De kalder mig Terry Richardson

collage-newKendisser på hvid (eller i dette tilfælde mest rosa) baggrund, og bang! så er du en fabelagtig fotograf mest kendt for at være lidt en scumbag, der ikke kan holde dilleren i bukserne. Hvis Terry kan, kan jeg også. Eller, bortset fra det med kendisserne. Og dilleren – der mangler jeg en ret vigtig rekvisit. Hvad jeg til gengæld har, er mine seneste garderobe-kups.

1) Jeg var traditionen tro forbi Ries tøjbiks sidste gang, jeg var i Randers og skaffede mig selv et fremragende rov. Blusen her fra Miminum er en af favoritterne. Jeg er vild med printet, og så har den en fin, åben ryg. Jeg køber i øvrigt (tydeligvis) ikke høj-hals-og-store-bryster-er-no-go-devicen. Den fås her i hvid, hvis man ikke kommer forbi Randers. (reklamelink) Kommer man forbi Randers, er Ries udvalg som altid væsentligt billigere. 😉

2) Nederdel fra Modstrøm, også erhvervet hos Rie. Skulle vist have været strøget, men den slags småting går Terry ikke op i. Der er en enkelt størrelse tilbage her, dog i en anden farve, som jeg faktisk synes er endnu pænere. Og sat jævnt meget ned.

3) Ja, jeg ligger på gulvet med benene i vejret her. Terry ofrer sig for det gode billede. Skoene her var som de eneste på listen ikke et kup, men de er lyserøde, og de skal være mine roadtrip-sko, fordi jeg ikke kan trave USA tyndt i museballerinaer, uden mine fødder falder af. De er fra Reebok og fås her. (Reklamelink)

4) Jeg nappede kimonoen forrige gang, jeg var hos Rie, så da jeg opdagede, hun havde fået de matchende shorts ind, var der ikke noget at rafle om. Eat your heart out, Cecilie Copenhagen! 😀 (Jeg kunne desværre ikke finde de her online).

5) Forelskede mig hovedkulds i den her nederdel fra Minimum, da jeg lavede et indlæg om lårvenlige shorts og nederdele, men der var ikke lige til den i budgettet. Så fandt jeg den hos Rie til en slik. Win! Desværre er den vist udsolgt overalt nu. Jeg mangler i øvrigt lige et par cm for at kunne lukke den, så den er i mellemtiden det, jeg kaldet “motivationstøj”. 😉

6. Jeg nappede bomberjakken her, da der var outlet i Messages butik på Købmagergade. Den er fra Project Unknown, og jeg tror, jeg gav en hund for den. I kan ikke helt se, hvordan den ser ud, fordi Terry mente, billedet ville se mere artsy ud, hvis det var lidt for mørkt, men jeg kan alligevel ikke finde den online, så det er nok godt det samme. 😀

Kommentarer (16)

  • At du gider at være sådan een der retter en åbenlys slåfejl 🙀 Get a life!
   Miriam – fedt indlæg – vild med at jeg ikke er den eneste der køber motivationstøj

 • SHIT Miriam! Jeg er helt vild med det ben/sko billede. Det er sådan et jeg kunne finde på at printe ud og hænge op, og så har du jo virkelig nogle smukke og misundelsesværdige lægge. ;-)<3

 • Hej Miriam
  Har du nogle råd til at komme igennem dagene, når man har en svær depression? medicin virker ikke, så jeg håber tiden vil..

  • Puh, den er svær. Nu ved jeg ikke, hvor mange præparater og doser, du har prøvet, men det tog mig meget lang tid at finde noget, der gjorde en forskel. Så hvis det er muligt, ville jeg endelig prøve videre! Ellers handlede det for mig primært om at distrahere mig selv. Motion er klart nummer et, fordi det både hjælper på humør og energiniveau, men det er ofte umuligt at få gjort. Jeg brugte rigtig meget tid på bloggen, selvfølgelig. Men ellers bøger (når koncentrationen var til det), serier og den slags. Det er fint, hvis man kan få tiden til at gå med noget andet end sine egne tanker. Måske begynde at hækle eller bage eller skrive digte? Det hjalp i hvert fald mig at forsøge at foretage mig noget – også selvom jeg ikke kunne overskue at bevæge mig uden for en dør,
   Rigtig god bedring. <3

Der er lukket for kommentarer.