5 ting I (temmelig sikkert!) ikke ved om mig

img_2522

Jeg elsker de her indlæg andre steder. Elsker! De der tilfældige oplysninger om mine yndlingsbloggeres liv, der totalt får mig til at føle, at vi er hjerteveninder, selvom vi aldrig har mødtes. Jeg lavede dem en del selv engang, men nu har jeg i al seriøsitet blogget så længe, at det er dumt svært at komme på nye ting, I ikke allerede ved om mig. I dag har jeg imidlertid forsøgt at grave virkelig dybt, så here goes:

  1. Da jeg gik på efterskole, havde vi jobskrivningskursus(?!), og vinderen af den bedste ansøgning fra hver klasse vandt en tur på restaurant i Hobro. (Hobro var den nærmeste storby, forstås). Jeg vandt sammen med en veninde. Vi havde fundet en annonce, hvor en salon søgte to frisører, og konkluderet, at hvis vi skrev en fælles ansøgning, så ville der være mindre arbejde. Dommerne syntes, det var innovativt. Jeg synes stadig, det var åndssvagt, men gratis pizza er gratis pizza.
  2. Jeg kan ikke huske navnet på gutten, der tog min mødom. Overhovedet. Taget i betragtning at det var en meget længe ventet hændelse, burde jeg nok have haft tilpas taknemmelighed til at huske bare de allermest vigtige detaljer, men selve akten var nok bare væsentligt vigtigere end manden, og jeg havde til mit forsvar drukket usandsynligt meget fisk.
  3. Apropos sex, så har jeg et modermærke på mit venstre inderlår, som jeg har haft hele mit liv, men åbenbart grangiveligt ligner noget, der skal associeres med cancer. Til almen info er det ikke topfrækt at være nøgen med en flirt for første gang, når en af hans første reaktioner er noget i stil med: “Næh, et modermærke! Har du kræft?”
  4. Da jeg stoppede på mit allerførste arbejde, gav min chef mig en pakke ørepropper i afskedsgave. Til min næste chef. Fordi jeg tilsyneladende taler en del. Men det ville du også gøre, hvis du hankede spande på akkord otte timer om dagen.
  5. Jeg købte engang i midten af 00’erne for flere hundrede kroner lottokuponer, fordi ham den søde med smilehullerne bag kassen i min Føtex gjorde mig opmærksom på, at det statistisk ville give mig bedre chancer for at vinde ugens enorme præmie. Jeg vandt absolut intet, han vandt adskillige tusinde. Jeg fristes ikke længere af smilehuller.

Tidligere random facts-indlæg kan fx findes her, her, her og her. 😀

Kommentarer (20)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.