#Juleluder

img_5913Indlægget er sponsoreret af Ellos

Jeg bruger det hvert år, mit selvomfundne hashtag. Fordi jeg elsker julen. Kærligheden, hyggen, maden, musikken, stemningen og ja, tøjet. For jul er lig med adskillige anledninger til pænt tøj. Julefrokoster, kirkebesøg, familietamtam. Mit outfit i dag er nok mest sat sammen med en julefrokost in mente. Og gerne en af dem med en sød mand og en mistelten. 😉 Så jeg gik efter et klassisk Miriam-look – en smuk og relativt enkel kjole med elastik i stoffet og fokus på taljen, så min krop har mulighed for at tage sig bedst muligt ud. Jeg har nævnt det før, men lige præcis Ellos er fremragende til at skabe tøj, hvis man som jeg mægtig gerne vil følge moden, men også virkelig gerne vil gøre det med fokus på, hvad man synes er pænest på ens kropstype.

img_5921img_5916 Jeg skruede også en snert op for volumen. For det er vel jul. Så udover maxikjolen med den fine (og også praktiske) slids, gik jeg all in på røde satinsko. For hvis man ikke kan bære satinsko i december(/slutnovember), hvornår kan man så? Og så er de endda designet af Ida Sjöstedt og sat ned til halv pris. Jeg rundede af med en nissehue, fordi, well, se overskrift. 😀

img_5901img_5873Og fordi der var ekstra penge i budgettet, besluttede jeg mig for et look nummer to. Selvfølgelig til mig, men også til Frank. Og her er vi altså gået over i den helt anden grøft. Grimme juletrøjer. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er helt barnligt begejstret for den slags, og selvom jeg har en håndfuld af dem i forvejen, så skulle man da være et skarn, hvis man ikke lige kunne snuppe en til. Jeg valgte faktisk en af herremodellerne, fordi den var suverænt sjovest, men udover at være en anelse længere i ærmerne, så passer den fint. Og det samme gør Franks, som godt nok er lavet til hunde, men hunde fås jo også i kattestørrelser, så jeg bestilte bare en small, og så var der ingen ko på isen.

Siden billederne blev taget tidligere i dag har jeg fejret min nieces 10-års fødselsdag, og nu er klokken blevet lidt halvmange, så hvis I vil undskylde mig, så tror jeg, jeg vil sætte en pladderromantisk julefilm på og åbne en pose skumjulemænd. ‘Tis the season. 😉

Kommentarer (22)

Der er lukket for kommentarer.