Kan vi lige snakke lidt om… #19

…Hvorfor vi siger ‘kaktusser’, når ‘kakti’ lyder så meget federe?

…Om det er fuldstændig umuligt at barbere ben uden at skrælle et stykke hud af et eller andet sted?

…At ordet ‘højreben’ som i ‘den ligger lige til højrebenet’ indeholder ordet ‘højreb’.

…Hvor meget mad man skal medbringe, når man skal på en ni timer lang, måltidsfri flyvetur, når fastfood-mekka venter i den anden ende?

…Hvorfor ens tøj altid ender på gulvet, selvom vasketøjskurven står lige ved siden af?

…At jeg har fundet den perfekte ting, hvis man vil gå all in på Halloween. Altså sådan virkelig all in. (Reklamelink)

…Folk, der køber enlagstoiletpapir. Jeres numser fortjener bedre!

…At Will & Grace vender tilbage, og jeg dør lidt indeni, hvis det ikke er lige så godt, som det var i første omgang.

…Hvorfor min mave nægter at rumle diskret, men konsekvent lyder som en meget vred bjørn?

…Hvorfor min mave insisterer på at rumle, selvom jeg har givet den mad, fordi den vil have chokolade også.

Kommentarer (41)

 • Mht. mad på din rejse, så husk at du kan komme til at stå i kø ret længe ved pastjek og alt det dér, når du lander, så det kan i hvert fald anbefales ikke at være alt for sulten, når du stiger af flyet, for der kan godt gå et par timer før du får mulighed for at købe mad, hvis du er uheldig.

   • Jeg nåede lige at tænke: “Er der nogen som køber ENGANGStoiletpapir! Miljøsvin…” Shit man, så er der gået sustainability i den.
    Jeg håber ALLE køber engangstoiletpapir og vil lade det op til en selv at bestemme tykkelsen. (Selvom blødt bare er bedre).

 • Kan anbefale sandwich fra Lagkagehuset til flyveturen. Mætter godt, ok pris (60kr mener jeg) og kan godt holde sig gode i nogle timer ❤️

 • Hmm… må man overhovedet medbringe mad/fødevarer på en 9-timers flyvetur? Altså anden mad end den man kan købe i lufthavnen? Er det ikke sådan at man ikke må medbringe (måske kun nogle typer?) fødevarer til USA? … måske må man egentlig godt tage det med på flyet, men ikke med gennem tolden? Nå, det er helt sikkert værd at undersøge – og madmængden afhænger nok også af om du skal rejse om dagen eller natten/være vågen eller sove på flyet?
  Og også vigtigt: hvad er der af underholdning på flyet? 🙂

   • Hej!
    Du må have mad med der ikke indeholder væske, som du spiser inden du lander i USA. De er nok ikke så glade for, at man medbringer det ind i landet – især ikke kød.
    Men muslibarer, snacks og jeg ville nok også godt turde med en rugbrødsmad 😊

   • Altså.. jeg havde bl.a. æbler med i flyveren til NY – det må man gerne.. Man må bare ikke have dem med ind i lufthavnen (blev stoppet af en bombe/æble hund – i kid you not) chokolade, kiks og boller gik gudskelov fint 😀

   • Da jeg var i USA måtte man gerne have mad med på flyet, men der var nogle typer fødevarer man ikke måtte tage med ind i landet, af fare for kontamination og sygdomme.

    • Du må godt tage mad med på flyet, og det kan klart anbefales fremfor flymåltiderne og den dyre mad i lufthavnen. Jeg havde blandt andet kyllingefrikadeller med på mit fly til fort lauderdale, Florida. Resterne blev dog konfiskeret i Security ved ankomst, da de ikke kunne være sikre på, hvad der har i. Man måtte f.eks. ikke importere svinekød pga. smittefare. Men de smider det bare ud, ingen problemer.

  • Jeg har ikke tænkte mig at tage noget med af flyet, men det er rart at vide, hvad jeg må have med om bord. Tak! 🙂

 • Er så meget med dig på Will & Grace delen. Fuck jeg glæder mig til et gensyn og nøj hbor er det træls hvis det ikke er godt😏 Og sejt du tager afsted over Atlanten selv. Det er fandme godt gået

 • Den med vasketøjet forstår jeg heller ikke, og jeg bliver 45 næste gang… mine 2 piger forstår det desværre heller ikke…

 • Der findes mennesker der foretrækker det tynde papir, der ikke er lambi blødt! Der findes i hvert fald mig! 😂

 • Jeg stemmer også helt klart på at medbringe noget 😊 Måske sådan nødder/rosiner og den slags til lidt backup. Tænk hvis du bliver forsinket 😬

 • Måske fordi det er sjovt-plat, når noget rimer på kusser?

  Og fordi det er meget definitivt, når noget ryger i vasketøjskurven. Så har man besluttet, at det skal vaskes nu. Når det ligger ved siden af, kan kategoriseres som semi-rent og evt bruges en gang mere i en tøjkrise. Sådan er det i hvert fald her hjemme.

 • Jeg har aldrig skrællet hud af når jeg barberer ben. Jeg er dødens angst for at gøre det. Så må helt ubevidst være meget forsigtig, for jeg bruger max 30 sek på at barbere hvert ben 😅

  Jeg er også helt oppe at ringe over Will og Grace. Det bliver så fedt, hvis altså det er godt! Rosario er vist ikke med, men så længe Karen Walker er der, er jeg glad 🍸

 • Hvorfor er der ingen forplejning på turen? Har fløjet den ret mange gange med mange forskellig selskaber efterhånden og jeg har altid fået mad (ad svingende kvalitet). Du må heller ikke medbringe mad der indeholder mælk, en af mine venner fik snuppet sin mælkechokolade i Security.

  • Man skal tilkøbe forplejning, og det vil jeg ikke! Men det lyder strengt med mælk.. Og det var ikke på vej ind i destinationslandet?

 • Jeg er lige kommet hjem fra en tur til Japan, dvs. 11 timer i fly. Vi fik mad 2 gange + snack – og jeg elskede det! Bliver seriøst sulten så snart jeg sætter mig i flyet (og skal også altid tisse). Jeg ville klart investere i snacks, sandwich, vand osv. Det er så sejt du tager afsted! 😀

  • Der er ingen mad på mit fly med mindre jeg tilvælger det, og det vil jeg altså ikke betale for. Men snacks galore skal medbringes, det er helt sikkert! 😀

 • Du må medbringe hvad du vil (undtagen væsker og nogle gange nødder pga allergikere) på flyet, så det er bare med at være kreativ. Sandwiches og salater kan blive ret kedelige, men du kan fx fryse ost, rejer etc som nemt tør op på vejen og så er friskt. Kiks, snacks, tørret frugt etc er også godt. Hvis du virkelig vil gå all in kan du lave en tapas pakke med brød pakket for sig, oliven, ost og skinke – det bliver mindre kedeligt hvis det er pakket separat. Måske en god ide at have noget morgenmad ned også, hvis det er overnight flight?

  • Jeg er lidt ligesom Joey – sandwicher er min livret, og de må godt være lidt slatne… Som man siger. Så jeg tror, jeg går den vej. 🙂

 • jeg ville klart købe i lufthavnen, såan slipper ofrvad bøvl i security. Freiburgerbolle med skinke og ost fra lagkagehuset som mad – to stk. Til den tur – og deres chokorug som snack.

  Og så nogle colaer fra kiosken.

  Du er groggy når du kommer frem og skal nok stå i kø til immigration, finde lokal transport, undre dig over at du ikke forstår hvad nogen siger, når det burde være engelsk etc.

  Så er det bedst at være mæt. Also: mad i usa lufthavnen er mest til dem der skal afsted, ikke til ankommende.

 • Kan se der er lidt delte meninger ang. det med mad, men så vil jeg som frequent transatlantisk-flyer lige melde mig på banen: Tag med selv, det er nemmest og billigst, men undersøg på forhånd hvad landet tillader. Jeg har haft alt fra chips, kage, sandwiches, pita, risretter, hummus (ååh), salater og andet godt med ombord gennem tiden. Bare sørg for at vise din mad ved security, så går det fint. På vej tilbage er de lidt mere strikse, men så længe du ikke overskrider deres regler er det fint. Jeg har haft både chokoladekage, kiks, pizza, chips og alt muligt med ud i håndbagagen. Og som andre skriver, så er nødder no-go hvis der skulle sidde en allergiker i flyet.

  Dog er der i USA restriktioner for hvad du må tage med ind i landet og maden skal spises inden du lander. Her er alt forklaret: https://www.cbp.gov/travel/international-visitors/agricultural-items

  God tur! Og husk ESTA 😀

  • Jeg tænker ikke, jeg skal have noget med af flyveren igen. Bare mad til turen, men ja, jeg tænker også umiddelbart at medbringe hjemmefra. Estaen er hjemm! 😀

Der er lukket for kommentarer.