Efterlysning!

soulmateI sidste uge var ovenstående en af indsendelserne i det faste indlæg, vi kører hver torsdag, hvor læsere anonymt kan indsende deres hemmeligheder. Og nu er der sket det, at jeg har fået en mail fra Jakob. Jakobs veninde så nemlig hemmeligheden og tænkte på Jakob, der havde fortalt hende om et møde med en pige, han ikke helt har kunnet slippe siden. Måske kunne det være hende? Og eftersom jeg i virkeligheden er en håbløs romantiker pakket ind i et tykt lag af kynisme, spurgte jeg Jakob, om jeg ikke skulle efterlyse pigen på bloggen. Og det fik jeg lov til.

Se, vi ved ikke, om pigen er hende, der indsendte hemmeligheden, men måske er det. Og hvis ikke, så er det måske en anden pige, der også syntes, Jakob var skidesød og også er ærgerlig over, at de ikke lige fik swappet numre. Så det er nu, vi tyr til magien ved de sociale medier!

Her er, hvad vi ved: Hun hedder Camilla/Kamilla, og hun mødte Jakob til Club Supreme på Ideal Bar i København lørdag d. 4/11. De talte lidt sammen i løbet af aftenen og delte også en lang krammer i høj kvalitet, men blev desværre væk fra hinanden, og kort efter blev Jakob nødt til at gå. Men han kunne mægtig godt tænke sig at se hende igen.

Så derfor: Er du en Kamilla/Camilla, eller kender ud en, der kunne være det, så spørg lige, om hun krammede Jakob på Ideal Bar og muligvis kunne tænke sig at gøre det igen. Og i så fald så smid mig en mail på miriamsblok@gmail.com, så skal jeg nok sørge for at formidle kontakt derfra.

Jeg krydser fingre!

Kommentarer (15)

Der er lukket for kommentarer.