Hvem end, der har pisset Elsa af, skal være sød at sige undskyld

 

giphy-1

#CoolRunningstilNetflixNU

Prøvåhør, jeg brokker mig normalt væsentligt mere over, når jeg synes, det er for varmt, end når jeg synes, det er for koldt. Jeg er det omvendte af kuldskær. Jeg er varmskær. Jeg har det altid for varmt. Bizart meget sågar. Mit mantra er, at når det er koldt, kan man altid tage mere tøj på, men når det er varmt, kommer der unægteligt et tidspunkt, hvor det bliver svært at tage mere tøj af uden at skræmme små børn og ældre damer.

Alt det vil jeg gerne trække tilbage nu. Det er ikke fysisk muligt for mig at tage mere tøj på, og jeg røvfryser stadig. Det her er ikke okay. Vi er ikke Finland. Vi er ikke Canada. Vi er ikke Pyeongchang. Vi kan ikke tolerere sibirisk kulde.

I dag skulle jeg til tandlæge. Ikke fordi der er noget galt med den der tand, der blev fikset, men fordi de fik mig snøret ind i en standardundersøgelse, og jeg kan ikke finde ud af at sige nej. (Hvilket viste sig at være meget godt, for jeg har ignoreret et minimalt problem, som kunne gå hen og blive et kæmpe problem, hvis jeg ikke får det fikset. Så det gør jeg nu). Min tandlæge ligger en relativt kort cykeltur væk, men der findes ikke korte cykelture, når vinden får ens ansigt til at føles, som om det er ved at falde af. Jeg ejer ikke vanter tykke nok til det her vejr eller bare nok overtøj i det hele taget. Udtryk, der højlydt forlod min mund under cykelturen til tandlægen, inkluderede:

“Jeeeesus Christ!”

“ÅJÅJÅJÅJÅJÅJÅJDETERKOLDTFUCKHVORERDETKOLDT”

“Kæft, jeg ville være en dårlig russer!!”

Nooooooo, Kelly Clarkson!”

Det er i øvrigt ikke kun mig, der har det her problem, og det eneste positive ved den brutale kulde er, at det ellers så forfængelige danske folk har taget alle remedier i brug i kampen mod temperaturerne, og derfor er der ingens vintertøj lige nu, der er fashion eller overhovedet bare matcher. Det er skidegodt! Termostøvler og overtræksbukser på selv den mest tjekkede vesterbrogenser. Jeg elsker det!

Men alligevel. Kunne vi godt snart få bare et hint af forår? På forhånd tak.

Kommentarer (38)

 • … Jeg ser en absolut nødvendig online shoppe tur komme… Det er et must at shoppe mere tøj til denne kulde. Uhmmm sweaters o lækkert strik, tykke lodne sokker… Og tørklæder, masser af tørklæder! Du må godt!😉 #winwin

 • Miriam, du har brug for ultra warm leggins fra Primark! Det er selvfølgelig lidt sent at sige nu, men de er så pisse varme, er foret med fleece og redder mine ben, når kulden når -17 her i Boston. De koster under $10, så næste gang du er i en Primark, så snup nogle til en anden gang. En life saver!

 • Du har ret! Da jeg fulgte mine børn i vuggestue og skole i morges, døde jeg en lille smule af kulde. Og vi valgte ellers at gå fremfor at cykle, da jeg tænkte at det ville være for hård kost for min datter på knap et år.
  Jeg var flere timer om at få varmen og sad seriøst på mit badeværelsesgulv (fordi der er varme i gulvet) med hue og halstørklæde på og drak kaffe.
  Så nu har jeg fundet skibukser og UGG’s frem. Det kan godt være at jeg lignede en idiot, da jeg hentede dem, men jeg frøs ikke 😄

 • Fik lige læst Vestrebrogenser som venstreborgmester, og synes det var lidt sjovt at du sådan beskrev dem som tjekkede… meget kan man sige, men tjekkede er de nok ikke s ofte…

 • Jeg har siddet PÅ min brændeovn i dag. Og lige foran den er det eneste sted jeg kan holde ud at være. Jeg er syg så kunne blive inde i mit iskolde hus. Da jeg skulle hente brænde blev jeg ramt af et eller andet sygt (det var måske kun et vindpust, men det gjorde ondt!) der slog mig i ansigtet og jeg tror måske min hoved faldt lidt af.

 • Jeg har også konkluderet at jeg ville være en elendig russer. HADER den her kulde og med dyr der er ude og sne og isnende kulde…..brrrr….kulde fuck hjem til Sibirien igen

 • Mens jeg stod i strid modvind og chill f. På minus 30 (what ever, jeg var i hvertfald på randen af en ispind), her så jeg en i bare shorts og en anden nydelig ældre herre i sommertøfler, jeans, polo og forårsjakke.

 • Jeg dyrker hatte-looket – indendørs at bemærke – for at komme kulden til livs. Noget med, at XX % af ens varmeudledning sker gennem hovedbunden? Jeg ved ikke, om det er en gammel røver, men jeg har varmen mens jeg sidder og dyrker Missy Elliott looket i jogginsæt og cap (jeg ejer desværre ikke en RIGTIG hat og nægter hue indendørs).

 • Apropos Canada så er der 15 grader, solskin fra en skyfri himmel og forårsstemning i Toronto i dag. Pludselig savner jeg ikke Danmark helt så meget!

 • Min kæreste, der er lærer, ville bevise overfor sine elever at de altså bare var pivede når de sad med jakker på indenfor, så kan havde shorts på i dag.
  Jeg er ret sikker på at hans ben havde et blåt skær da han kom hjem!

 • Jeg er typen, der fryser ALTID. Lige med indtagelse af den ene sommerdag om året, som vejrguderne velsigner os med. Når hedebølgen rammer, så har jeg det dejligt. Jeg går med to-tre lag (og uldstrømpebukser) fra september til marts. Hvor udfordret på en skala fra 1 til 10 tror du jeg er i disse dage? Oh my God, siger jeg bare. Hilsner fra Frosty the Snowman. Men i øvrigt: Når nu det er så skidehamrende hundekoldt, HVORFOR har vi så ikke noget sne i København?! ☃️

 • Jeg er sikker på at HBO står bag!
  #WinterisComing

  Gennemført reklamekampagne må man sige,

 • Altså jeg hunde fryser. … men det er altså lidt fedt… og med det rigtige tøj er det næsten ikke koldt. Termo dragt, støvler, tørklæde indvendigt, halstørklæde, hue og handsker…huske varmt tørklæde over mund og næse så kun øjnene er synlige.
  Zorro nyder kulden så det helt vildt, tror gerne han vil have sne…
  Men det er jo forår jeg vil grine se lidt lunt vejr og blomster

Der er lukket for kommentarer.