5 x random info om mig

giphy

1. Jeg bliver dødeligt, personligt fornærmet, når nogen kritiserer ting, der står mit hjerte nært. Som fx Harry Potter. Eller Frank. Eller da der for nylig var en pige, der udtalte, at Milky Way Magic Stars vist ikke er så fantatiske, som de var, da hun var barn.

2. Jeg synes, langt det meste sport er røvsygt. Bortset fra amerikansk fodbold, som jeg af en eller anden grund er helt pjattet med. Og ja, jeg skal se Super Bowl i morgen nat!

3. Jeg kan ikke lugte aspargestis. Det er sådan en ting, der er genetisk betinget. Jeg spurgte engang min mor, om hun kunne, og hun havde aldrig hørt om det fænomen før.

4. Jeg synes ikke, Channing Tatum er lækker. Sådan, overhovedet.

5. Jeg spiser ananas på pizza, og jeg er stolt af det!

Kommentarer (59)

Der er lukket for kommentarer.