind i omklædningsrummet. Ikke at det giver nogen ret til at give andre svinere, men det var faktisk indsender, der ikke fulgte reglerne.

 • Jeg bliver helt ærligt lidt småked af at læse dette emne. Jeg forstår bare ikke sådanne mennesker 🙁

Der er lukket for kommentarer.