Jeg er jo Bridget Jones #322

fra-inderst-til-yderst

1. Det er ikke, fordi jeg er blevet bedre venner med kulden siden sidst, men jeg har dog fundet en positiv ting: Ingen mennesker køber is. Der er is på tilbud overalt!

2. Endte med at købe is nok til, at det kun liiiige kun være i min fryser. Dagen efter fandt jeg ud af, at det ikke lige havde kunnet være der. Åben låge, smeltet is, trist Miriam.

3. Serviceinfo: Det er en god idé at lade sine supertrendy jeans med hul på knæet blive i skabet i disse dage. Postkasserøde, forfrosne knæ er ikke sexede!

4. Forleden var jeg til et event, hvor der simpelthen var hyret negledamer til at lave manicurer. Jeg var dødspændt, for jeg har aldrig fået en manicure i mit liv. Køen var selvsagt også temmelig lang, så efter at have ventet times tid sagde jeg for sjov: “Det er, som om jeg altid ender med at være den person, der skal til næste gang, når sådan noget her lukker.”

5. …I kan nok godt regne ud, hvis tur det var næste gang, da eventet lukkede, ikke? 😀

6. Moon Boots er moderne igen?! (reklamelink) Jeg ved godt, de er håbløst grimme, men jeg fik aldrig et par i første omgang, og jeg kan godt mærke, at min indre teenager virkelig gerne vil lave om på det.

7. For noget tid siden deltog jeg i en serie af miniportrætter om kvinders kroppe og stil for ChriChri-tv. (Jeg kan ret godt lide resultatet, fordi det taler lidt om bare at være i sin krop. Jeg vejede dengang fem kilo mere, end jeg gør i dag, fordi det er filmet i en nedtursperiode. Pasformen på min BH halter noget, fordi der til shootet skulle bruges en, der var sort og enkel. Til gengæld er mine ben virkelig pæne i de sko der. Det er realistisk. Noget er godt, noget er skidt, sådan er det. Ikke noget med at skulle være modig eller sej eller lækker i sin krop, vi skulle bare være. Det er der noget fint over). Anywho, filmene er blevet nomineret til en filmfestival i London, så mit spørgsmål er egentlig, om jeg kan trække det fra, hvis jeg nu tilfældigvis beslutter mig for at flyve derover i samme periode? 😉

8. Jeg vil gerne sende en officiel undskyldning til min underbo. Jeg ved godt, der er ekstra lydt ude på badeværelset, men der er Oscars i aften, og jeg var nødt til at sende “This Is Me” fra The Greatest Showman, som er nomineret til bedste sang, noget god karma. Og det gør man bare bedst fra badet!

9. Jeg skulle prøve en ny maskine i mit træningscenter forleden. Jeg fandt aldrig helt ud af, hvad den var til, men det var næppe den mavepumper jeg formåede at give mig selv.

10. Min (relativt nye) sofa har fået sit første, rigtige hul og på ingen måde relateret til den oplysning overvejer jeg i øvigt at bortadoptere Frank, hvis nogen har lyst til en ældre herrekat med meget skarpe kløer, der miaver som halvdøv ged?

Kommentarer (29)

 • Undskyld, mor. Det var en fejl. Sommetider glemmer jeg mine manerer. Jeg vil helst ikke bortadopteres, så hvis jeg nu lover, at jeg trækker kløerne til mig, må jeg så godt blive boende hos dig? Ellers kan jeg da gå hjemmefra. Der er koldt og snevådt udenfor, men hvis du ikke holder af mig mere, så må jeg prøve lykken som hjemløs kat. Kærligst, Frank

 • Jeg må ikke få kat for min kæreste, men jeg synes at en hel fin straf til Frank, ville være hvis du tog billeder af ham en hel dag, og lagde det på bloggen. Sådan lidt i stil med den “en dag med Frank” du lavede, bare med dobbelt mængde af billeder 😀😍😂

 • Endnu vigtigere er det da, at Buffalo støvlen er tilbage!! Jeg overvejer kraftigt at gennemleve mine 90’er teens igen. Også selvom min kæreste truer med at forlade mig, hvis jeg køber et par.. Men jeg er jo så lav! Damn jeg savner mine buffalo støvler.. 😃

 • Hvor er det dog befriende den serie portrætter, og du er virkelig smuk Miriam. Inger er for sej 84 år og være så stærk, det er synd hun ikke kan lide sin krop, jeg syntes hun ser dejlig blød ud, sådan som en mormor ser ud, blød og sød.

 • Du er så åndssvagt sej Miriam. Du inspirerer mig og giver mig mod. Tak for at du gør de her ting, og deltager i sådanne projekter som på ChriChri. Tak for at du deler ud af gode og dårlige tanker. Tak. Du hjælper mig, uden at vide det.
  T A K. <3

  • Kjolen i videoen? Den er fra H&M, men sidste (forrige?) sæson, og den blev desværre revet væk, så du skal nok være heldig og finde den second hand. 🙂

 • Du er simpelthen så smuk og feminin i din figur og dit udtryk. Jeg er personligt ret ligeglad med mærkevarer og synes at høje hæle er fjollede og sexostiske, selvom jeg er tilpas hykler nok til, at jeg godt selv kan iføre mig et par i ny og næ. Men jeg synes at din måde at fortælle om din forkærlighed for design og sko er forfriskende ukrukket og usnobbet. Godt gået med den her video (-:

 • Folk trækker meget værre ting fra end det 🙂 Hvis du bare deltager i festivalen, så GO!

 • Jeg har først set videoen fra ChriChri nu. Men hvor er den fin. Og hvor ser du godt ud. Og siger kloge, fornuftige, relaterbare ord! 👌🏼

  Men som klart taskepige, må jeg lige lave lidt larm for, at du taler mere om tasker på bloggen. Gerne i stil med dine skoindlæg. Hvis de allerede findes, så fatter jeg simpelthen ikke, hvordan de er gået min næse forbi. Men selv som taskepige har jeg savlet over dine sko indlæg. Og selv erhvervet mig et par halvdyre stiletter i sidste uge 😅👠

  • Jeg blogger meget sjældent om tasker. Ved faktisk ikke hvorfor. Det må jeg lige arbejde på. Tillykke med dine nye sko!

 • Åh Miriam, jeg er så vild med dig! Har lige set videoen første gang, du er gude smuk og helt ekstremt inspirerende for en ung og usikker pige som mig. Tak for dig!!!!

Der er lukket for kommentarer.