Jeg er jo Bridget Jones #318

usa-bridget

1. Jeg har været ved at sortere i billeder fra min USA-tur (ja ja, bedre sent end aldrig), hvilket helt ærligt er noget af en udfordring, for jeg har jo ikke skrevet stikord ned undervejs for at minde mig om, hvad de forskellige billeder forestiller. Her det er f.eks. mig foran en statue, der højst sandsynligt er af Benjamin Franklin, men who knows? Og så en mægtig fin udsigt over… En by. Manchester? Concord? Stowe? Jeg ved det ikke.

2. Og apropos bedre sent end aldrig, så har jeg nu plyndret mit juletræ. Jeg havde egentlig snedige planer om at insistere på at beholde det til påske (for det siger sangen jo er okay), men det er begyndt at hænge noget med mulen, så nu er det sidste julepynt altså kommet på loftet.

3. Jeg kunne virkelig ikke forstå, at det vand ikke kogte, når jeg nu havde tændt for kogepladen for pænt lang tid siden. Og så begyndte det at lugte af popcorn. Det var den forkerte kogeplade. Det var den kogeplade, hvor der stod en trækasse – sådan en, der er helt ideel til at starte et bål med.

4. Mit køkken lugter stadig af popcorn. Nej, jeg ved ikke, hvorfor brændt træ lugter af popcorn, men jeg har vildt meget lyst til popcorn nu.

5. Mit gamle fitness-crush er enten flyttet eller har opgivet sin træning, så jeg har naturligvis anskaffet mig et nyt… Som netop er dukket op på min Tinder! Panik! Panik!

6. PSA: Konto i flertal kan både hedde konti og kontoer. Der var ellers en del, der så den her overskrift som en glimrende anledning til at rette på mig. Og guderne skal vide, mit sprog ikke er perfekt(!!), men lige den der var altså god nok. 😀

7. Mine læber er afsindigt vintertørre. I går begyndte de at svie, fordi jeg smilede. Ja. Så er der nogen, der har erfaringer med den her? Er den lige så god som sin ‘mor’? Thi så bliver jeg lidt lykkelig. (Reklamelink)

8. Københavns nye überhypede bageri ligger vitterligt på gaden, der går parallelt med min. Og jeg har helt bevidst valgt endnu ikke at forsøge deres kardemommesnurrer, fordi jeg ved, jeg ikke ville kunne styre det.

9. Kan I huske, da jeg blærede mig med, at jeg betaler mine regninger til tiden? Jarh, gæt, hvem der fik en rykker den første februar…

10. …Men prøvåhør, det er også unfair at sende en regning over eBoks. Jeg tjekker jo ikke det skidt…

Kommentarer (62)

 • Hvad betyder PSA? Jeg kender det kun ifm. et screeningsparameter for prostatacancer, og google kan også kun finde den forkortelse :-/

  • Jeg måtte også ty til Google og fik “prostataspecifikt antigen”, hvilket jeg trods alt kunne se, det ikke betød i denne sammenhæng. Et hint til dig er at prøve “psa meaning”, så kommer det frem – så har du fiffet til fremtiden, når du, ligesom mig, ikke altid kan finde ud af alle forkortelserne. 😉

   • Iben, det plejer jeg naturligvis også at gøre (arbejder med IT til daglig), men jeg antog fejlagtigt, der var tale om en dansk forkortelse, da resten var på dansk 😉

 • Nr 7: jeg har prøvet den uden farve, og dén er ligeså god som sin mor 😊
  Hvis du køber den, du har linket til, så må du meget gerne fortælle, om den også er god 💄

 • 7: Nuxe-læbebalsampomadehalløj Rêve de Miel. Bruger kun den, og året rundt. Kan varmt anbefale den.

 • Til dine læber – prøv pudderdåsernes Alt i en salve – den redder mine læber, og de er tit revnet!

 • Jeps køb du bare Arden, den er go’ 👍🏼. Det med kogepladen, jeg ku ikke forstå hvad der lugtede, opdagede så at snippen på karkluden lå under gryden, som stod på en tændt kogeplade 🙈. Lugter ikke så godt som popcorn 😂

  • Den med kogepladen har jeg også lavet. Bare med et plastik dørslag som afgav “sjove” chlordampe og fik givet mig et ret dybt brandsår da jeg i farten ville samle de lange tråde smeltet plastik med hånden 😫

 • Jeg synes den er ligeså god! Og som en ekstra bonus er dem med lidt farve i rigtig pæn på læberne 🙂

 • Jeg har erfaringer med den farvede Elisabeth (dog i pink).
  Den fugtet udemærket/okay – den er dog ikke at sammenligne med sin søster. Den kan godt finde på, at efterlade farver i de tørre “folder” man har på læberne – når de nu engang er tørre. Jeg synes jeg får sådan en rynket “mormor” mund, hvilket jeg absolut ikke synes klæder mig 😀
  Så jeg vil hellere gå amok i god pleje og gemme farven til efter 😀

 • Til de tørre læber: Carmex Classic. Den kan fås i både Brugsen og Matas – og sikkert mange andre steder også. Smør den på om aftenen inden du skal sove, så har du fine læber hele vinteren.

 • Hvis man ikke har GPS på sit kamera (hvilket er en virkelig lækker indstilling!), så plejer jeg at tage billed at byskiltet eller en tekst hvor byens/stedets navn står, inden jeg tager billeder i et nyt område. Så er det lidt nemmere at holde styr på hvor det var. 🙂

 • Mht. tørre læber, som jeg døjer med året rundt – eller gjorde – så er pudderdåsernes alt i en salve fuldstændig verdensklasse! Jeg elsker den. Prøv den!!

 • Aaarrh… jeg skulle mene at vi enten er ude i flere konti eller flere kontoer. Ikke kontier… der er noget dobbeltkonfekt over det. Fik godt nok kun 7 i latin med Stinas notater. Men føler mig okay sikker på denne her.

 • Det med billeder r svært, men jeg kan se der står benjamin Franklin på soklen. ..
  ideen med by skilte er genial.

  Regning eboks…. hvis nogen gør det får de ikke penge hos mig… jeg bliv fritaget da hjernen gik i mos. .. og skp’er kan nemmere se de skal hjælpe mig med breve hvis de fysiske…. det hjælper så ikke dig…. men det stadig tavlogt at sende regning den vej.

 • Camilla - Arden-fan

  Honey-varianten afgiver ret meget farve, og den ser ud til at være lys på annoncer, men den er ret mørk. Hvis du kan li’ det – do it, ellers så hold dig til “moren”.

 • Altså til vintertørre læber, så er Pudderdåsernes Alt-i-en salve simpelthen uundværlig 😍

 • Du kan tilvælge at modtage en SMS besked når du modtager et nyt dokument i din e-Boks. Det hjælper dig til at sikre, at du får tjekket e-Boks når der er nyt.
  For at modtage SMS ved ny post, skal du tilføje dit mobiltelefonnummer på din profil. Det gøres ved at logge ind på http://www.e-boks.dk og gå til Menu -> Profil.

 • Jeg har været så glad for Ole Henriksens eksfolierende læbesalve, og efter den er udgået har jeg ikke kunne finde noget der er lige så godt – så fedt med alle de tips i kommentarfeltet (:

 • Jeg har prøvet en masse forskelligt til mine meget tørre læner og det eneste der dur er Decubal lips & dry spots balm. Ikke så fancy (eller dyr) som andre produkter, men den VIRKER!

 • Strø-tanker til Bridget <3
  – Red dine læber med Burts Bees mynte-læbepomade! Den reparerer og gør ikke en afhængig af den.
  – Har du en iPhone, for der står jo lokationer på dine billeder. Så kan du sjusse dig frem til, hvor udsigten fx er
  – Bor bag Empire. Har evigt lyst til popcorn…men det er bare at indulge

 • Nr.9: det sker for os alle, også selvom der er afsat penge til det i budgettet. Det sker, fordi visse forsyningsselskaber ved opkrævning i e-boks ikke automatisk sender en mail eller sms. Hvorfor man så ikke får det tilmeldt BS, spørger du nok. Det har man sandelig også prøvet et hav af gange, banken godkender, men selvsamme forsyningsselskab får det ligesom ikke opkrævet, trods gentagne henvendelser herom, og de slyngede den påstand ud, at det kun var mig, der havde det problem. I går fik jeg så en gratis rykker med tilbud om bedre digital kontakt og en nummer til overførsel via MobilePay. Hurra. Endelig har de set lyset. E-boks er efter min ydmyge opfattelse forældet både af tekniske og kommunikative årsager. I hvert fald til opkrævning. Hvem fanden guder at taste NemId ind hver gang. Heldigvis betaler jeg ellers alle faste udgifter via BS. Jeg véd, at man er i færd med en større IT-omlægning af SU-systemet, der bl.a. skal forhindre snyd ved samkørsel af flere registre. De måtte gerne tage e-boks med i den ombæring. Det er jo her efter vel 15 år i brug ganske forældet.

 • Prøv Decubals Dry Lips and Spots Balm er verdensklasse! Jeg begyndte at bruge, da jeg var igennem medicinsk forløb mod akne, som udtørrede min hud fuldstændig – især læber! Den her salve reddede mine læber, og jeg bruger udelukkende den nu, også selvom jeg ikke er på medicinen mere – den er fantastisk! 😀

 • 7: hvis du ikke allerede har været ude og investerer i noget, så vil jeg på det varmeste anbefale OLIVIAS TRYLLESALVE, den er fuldstændigt fantastisk, og jeg vil aldrig undværer den!
  Man kan bruge den til alt, og den er det vildeste til tørre læber 😍
  Ellers vil jeg også anbefale Pudderdåsernes alt-i-en salve, den er også rigtig god!

Der er lukket for kommentarer.