Kommentarer (15)

  • Dig, der bliver irriteret på folk, der hedder det samme som dig – du er ikke den eneste! Og jeg er 27 år 😂

  • Det gør så ondt når ens mand viser sig at være en anderledes far end det man troede han ville blive! Jeg kender så alt for godt følelsen. Jeg prøver at acceptere situationen ved at tænke på at “ingen er perfekte” (selv om jeg kan nævne mange som jeg synes er bedre fedre) og at børnene som sådan ikke tager skade af det.

    • Åh, men det er jo bare sådan en svær og ærgerlig situation. Man har jo ingen man kan snakke med om det. Jeg tror jeg vil prøve at tænke lidt som dig. Min mand snakker om barn nr. 2, og helt ærligt, så kan jeg sgu ikke helt overskue det.

  • Dig der skal bestille i forvejen hvis du vil sove længe, smid skvattet ud, så kan du sove længe hver anden weekend 😉😂

  • Det dér med at skulle bestille at kunne sove længe. Véd ikke, om det så kun er mødre, der skal det, men jeg har både i virkeligheden hørt og set og altså observeret og på en blog læst om fædre, altså granvoksne mænd, der åbenbart skulle bede om lov til at tage en lur. Jeps. Forældre skal vist generelt bare tage mere hensyn til hinanden, og sætte hinanden fri.

Der er lukket for kommentarer.