Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Næste WTF-emne

Efter fremragende forslag fra Camilla M er det nu tid til at runde det store, farlige emne: Eksaminerne! Jeg skal bruge alle jeres sjove, sære og pinlige historier. Måske var du til en eksamen i engelsk, hvor censor talte det værste danglish, du nogensinde har hørt? (I så fald er vi to!) Måske kom du til at sige ‘orgasm’ i stedet for ‘organism’? Måske sov du over dig og dukkede op med morgenhår og hjemmefutter? Let me know i formularen ovenfor! 😀

Comments (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.