Kommentarer (21)

 • Den med aktiv dødshjælp – fuck, det er sjovt! Har muligvis lige vækket mine sovende børn 🙈

 • Christ, nogen sjove eksamenshistorier 😂😂 Altså jeg er fandme også nervøs omkring eksamen, men jeg har heldigvis aldrig skidt i bukserne 😂😂 Og den med gedderne… Jeg grinte så meget. Mest fordi jeg lige kan se de stakkels geder blive sænket helt betuttet ned i en sø 😂😂

 • Til religionseksamen i 3.g blev jeg spurgt hvad ‘tågerne over sletterne’ var et symbol på. Jeg svarede forurening. Teksten var fra 1750.

  • Skrifttypen er altid den samme i WTF – det er i hemmelighederne, den veksler. Rammerne er altid de samme. 🙂

 • At hede det samme som sin far kan være uheldigt sådan en situation…. men sikke et nag at bære hvis man så mange år efter lader det gå udover sin eks søn….

  Og den med gedder… 😂

  Til en mundtlig matematik eksamen skulle jeg tegne en graf på tavlen…. kunne ikke nå højt nok op af y aksen. … så byttede om på x og y…. ups 😳 vi fik et godt grin og jeg fik eksiminator til at tegne for mig undrer min vejledning…. heldigvis var censor også lav, så det gik godt.

  Mest tossede var dog en eksamen hvor eksiminator og min gruppe ikke forstod censors spørgsmål… censor var fra Sverige, jeg fungerede delvis som tolk.

  • Jeg forstod det som at fordi han havde samme navn som faderen havde eksen/censor troet at det var faderen som hun bedømte, og derfor dumpet ham 🙈 Pænt uprofessionelt uanset hvad

   • Også af skolen ikke at tage klagen seriøst… prøv at kik på hans normale karakter hvis de aldrig er der i nærheden så er der jo nok noget galt….

 • 😂 Åha.. en i min klasse havde i en tyskopgave konsekvent oversat “kilder” til Kitzler, som er det tyske ord for klitoris.. Dvs. at oversat igen, fremgik “jeg henviser til min klitoris” derfor ret mange gange af hendes opgave, hvilket vores tysklærer var så sød at hive op på projektor 😂

 • Seriøst, jeg plejer ikke at grine højt af ting! Jeg smiler højest lidt, når jeg synes noget er sjovt! Lige nu sidder jeg med latter-tårer løbende ned af kinderne!

Der er lukket for kommentarer.