Forårsvenligt vinterudsalg

Reklame – indlægget er fuld af affiliatelinks.

Nå, men vinteren besluttede sig tilsyneladende for for alvor at komme, da det var meningen, foråret skulle, og på den måde er det måske meget rart, at det ikke kun er mig, der altid kommer lidt for sent. Inspireret af det der med at være sådan semikronisk bagud har jeg givet dette indlæg formålet at finde forårsvenligt tøj (her taler vi mest farver og så’n) i de nedsatte kollektioner så man derfor kan spare nogle penge, men stadig få lidt nyt og mindre tungt ind i garderoben.

Alle links nedenfor er affiliatelinks, hvilket betyder, at jeg får en lille procentdel af salget i provision, hvis man klikker sig ind via et af mine links og køber noget – hvad som helst – på en af de linkede webshops. Ved Zalando/collage to behøver man sågar bare klikke – intet salg nødvendigt. TAK til dem, der bruger mine links – det er vældig tiltrængt lige i denne tid, hvor min indkomst står til at blive noget usikker, men mere om det senere. #røvirriterendebloggertype

collage-boozt

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9.

Traditionen tro lægger vi ud hos Boozt, der i denne weekend kører med koden WINTER20 for ekstra 20% off et kæmpestort udsalgsudvalg. Det inkluderer fx alt ovenstående – deriblandt nummer ni, min højt elskede og åndssvagt klædelige Ilse Jacobsen-kjole, som altså nu er nede i halv pris og 20% off oveni!

collage-zalando

Nummer 10, nummer 11, nummer 12, nummer 13, nummer 14, nummer 15, nummer 16, nummer 17, nummer 18.

Zalando kalder deres udsalgssektion for “outlet”, og her er altså 85.000 varer at komme efter. Shit mand. Så er den søndag gået! 😀

Normalt ville jeg her runde af med en tredje collage, men tiden er skredet for mig, så har man lyst, kan man selv browse slå-om-kjoler, bløde sweatre og fine prints i Bestsellers udsalgskategori. Det er i hvert fald priser, hvor alle kan være med. 🙂

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.