Oscars 2018 ifølge Miriam

Først og fremmest: Ingen spoilers! Jeg har ikke set showet endnu og undgår alle resultater som pesten! 😀 I mellemtiden er mit take på den røde løber som følger:

oscars1

Zendaya tager prisen for min absolutte favoritkjole. Så bølgende og feminin og helt græsk gudinde-agtig. Jeg er fuldstændig pjattet med den!

Gal Gadots kjole ser grangiveligt ud til reelt at være bygget i et metalværksted, men jeg elsker det. Halvt nytårsaftenglam, halvt flapper fra 20’erne.

oscars2

Nu har jeg jo essentielt stalket Keala Settle på alle sociale medier gennem de sidste par måneder, og jeg er sjældent rigtig glad for, hvad stylisterne vælger at iføre hende. Vi lander som regel i en klassisk tyk-pige-uniform med en eller anden slags skrigende blazer, der skal forestille at slanke. Men det her. Det her er afdæmpet og elegant og smukt, og hun stråler!

Det er næppe alle, der enige med mig i, at Sandra Bullocks kjole er et hit, men man kan som bekendt altid overvinde mig med en halterneck og nogle 80’er-vibes.

oscars3

Og apropos kjoler, ikke alle vil være enige med mig i, så ved jeg godt, jeg burde placere Salma Hayek helt oppe i toppen blandt de værst klædte. Det fortæller min logik mig. Men for mig er den faktisk der, hvor den er så grim, at den bliver lidt fed. Der er noget næsten barnlig udklædning over den. Prinsessekjole fra Fætter BR. Jeg ku’ godt. Mest til en fastelavnsfest eller noget, men jeg ku’ godt, og jeg ville føle mig dødlækker.

Viola Davis‘ kjole er i princippet frisk nok i bubblegum pink, men der er gået noget grueligt galt under skræddersyningen, og af åbenlyse årsager er det en af mine personlige kæpheste, når man har valgt at markere på et stykke tøj, hvor brysterne skal være, og brysterne så har temmelig svært ved at begrænse sig til lige netop det område.

oscars4

Tiffany Haddish i et nonneoutfit, som en stakkels kostumedesigner i Hollywood er blevet beordret til at gøre sexet.

Andra Day i en rokoko-kjole, som en stakkels kostumedesigner i Hollywood er blevet beordret til at gøre sexet.

oscars5

Jeg bliver altid lidt bitter indeni, når kvinder som Emma Stone vælger at tage noget bukseværk på til sådan et event her. Både fordi jeg aldrig synes, det er særlig vellykket, og fordi vi andre sidder herhjemme og vitterligt sukker efter muligheder for at tage kæmpestore balkjoler på. For hende er det måske nok en lykkelig afveksling, men dine følelser tæller ikke her, Emma!

Jeg synes, Maya Rudolphs kjole virker ret malplaceret til Oscar-dresscoden, men til gengæld scorer hun A+ på komfort-faktoren. Jeg vil gerne bede om en til at chille rundt i herhjemme.

oscars6

Haley Bennett tager i min optik prisen for årets mindst heldige kjole. Ser I, det grønne der er faktisk fjer, og jeg kan egentlig mægtig godt lide kjoler med fjer… Men ikke så meget, når de giver mig associationer til mos/fugleskræmsler/King Kongs brystkasse.

Jeg tror nok, jeg burde kunne lide Nicole Kidmans kjole, men den minder mig virkelig meget om en diller, og jeg kan ikke forklare hvorfor.

Billeder fra UsMagazine.

Kommentarer (42)

Der er lukket for kommentarer.