Jeg er jo Bridget Jones #397

1. Resten af familien er ankommet fra L.A. Vi sover i ét stort (lækkert!) fællesværelse på et hostel i Lincoln Park, og fuck mig, hvor skal jeg have købt nogle ørepropper.

2. Jeg har fået tre vrede beskeder fra mødre, der mener, jeg er usympatisk, fordi jeg synes, det er ufedt at flyve ved siden af en baby. (Jeg har dog en snigende fornemmelse af, at det er den samme vrede mor, der har skrevet tre gange).

3. Den anden dag fandt jeg et hudplejeprodukt fra Murad i en T.J. Maxx til ingen penge, og jeg havde så sygt meget optur, mens jeg gik rundt med det i min vogn. Så satte jeg min vogn for at kigge på tøj og kunne selvfølgelig ikke finde den igen.

4. Det viste sig, at jeg ikke kunne finde vognen, fordi den var blevet taget. Om nogen troede, den var tom, og havde sat den på plads, eller nogen havde spottet mit kup og var rendt med det, det ved jeg ikke, men Murad var væk, og jeg er bitter.

5. Apropos kups, så skal jeg virkelig arbejde på ikke at købe ting alene af den årsag, at de er et godt køb. I går var jeg faretruende tæt på at komme hjem med et par 20 cm høje platformsandaler i grøn velour udelukkende, fordi de var fra Gucci og sat 83% ned.

6. Har indtil videre spottet omkring 17 halloweenkostumer til Herbert. Har ikke købt nogen (endnu), men damn, jeg ville gerne se ham som hotdog.

7. I morgen skal vi besøge Stephen Kings hus, og udover at jeg generelt ser meget frem til det, så kan jeg ikke lade være med at tænke på, om han mon er typen, der pynter helt crazy op. Jeg mener… Det er jo Stephen King.

8. Internettet på det her sted er forfærdeligt, og jeg har skrevet hele det her indlæg ind tre gange nu, fordi forbindelsen pludselig er røget, og pist væk var det.

9. Helvede må seriøst være et sted med sporadisk virkende internet. Har lyst til at råbe og skrige og bande og svovle, men de andre sover endnu.

10. De må godt snart vågne – jeg er herresulten, og der er gratis morgenmad ovenpå.

Kommentarer (19)

 • Prøvliåhør… Selv folk med babyer synes da, det er irriterende at flyve ved siden af andres babyer! (Og som regel også deres egne)…

 • Gå op og spis morgenmad! Livet er for kort til at ligge og vente på at andre vågner! (Flashback til alle de forfærdelige morgener, når man som barn havde overnattet hos kammerater og lå der og var sulten og/eller skulle tisse og ikke turde liste afsted i et fremmed hus). Go!

 • Jeg melder mig lige under samme fane som dig Miriam, børn på fly er bare nederen, hvis forældrene ikke har styr på dem! Bevares, jeg har fuld forståelse for at 11 timer med ens egen utilpasse baby ikke er fedt, men man KAN da ikke forvente, at andre finder dem top nice? Det er vist et flyselskab i Japan, der angiver, hvor der sidder børn (hvis du en dag skal østpå!) Og god fornøjelse med det hele, hep for Herbert hotdog!

 • Jaa Stephen King. Jeg er fan!! Hils ham, hils hans hund, hils hans kone.
  Okay, det er ikke fordi jeg tror, at du kommer til at møde ham. Men hvis du gør, så hils!!
  Det kunne ellers være fedt, hvis han holdt audiens for folk, der kom forbi.

 • Hey, jeg er mor, men jeg gider da heller ikke sidde ved siden af en baby (eller bare små børn) i et fly. Hvis jeg kunne havde jeg også siddet væk fra mine egne unger da de var små… Børn kan være nogle små røvhuller, og andres børn skal man da ikke pr automatik elske.
  At man så ikke altid kan vælge at sidde andre steder i et fly gør så at man må acceptere mere. Men man skal ikke elske det…

 • Jeg synes overhovedet ikke du er usympatisk over kommentaren om flyvetur+baby. Jeg har freaking selv en, og jeg ville heller ikke nyde en tur over Atlanten med et lille barn ved siden af.
  Så længe du nøjes med at skrive om det og ikke skælder ud på forældrene, så synes jeg du er helt på den rigtige side af historien ?

 • Jeg tager virkelig tit mig selv i at købe tøj “bare fordi det passer og det jo er ok pænt” ?‍♀️ Er en helt standard størrelse small i overdele, det er jo for fanden ikke sjældent, at jeg finder en trøje der passer ?

  Gider iøvrigt heller ikke sidde ved siden af babyer i fly ? Kommer formentlig i helvede for det – håber bare de har sat god varme på, og fået bedre internet til den tid ?‍♀️

 • Jeg sad engang meget tæt på 5 (fem!) babyer fra Frankfurt til San Francisco….., og jeg kan godt lide børn (har endda selv), men f…, hvor var de 11 t og 40 min lange……

 • Jeg ville heller ikke synes det var fedt at sidde ved siden af en baby på en lang flyvetur….. Jeg er mor til to….
  Herbert i hotdog outfit, go for it ?

 • Jeg er selv mor, og jeg hader at flyve med børn – også mine egne.

  Lad os bare indrømme det: små børn er for det meste ikke gode flypassagerer. De skal selvfølgelig have lov at flyve alligevel, men der er ingen grund til at lade som om det er fedt.

 • På fly vil jeg ikke sidde ved siden af en baby. Men jeg vil heller ikke sidde ved siden af: fulde folk, rygere, folk der lugter, fede folk der fylder 1,5 sæde, folk der hele tiden skal forbi, folk der snakker højt/hører høj musik, etc etc etc. Og det vil jeg forresten heller ikke i diverse tog og busser. Nu jeg tænker over det, så foretrækker jeg egentlig babyen frem for fuld, råbende, lugtende kæmpemenneske med lille blære!

 • Respekt for at du orker at sove på sovesal med hele familien. Jeg havde fået seriøs pip. Og jeg er ikke særlig introvert.
  PS. Jeg har engang siddet i en flyver til Mallorca med over 30 babyer ekstra om bord, altså de børn der kan sidde på skødet
  Plus dem der var mere end 2 år. Vi ventede en time på take off i bagende sol. Det er et under at jeg alligevel valgte at få børn selv.

Der er lukket for kommentarer.