En lille bid af himlen

collagejnjI det nordlige Randers, oppe ved kasernen, har Rie og Henrik åbnet en biks. Henrik sælger ting og sager, hvilket stort set inkluderer alt mellem himmel og jord, men jeg når sjældent rigtigt over til hans ting, for Rie sælger tøj. Og hun sælger det billigt.

Man kan ikke altid være sikker på at finde noget interessant, for butikken sælger udelukkende kollektionsprøver og restvarer. Nogle gange er der virkelig sære ting. Sidste vinter havde hun en hel række med lyserøde bamsejakker fra Saint Tropez, og da jeg var deroppe i forgårs, havde hun fået en sending ind af gulvlange, blomstrede natkjoler, som man ellers mest kender fra Anne fra Grønnebakken.

Men når man så er heldig, så er man som regel rigtig heldig. Rosemunde, Stella Nova, Minimum, Gestuz og lignende mærker er ikke unormale at støde på til en brøkdel af den oprindelige pris, for i Ries øjne er en t-shirt en t-shirt, og så er det oftest ligemeget, hvad der står i nakken på den.

Nogle gange er der sågar rabatter at hente udover de lave prissætninger, og pt kører hun således med imponerende 70% off de i forvejen virkelig lave priser. Jeg kom på den bekostning hjem med følgende:

Shorts fra Minimum. De skal selvfølgelig nok med tiden styles mere sommervenligt, men de er i det der lidt crepeagtige stof, som vi allesammen skal gå i pt. De er drønbehagelige at have på og har elastik i taljen, så jeg slipper for en muffintop. Og så kostede de mig 24 kroner.

Maxikjole fra Minus. Faste læsere vil vide, at jeg er en sucker for en god maxikjole, og denne var ingen undtagelse. Den er i samme type stof som shortsne, og så har den en meget åben front, der gør, at jeg nok smider en blondetop eller noget under, når jeg kommer hjem til min egen garderobe. Den kostede mig 75 kroner.

Kimono fra Minimum. Fuck it. Man kan aldrig få kimonoer nok. Den var pæn, og den kostede 54 kroner.

Derudover købte jeg nogle grimme hyggesokker og en sommerjakke fra Junarose, som er virkelig pæn, men på billeder mest ligner et levn fra 80’ernes joggingbesættelse, så den må I få en anden gang.

Og ja ja, jeg burde nok have medbragt et bedre kamera, for spøgelsesagtig ser jeg ikke normalt ud i hovedet, men pointen er, at kommer man alligevel et smut til Randers, så kan det altså godt betale sig lige at se, hvad Rie har på programmet. Man skal som regel rode en smule efter de gode ting – lidt ligesom ved genbrugsshopping – men når man rammer guld, så rammer man hårdt.

Se evt. mere på deres hjemmeside, og på forhånd undskyld til sjællændere, bornholmere og deslige. 😀

Kommentarer (14)

  • Er FAN af dette indlæg. Flere af dem 🙂 virkelig flot maxikjole, farven og det hele er så pæn til dig! Resten også, i øvrigt. God dag! <3

  • Af hjertet tak! Der er ellers ALDRIG noget at hente for nordjyder i blogland. Skal så meget på rov.

  • Tusind tak for tip. Og så endda så tæt på 8920 😍 Har du nogen idé om om de har åbent i weekenden, for så vil jeg fluks trille derop og lure i morgen 😉

  • Tak for at minde mig om det! 😃 Jeg havde tænkt at tage et smut forbi, efter jeg så det på snapchat, for jeg er nemlig også hjemme ved mine forældre i Randers lige nu (fra torsdag aften til i morgen aften) 😉 Jeg har et par timer i morgen inden weekendens sidste arrangement, så der må jeg da få brugt noget af tiden! 😃

  • Fedt indlæg. Jeg er glad for at du er så uhøjtidelig, men kvalitetsbevidst. Og så alligevel kan lokkes med et par Disney-sokker på en god dag. Jeg kan godt lide når der er den her variation over de indlæg, som du har lagt op de sidste to ugers tid. Det er sjovt at følge!

    • Jeg kan også lokkes med Disney-sokker på en dårlig dag! 😀 Men jeg er glad for, at du kan lide det. 🙂

Der er lukket for kommentarer.