Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: De pokkers eksaminer… #4

 

foerst

Hvis det her emne har lært mig noget, så er det, at virkelig mange mennesker har famlet sig igennem henholdsvis fysik/kemi og tysk. Og også lidt biologi. “Knallbonbon” er i øvrigt sådan en nytårsaften-knallert, hvis nogen har brug for den viden til en af nedenstående indsendelser. 😀 I næste uge starter vi et nyt emne, så kom endelig med forslag i kommentarfeltet til, hvad det kan handle om! Indtil da kan man læse eller genlæse første, andet og tredje indlæg om eksaminer.

gfytgyuihohiouhoihjoipoiuhoijpiuhoiuoeiiyrfuyhoiiytfuyutfyugiuiotrdfuyhuoitrfyhoijoutgiuhjiputrcyuuiuyghuoiygyuhoipsidestsidst

Comments (39)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.