Mens vi venter på foråret…

…Køber vi kjoler. Åh, så mange kjoler. Indlægget er selvfølgelig smækfuld af reklame i form af affiliatelinks, som man skal være hjerteligt velkommen til at benytte sig af, hvis man har lyst til at bakke op om bloggen. Man kan også altid finde en lang liste med dem her.

boozt

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Vi lægger ud hos Boozt, hvor især nummer fire til den nette sum af 299 kroner frister mig noget. Det er jo ikke, som om man kan få for mange sorte kjoler alligevel, vel? 😀

bestseller

Nummer 13, nummer 14, nummer 15, nummer 16, nummer 17, nummer 18, nummer 19, nummer 20, nummer 21, nummer 22, nummer 23, nummer 24.

Til en afveksling har jeg også været forbi Bestseller, fordi det i stigende grad går op for mig, at de virkelig har oppet sig på designfronten og dækker utroligt mange forskellige mærker og æstetikker. Men priserne forbliver i høj grad overkommelige. Win!

Og når det lige har været den først, og februar alligevel er megakort, så er der altså ikke nogen, der opdager, hvis der skulle ryge en lille ordre af sted… 😉

Kommentarer (6)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.