Kommentarer (7)

  • Til dig der stressede mindre, da du vejede mere: i feel you. Jeg har tabt mig 6 kg, og det var ikke fordi jeg var overvægtig før overhovedet, og vægttabet var faktisk ikke med vilje. Men nu er jeg ekstremt skræmt for at tage det på igen og stresser faktisk mere over hvad jeg spiser nu og hvor meget. Du er ikke alene.

  • Mine træningsbukser lugter ikke af tis, men de lugter virkelig grimt – værre end jeg nogensinde har lugter under armene. Synes virkelig det er slet.

    • Vask træningstøj i Bio tex vaskemiddel som er lavet specielt til åndbart tøj 😊

    • Rodalon Sportsvask er ideelt til tøj, som lugter. Det skal bare vaskes på 30 grader og så er lugten væk.

  • Til jer med ildelugtende træningstøj: hæld noget æbleedikke i, i stedet for skyllemiddel, sammen med vaskemiddel når i vasker tøjet. Der neutraliserer lugten. Google it for mere præcise instruktioner

  • Jeg tabte selv 35 kg, uden at kæmpe for det. Sygt svært at acceptere. Havde så meget identitet i at være overvægtig, og alt sad lige som bare mere slapt og bulede alle steder. Det tager fucking lang tid at vænne sig til, men elsk din krop – no stress 💜

Der er lukket for kommentarer.