Kommentarer (9)

 • Nu siger jeg lige noget – men er købeluder et ord? Jeg ved at købekone er, men alle ludere er vel i sagens natur til salg, eller hvad?

 • Jeg er helt målløs over hende der var startet på studie og mente hun kunne tillade sig, at komme med sådan en afrika-kommentar. Tænk at nogen mennesker mener, at man skal sulte sig selv, hvis man ikke lige er en størrelse 36. Hvor er jeg glad for, at mine forældre har opdraget mig til at behandle andre, som jeg selv vil behandles. Føj.

  • Jeg har heldigvis lært meget på de år der er gået siden pigen sagde det til mig, og ved at min krop er lige så meget værd som alle andres kroppe. Jeg tror jeg har det bedre i min krop, end hun har det i sin, fordi jeg ikke lægger nogen værdi i folks udseende og vægt, men i deres væremåde, quirks og personlighed, så i mine øjne er det mig der “vinder”??

   • Det er helt klart dig, der har vundet!
    Jeg tror også at du har helt ret i, at hun havde/har nogle problemer med sin egen krop, som desværre gik ud over dig.

 • Mit hjerte bløder for den soldat.
  Det er en rigtig ubehagelig kommentar.
  Men en soldat der udtaler sig sådan har set ting vi andre hverken kan eller har lyst til at forestille os

Der er lukket for kommentarer.