Jeg har brug for en voksnere voksen

p1240472På mange måder er jeg rigtig glad for at være voksen. Man kan selv bestemme sine sengetider, hvornår man spiser, og hvad man vil bruge sine penge til. På nogle punkter er jeg også helt habil til det. For eksempel betaler jeg altid mine regninger til tiden, der er sjældent røde tal på min konto, og jeg er faretruende glad for broccoli.

Og så er der de andre ting. Dem jeg aldrig rigtigt lærer. Jeg hader at tale i telefon med offentlige instanser. Det tager mig gerne flere dage at kontakte min læge, hvis det er nødvendigt. Jeg støvsuger nok ikke helt så ofte, som jeg burde, og jeg kan ved grød ikke huske, hvor jeg har lagt mine ekstra sikringer, så jeg er lidt på røven, hvis strømmen engang går, efter det er blevet mørkt. Der sidder stadig et lilla søm oppe ved loftet, hvor ledningen til lampen over spisestuebordet er placeret, fordi min far, da jeg flyttede ind, mente, at hvis det sad der, så ville jeg nok få taget mig sammen til at få ledningen i sådan en liste-ting. Det er snart otte år siden, og sømmet sidder der endnu. Jeg venter nok på at finde en mand, der bliver så forarget over det, at han gør noget ved det.

Jeg ville ønske, der fandtes en voksnere voksen – ideelt set i miniatureudgave – som man kunne købe på eBay og gå rundt med i lommen. Så der var nogen til at hjælpe, når jeg ikke kan finde ud af at få ting gjort. Der tålmodigt forklarede mig, at ja, et kilo ost er dyrt, men det holder også ret længe, så det er nok klogere at købe end to pakker Milky Way Crispy Rolls. Der sparkede mig af sted på dates, når jeg trækker i land, fordi det er dødakavet at sidde og lave smalltalk med en mand, jeg aldrig i mit liv har mødt før. Der med streng stemme fortalte mig, at jeg ikke mangler flere kimonoer!

Især på tøjfronten mangler jeg en Jesper Fårekylling, for I guder, hvor får jeg købt mange ting, der bliver brugt to, en eller slet ingen gange, men bare ligger i mit skab og venter tålmodigt på den der dag, jeg er sikker på, jeg vil få brug for det. Men den dag er endnu ikke kommet, og i mellemtiden har jeg fået behov for et større tøjskab. Og der er ikke plads til et større tøjskab i min lejlighed. Der er knap nok plads til det, jeg har.

Så uden assistence fra hverken samvittighedsinsekt eller lomme-voksen har jeg nu været ansvarlig helt af mig selv og fyldt to sorte sække med tøj og sko og accessories, som i morgen forhåbentlig kan videreføres til andre glade ejere, der vil få det brugt. Og i processen kan jeg måske også skrabe nogle penge sammen til den der vinterferie-tur, som på nuværende tidspunkt ser ud til at gå til Barcelona. How’s that for adulting?! Jo jo, der er håb for mig endnu.

Kig gerne forbi og hils på. Jeg har ting med i alle prisklasser og er der sammen med blandt andet Sneglen og MM.

27044615_10159912795275258_303914239_n

Kommentarer (15)

 • Jeg tager stadig mig selv i at spørge, hvornår der kommer en voksen og næsten oprigtigt regne med, at der kommer en, når der sker store skelsættende ting i mit eller mine veninders liv. Min veninde blev skilt sidste år, og jeg blev så glad, da hendes far kom forbi og hentede hende, så hun kunne få hjælp af en “rigtig voksen” og ikke sådan en, der nærmest bare flæbede med, når hun gjorde. Og derudover overhovedet ikke helt kunne kapere, at have en veninde, der var så voksen, at hun kunne blive skilt.

 • Sådan havde jeg det med børnene det første års tid – altså om der ikke snart kom en voksen og tog over – og jeg var da 33 😆

  • Jeg håber ikke, der bliver særligt mange rester, men muligvis. Det kommer lige an på, hvad jeg har tilbage, og om jeg kan finde tiden til det. Det er ret omstændigt! 😀

   • Jeg har i dag lært, at der ikke er noget, der hedder omstændigt. Det forundrer mig, at jeg i så mange år har skrevet det, når det hedder omstændeligt! 😯

    • Det er en af de der situationer, hvor fejlen er mere udbredt end det korrekte. Det er også derfor, jeg bliver ved med at bruge det. Sprog er heldigvis altid i udvikling, så det er med stor sandsynlighed kun et spørgsmål om tid, før “omstændigt” bliver officielt korrekt. 🙂

Der er lukket for kommentarer.