New Love: Jimmy Choo Pony Hair Ankle Boots

p2281227

Det var ikke planen, at der skulle nye designersko med hjem fra Barcelona. Jeg har jo lige fået. Men lige efter vi havde rippet Primark, påpegede min søster et designeroutlet-skilt på vores vej, og sådan nogle har jeg meget svært ved bare at gå forbi. Der stod godt nok, at der var tale om op til 50% off, og det plejer ikke at være helt nok for hverken mit jydegen eller min pengepung, men skiltet viste sig heldigvis at lyve.

Det, der skete, var, at butikkens ejer havde en mor, der havde stået for noget fashion show af en art, og i den forbindelse havde modellerne alle haft Jimmy Choos på. Så nu havde de et ret pænt udvalg af sko, der ikke var rigtigt brugt, men heller ikke rigtigt var nye, og fordi det var en outlet og ikke en second hand-butik, så ville de gerne af med dem. Og derfor var de sat seriøst ned. Altså virkelig seriøst. Modeller er derudover ret høje og har derfor også generelt ret store fødder, så stort set alle skoene var i min størrelse. (Jeg er ikke modello-høj, jeg har bare kanofødder).

Det var stensikkert med det samme, at jeg skulle have et par. Mit største problem var at vælge. Jeg var lige ved at hoppe på et par i sort og sølv glimmer, men jeg har jo allerede et par glimmer-Jimmy Choos, så til sidst vandt de her. Fordi jeg er en sucker for en pæn ankelstøvle, også selvom om den er alt for høj og virkelig upraktisk. Faktisk er det bare endnu bedre. Så de her er jo sådan set perfekte. 😀

p2281240p2281234p2281241

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.