Tre tips til store bryster og skjorte-kombien

p2030753Annonce for Ellos

Jeg kan godt lide skjorter, men skjorter kan ikke altid lide mig. Problemet, som så ofte før, er brysterne. Hvis der skal være plads til dem, er der for meget plads i taljen, og passer den i taljen, er der ingen barmplads. Og helt ærligt, det der med at svinge tøj forbi skrædderen, det er sådan noget, jeg forbeholder brudekjoler og den slags. Og hvad gør man så? Det er noget, jeg bliver spurgt om relativt tit fra fellow storbarmede læsere, når de ser mig i skjorter, og serviceminded, som jeg er, vil jeg nu dele de tre tips, jeg plejer at følge for bedste skjorteresultat. 😀

  1. Gå op i størrelse. Prioriter din barm. Det der med knapper, der truer med at eksplodere, det er hverken kønt eller synderligt behageligt. Din sædvanlige størrelse er sikkert ikke designet til din barmstørrelse, så vælg en, der er en anelse større.
  2. Match din skjorte med noget højtaljet. Eller bare semi-højtaljet. Hvis din skjorte er for stor i taljen, er det svært bare at have den løst hængende. Så forvinder resten af din krop nemt inde bag det ekstra stof. Hvis du derimod stikker den ned i nogle bukser eller en nederdel, så kommer dine kurver lidt mere til deres ret. Jeg synes især, det er flot med et pencilskirt, hvis man er tryg ved at omfavne sine hofter.
  3. Knap op! Eller knap ned måske snarere? Hvis du knapper din skjorte helt op i halsen, kommer din barm automatisk til at se endnu større ud. Du behøver ikke nødvendigvis flashe kavalergang for fuld skrue for at opnå det ønskede resultat, lidt kraveben er helt fint.

ellos-skjorter

Til dagens outfit er alle tre ting selvfølgelig fra Ellos. Både skjorte og nederdel er fra Ellos’ egen kollektion, som har et ganske imponerende udvalg. Og så er der den massive fordel, at deres størrelser går helt op i en 52, hvilket betyder, at jeg kunne finde en skjorte med nok barmplads. Det havde bestemt ikke været muligt, hvis de havde lukket den ved 42, som mange andre mærker desværre gør. Et elastisk pencilskirt er en basis-musthave i alle garderober, og har du ikke allerede et, kan dette fås til den nette sum af 199 kroner. Jeg endte med at smide et par Adidas-sneakers på fødderne for at gøre det lidt mere casual og forårsfriskt, men har man et kontorjob, ville en stilet eller en støvle også gå ganske fint.

p2030835

Der er et lille hint af pyjamas over den skjorte, jeg har valgt, og det kan jeg faktisk meget godt lide. I det hele taget vil jeg helst have lidt farve, men det har nok noget at gøre med, at de kridhvide skjorter giver mig ubehagelige flashbacks til mine tjener-dage. Har man lyst til selv at udforske Ellos’ skjorteudvalg, kan det gøres her, og man kan med fordel ligeledes hoppe forbi Ellos’ egen insposide på området. Jeg har desuden smidt et par andre forslag til skjortestyling nedenfor.

ellos-moodboard

Skjorte med bindebånd til 299 kroner.

Plisseret plussize nederdel til halv pris – 150 kroner.

Prikket skjorte til 349 kroner.

Jeans med lige ben til halv pris – 250 kroner.

Blomstret skjorte til 249 kroner.

Nederdel i lys grå til 99 kroner.

Klassisk skjorte til 249 kroner.

Distressed jeans med 30% rabat – 419 kroner.

Kommentarer (22)

Der er lukket for kommentarer.