Kommentarer (19)

 • Jeg mistænker at alle børns øjenvipper er “to die for”. Jeg har i hvert fald 2 drenge med samme fordel 💕

  • Hvis man prikker hul oppe ved filteret, ryger meget af røgen ud af det hul i stedet for ned i lungerne på rygeren, hvilket selvfølgelig er drønirriterende. Sagde Miriam, der naturligvis aldrig ryger. Aldrig!

   • Vedkommende prikker hul nederst på cigaretten. Og filteret sidder øverst. Men hvad ved du og jeg om det – vi, der aldrig ryger … 🙂

    • Det kommer MEGET an på hvordan man opfatter øverst/nederst og desuden også foran/bagved .. jeg vil nemlig også mene at nederst er nede ved filteret 🙂 Og så fiser røgen ud under hele seancen hvor han ryger den 🙂

     • Jeg tænker det samme som dig, Christina. Ellers forstår jeg i hvert fald heller ikke, hvad der menes. 🙂

 • Dig med skilsmissestatistikken: At andre bliver skilt ændrer ikke på risikoen for om du selv bliver skilt.
  Hvis du lige har slået en sekser med en terning er sandsynligheden for endnu en seks’er jo også stadig 1/6 🙂

 • HAHAHA. Døede over den sidste! Det er så fedt! Fik du jobbet?? Hvis du er villig til at spise plastik for det, så ville jeg 100% ansætte di 😉

 • Baseret på disse hemmeligheder, Mads og Monopolet samt akkumuleret livserfaring og hvad man sådan véd og hører og Fornemmer: for satan, der er mange, der virkelig overvejer deres ægteskab. Tænker altid lidt på, om man i den situation taler med andre om det, eller endnu bedre taler med partneren om det. Hvor sårende det end må være, så må det være endnu værre på et senere tidspunkt at finde ud af, at partneren måske i årevis har overvejet skilsmisse, uden at man har været klar over, at man var på prøve.

Der er lukket for kommentarer.