Jeg er jo Bridget Jones #309

collageoeoij1. Jeg vil gerne komme med en officiel undskyldning over, at jeg forleden tippede om de nye Kinder Pingui med karamel på Instagram. Det var før, jeg havde smagt dem. De er en massiv skuffelse. Der er ikke skyggen af karamelsmag.

2. Apropos Instagram, så postede jeg i går et billede af Frank og mig i matchende julesweatere og mistede 10 følgere på en halv time. Jeg kalder det crazy cat lady-effekten, og jeg griner af den hver gang! 😀

3. Jeg drømte forleden, at jeg var blevet forlovet med Blake Shelton, og så var der en dame, der spurgte mig, om jeg slet ikke var glad, hvortil jeg svarede, at jeg ville vente med at fejre til dagen efter, fordi det garanteret bare var en drøm. Hvor meta er min underbevidsthed lige?

4. Der er under en måned til jul, og jeg forbander igen mig selv over ikke løbende at skrive de ting ned, jeg ønsker mig i løbet af året, fordi min ønskeseddel altid ender med at være kastet sammen i ren desperation, og når vi så når januar, kommer jeg i tanke om 300 ting, jeg mangler.

5. Jeg kan i øvrigt virkelig godt lide at købe julegaver, og derfor smider jeg lige endnu et reklamelink. Jeg ved godt, der har været lidt heftigt med reklame de seneste par dage. Det er primært, fordi den der USA-tur trak lidt tænder ud økonomisk (ikke så meget prisen – den havde jeg kalkuleret med – mere den indtægt jeg mistede ved ikke at kunne køre bloggen optimalt, mens jeg var væk), og så har Black Friday været ideelt til at dyrke noget affiliate. Der er stadig 30% på nogle edderrare ting hos Gina Tricot, og vil man gerne bakke op om mig og bloggen, så må man mægtig gerne klikke lige her en gang eller to. Om man derefter vælger at købe den viste trøje eller bare symbolsk er et medlem af min girl gang, det er bestemmer man selv. Det er klikket, der gør forskellen.

6. I tirsdags var der en mand i Netto, der gav et genkendende nik og sagde “Hej Miriam”, da jeg gik forbi. Jeg aner ikke, hvem han var. Han virkede ikke engang bare lidt velkendt. What.

7. Hvis man putter en frossen bolle i ovnen, som man vil varme op til morgenmad, så skal man huske at tage den ud igen. Helst før røgalarmen går i gang. Det ved jeg nu til en anden gang.

8. Nogle gange, når man har virkelig travlt, så kan man godt glemme at barbere det ene ben. Og først opdage det, fordi hårene på det er så lange, at de stikker ud gennem strømpebukserne. #huleboer

9. Jeg skulle bruge nogle barndomsbilleder til et kommende indlæg og fik derfor min far til at medbringe adskillige fotoalbums til min nieces fødselsdag i går. Jeg kiggede dem nøje igennem, udvalgte de helt rigtige, lagde dem på sofabordet og tog hjem med dem stadig liggende på sofabordet. Flot.

10. Da jeg ankom til stationen, var toget i øvrigt kørt for tre minutter siden. Som trøst forærede jeg mig selv en donut til at dulme ventetiden. #thisiswhyimfat (Den var med krymmel og det hele værd).

 

Kommentarer (42)

Der er lukket for kommentarer.