Bedst og værst i 2017: En liste

collageBedste billede af mig: Kommer sig af et event, hvor vi blev guidet af en makeupartist, og der var et ring light.
Værste billede af mig: Med tak til Cecilie.

Bedste snack: Kims popcorn med italiensk accent. Kan vi i det hele taget få flere popcorn med smag til Danmark?
Værste snack: Kinder Pingui med karamel. Sådan en skuffelse.

Bedste Tinder-replik: Gifs er det nye sort! Jeg fik en med ordene “Wanna make out? I do!” som forekom mig at være næsten lidt teenageuskyldig, samtidig med at den var et kompliment, og jeg slap for at se på en fremmed diller. Win! Og meget bedre end det der akavede “Haft en god dag?”…
Værste Tinder-replik: “Har du en stram ringmuskel?”

Bedste beslutning: Solotur til USA. Uden tvivl.
Værste beslutning: Der var den her kaktus. En af de helt brede, flade af slagsen. Og jeg kunne ikke forstå, at den kun havde de der store, sporadiske pigge, så jeg tog min hånd og aede den piggeløse flade for at være sikker på, at den nu også var piggeløs. Det var den ikke, og jeg måtte fjerne miniaturepigge fra min håndflade hele den næste måned.

Bedste sang: Camila Cabello: “Havana”/ Ed Sheeran: “Shape of You”. Jeg er en poptøs.
Værste sang: Fucking “Despacito”. Jeg ville sågar hellere gentage”The Ketchup Song”-sommeren.

Bedste makeup-produkt: Million Volume Lashes i Lilla/Guld fra L’Oreal. Lidt smådyr af en drugstore mascara at være, men åh, så god! (Og koster det halve af Matas-prisen her, ser jeg lige. (reklamelink) Burde have undersøgt netprisen grundigere for længe siden!)
Værste makeup-produkt: …Så fandt jeg samme mascara i helt guld (reklamelink) til et virkelig godt tilbud i Normal og købte den, fordi det eneste, der adskilte de to, skulle være børsten. Det er det ikke, og den er elendig! Helt fin at lægge, men holder forfærdeligt. Hele julen har jeg haft et fint, sort drys af sort mascara under øjnene, der får det til at se ud, som om jeg ikke har sovet i en uge.

Bedste drøm: To gange i mit liv har jeg været kærester med Justin Timberlake. En af dem var en nat i 2017. Det kunne jeg godt vænne mig til. (Den anden gang var også en drøm, jeg går ikke og holder hemmeligheder for jer).
Værste drøm: Jeg kan ikke huske det specifikke, men det var noget med en babyelefant, som jeg var som en slags mor for, og så var jeg nødt til at forlade den. Og den græd. Det var det rene “Dumbo”. Jeg tudede så meget, at jeg vækkede mig selv.

Bedste flirt: Var fuld af drømme og fantasier og noget med champagne på D’Angleterre.
Værste flirt: Startede så, så godt. Der var dans og lange blikke og lette berøringer. Det var kulminationen på timevis kvalitetsflirten, da vi endelig kyssede hinanden. Og så lagde han sit hoved på min skulder og sagde: “Jeg savner min kæreste.”

Bedste bog: “Tjenerindens fortælling” af Margaret Atwood. Var du vild med serien, så læs endelig bogen også! (Runner up: “You Don’t Have to Say You Love Me” af Sarra Manning)
Værste bog: “Det ender med os” af Colleen Hoover. Det er egentlig ikke, fordi den var dårlig-dårlig, det var mere, at Colleen Hoover normalt skriver dejlig let og eskapistisk chick lit, og så blev hun pludselig deprimerende seriøs, og det var bare ikke lige det, jeg var i humør til at læse lige der.

Bedste film: Hands down “The Greatest Showman”!! Jeg vil se den igen og igen og igen! (Runners up: “Aminas breve“, “Mens vi lever” og “Get Out”
Værste film: “Fifty Shades Darker”. Jeg var nedstemt, da der skulle vælges biograffilm. Historien er selvfølgelig åndssvag, men jeg er ikke for fin til åndssvag. Det er mere det helt forskruede psykologiske i den, der tisser på min sukkermad. (Runner up: “A Christmas Prince”. Barren for pladderromantiske julefilm er virkelig lav, og jeg elsker endda Rose McIver, men kæft, den var ringe).

Bedste trend: Alting velour! (Undskyld velour-hadere).
Værste trend: Klip-klapper med pels og the return of hvide t-shirts under sorte stropkjoler.

Bedste spons: Jeg elsker, hver gang Ellos vil lege, og så var jeg virkelig glad for digitaliseringen af fysiske billeder.
Værste spons: Blev tilbudt at lave larm for noget med kviklån. Sagde pænt nej tak.

Bedste køb: Mine lyserøde Reebok-sneakers. Jeg voldbruger dem, og de høster altid masser af komplimenter. (Runners up: Alt, jeg købte i TJ Maxx).
Værste køb: En ‘jeg kan passe den om fem kilo’-nederdel, hvorefter jeg i stedet tog fem kilo på, så der er lang vej hjem.

Bedste øjeblik: Første dag i USA, da jeg med Google maps i hånden gik ud for at finde en togstation og kom forbi et klassisk, amerikansk vejskilt med et endnu mere klassisk amerikansk navn, og solen skinnede fra en skyfri himmel, og jeg slet ikke kunne være i mig selv af bare lykke over, at jeg rent faktisk var lige der. Mere af det i 2018.
Værste øjeblik: Tinder-mandens iskolde afsked. Røvhul.

usa

Kommentarer (15)

 • I det mindste gav tindermanden besked :/ Jeg blev ghostet efter 3 ugers meget kæreste-agtig “brugen tid sammen, med overnatninger og beskeder til mig lydende: “hvad vil du ha til aftensmad?”…Så pludselig fra det ene øjeblik til det andet, DØDT på linjen. Det sucker fuldstændig røv, med eller uden labels…I feel your pain…(forsinket dog, men jeg føler den) Kram og kærlighed.

 • TAK fordi jeg endelig ved, at jeg ikke er den eneste der synes at Despacito er forfærdentlig! Håber virkelig den er forsvundet sammen med 2017 😉

 • De der Kims popcorn er de forsvundet fra jordens overflade eller hvad? Jeg kan ikke opspore dem nogen stedet mere 🙁

 • Åhh den der mascara i guld – crap on crap. Havde købt sådan en trio pakke af, værste køb. Et lille tip, bedste mascara nogensinde er: Maybelline Volum’Express Rocket Mascara !!

  Elsker denne, har hamstret mange i frygt for at de udgår på et tidspunkt

 • Thank God – pels-klipklappere og hvide t-shirts under stropbluser/-kjole. Jeg forstår det simpelthen ikke?!?!
  Derudover, tak for tip til mascara. Jeg er selv trofast bruger af den og ja, den er sgu liiidt peberet i prisen. Havde godt set den i normalt og overvejet at købe den der når jeg løb tør. Det skal jeg så ikke nu 😄

 • Eeejj er 30 sider inde i “det ender med os”. Troede faktisk det var hendes bedste bog? Derfor jeg startede med den – har ikke læst de andre endnu. Nu får jeg helt lyst til at droppe den…

  • Det kommer nok an på, hvad man er til. Hvis man er ude efter carefree chick lit (som jeg var, da jeg startede på den), så finder du det i hvert fald ikke der! Det er måske nok den af hendes bøger, der har mest substans, men helt sikkert ikke min favorit.

   • Det er netop en carefree chick lit jeg var ude efter. Trænger til at læse om noget kærlighed og ja bare noget easy read. Øv. Hvordan er hendes andre bøger? Har også to af hendes andre liggende derhjemme – “Forbandede kærlighed” og “Måske en dag”.

    • ‘Forbandede kærlighed’ kunne jeg rigtig godt lide. ‘Måske en dag’ har jeg ikke læst endnu, men jeg fik den af min søster i julegave, fordi det er hendes yndlings af den forfatter, så jeg satser på, den også er fino!

 • I hear you med t-shirts under stropkjoler😱det var IKKE pænt i 90’erne og heller ikke på Donna Martin….Sorry…sagt fra en kæmpe Beverly 90210-fan

 • Du har lige skabt dagens (veltrængte) grin med “Værste flirt”. Åh nej dog…

  Tak for at være en evig opmuntring med din ironi og fantastiske skriftlighed, Miriam. Tak for dig! Du har i hvert fald helt sikkert været årets bedste blog for mig 🙂

 • Altså var der ikke noget med at du NÆSTEN sådan på en måde datede William fra SKAM? Dét må da være årets bedste øjeblik! 😉

Der er lukket for kommentarer.