Jeg er jo Bridget Jones #533

1. Det var vaskedag, og jeg havde udsat det lige længe nok, så jeg var iført et par joggingbukser, hvor elastikken er så slap, at de har en tendens til at falde ned, når jeg går. Ikke voldsomt praktisk, når man ikke kan hive dem op, fordi man har favnen fuld af vasketøjskurv, og vaskekælderen er på den anden side af gården.

2. Jeg har fået ny pincet. Den skal jeg lige vænne mig til. Forleden nappede jeg hul i huden ved mit højre øjenbryn.

3. Kom ud fra badeværelset og kom til at åbne døren op i Herbert. Jeg skyndte mig at sige undskyld, indtil det viste sig, at det ikke var Herbert, men en sko, han havde placeret der. Sikkert som hævn for, at døren var lukket.

4. Der er mange ting, jeg er træt af er steget i pris. Rigtig mange ting. Men lige i dette øjeblik synes jeg nok, det værste er juleskum.

5. Var ved at lave mad og vaskede op undervejs, da viskestykket pludselig var pist væk. Og jeg mener PIST væk. Til sidst fandt jeg bare et nyt i skabet, og da jeg havde tørret en skål af, slyngede jeg det over skulderen… Hvor det andet viskestykke befandt sig.

6. Den anden dag så jeg en tilfældig video på YouTube, hvor en mand sagde: “Am I the only one who just finds cleaning so therapeutic?”, hvilket fik mig til at sige en ufrivillig (og meget lidt samtykkende) lyd.

7. Jeg elsker at spise clementiner ved at pille dem helt fra hinanden og spise de der små puder af frugtkød inde i hver båd. Det er lidt messy, men meget tilfredsstillende. Og lidt upraktisk, når man også er vild med at spise clementiner i sit badekar og finder frugtkød i sin navle, når man står ud af badet og skal tørre sig.

8. Drømte, at jeg var blevet kærester med Ed Sheeran, og han var faktisk en rigtig dårlig kæreste, så nu bliver jeg lidt sur, når jeg hører en af hans sange.

9. Shampooen, jeg bruger mod min psoriasis i hovedbunden, er i restordre i hele landet, og jeg har måske tilbage til to hårvaske. Jeg ved ikke, om man kan købe sådan noget på det sorte marked, men hvis den ikke snart bliver tilgængelig igen, så skal jeg eddermame love jer for, at jeg kommer til at undersøge det!

10. Det ene hjul på min kuffert gik i stykker, mens jeg var i USA, og nu er den møgirriterende at rulle med. Overvejer at ønske mig en ny til jul, men hele resten af kufferten er i perfekt stand, så det virker bare som spild. Kan man købe reservehjul til en kuffert??

Kommentarer (24)

 • Omg, den sidste!!! Jeg er med dig, min kuffert er helt perfekt, men det ene hjul er defekt. Hvis du finder et sted, hvor man kan købe nye hjul, så siger du lige til, tak:)

 • Ost er også blevet vanvittigt dyrt.. Og det er jo faktisk en basisvare (i hvert fald for mig).
  Håber at du finder et reservehjul til kufferten. det vil jo være ressource-besparende.

 • Jeg tror desværre du må ønske dig en ny kuffert eller selv købe en så du har den, hvis du skal bruge den når du skal hjem til jul. (alternativt få den i gave på forhånd hvis l gør sådan noget). Det betegnes som almindelig slitage, men jeg er enig, det er spild af god kuffert, hvis resten virker… Det er desværre nok bare sådan kuffertindustrien overlever.
  Har du tjekket om du kan få Nizoral i håndkøb, den lidt mildere udgave uden recept, eller det er måske alle Nizorals produkter der er i restordre 🤔🤔 og ellers må du ud i en shampoo bar, den hjælper også en del på ens hovedbund da de(fleste) er uden silikone og andet skidt. Men åh det er træls hvis den shampoo ikke kan fås, sådan noget skal bare altid være på lager.

  • Jeg er ligeglad med at få kufferten erstattet, jeg vil bare gerne have et nyt hjul. Jeg vil helst ikke have en ny, når resten af kufferten fungerer fint. 😀

 • Min kæreste fik også af vide, at shampooen er i restordre på et apotek, men fandt den på et andet apotek i Carlsberg byen – måske du også kan være heldig og finde den der?

 • Du kan også få en nizoral i håndkøb, dog kun halvt så stærk. Det kunne måske være en hjælp i en periode, hvis altså den ikke også er i restordre

 • Min kuffert har sådan nogen gode hjul, som blev fremhævet da jeg købte den, og der sagde de, at jeg ville kunne gå i en skaterbutik og få nye på.. Har dog ikke prøvet det endnu.. Men giv lige et headsup, hvis nogen gør det🙏

  • Min tanke er, om det er sådan nogle universal-hjul, eller om man skal have nogle specifikke? Det er svært at blive klog på, Google er ikke til meget hjælp!

 • Hvis du googler reservehjul + kuffert, så dukker der flere resultater op som sælger nye hjul til kufferter.

  • Jeg har kigget, men jeg kan simpelthen ikke lure, om de ville passe på min kuffert, og det skal de jo helst. 😀

 • ifbm pkt 6 – burde dit svar så ikke være et højt og rungende YEEEEEEEEESSSS? Han er den eneste med den relation til rengøring 😉

 • Det er det mest meta-agtige Bridget indlæg! For ALLE kan da huske at Bridgets mor ringer i august og spørger om hun ikke ønsker sig et ekstra sæt hjul til sin kuffert🤓

 • Måske kuffertpusheren overfor hovedbanen kan hjælpe med nyt hjul- der fik jeg engang skiftet hjul på min kuffert

Der er lukket for kommentarer.