Ting, jeg laver i Randers…

kml

 • Tager ganske dankortløs med min mor på indkøb og smider skamløst alskens ufornuftige ting i kurven. Som fx Maltesers smørepålæg.
 • Leder efter Frank. Det her hus er enormt.
 • Spiser friske ærter.
 • Har dårlig samvittighed over min negligerede inbox.
 • Går i grimme hyggesokker.
 • Ser “Hvem vil være millionær?” med min far, hvor vi storsnudede googler svarene og råber af deltagerne, når de er ved at svare forkert. “Neeeeeeej, Ban Ki-moon er ikke fra Japan! Lad nu være med at satse, tumper!”
 • Måber over hvor meget mad der er i køleskabet.
 • Drømmer en lille smule om sådan et her. What? Too much? (Affiliate-/reklamelink)
 • Læser Harry Potter.
 • Ser Harry Potter.
 • Forbander at jeg efterlod mine Harry Potter-strømper derhjemme.
 • Gnider mig i øjnene, fordi jeg de fleste dage ikke har mascara på og derfor kan.
 • Går i bare tæer i haven.
 • Spørger min mor: “Hvad skal vi have til aftensmad?”, som var jeg 10 år. (I aften skal vi have lasagne!)

Kommentarer (27)

 • Jeg er for nyLig begyndt at læse din blog. Tak for en god blog, jeg bliver bestemt hængende. Har tænkt på hvor gammel du er? Har ikke lige stødt på det nogle steder 😊 God dag.

 • Åh, nu får jeg jo også lyst til at eje sådan et slot til mine to (han)katte! Det kan deres maskulinitet da godt bære… ikke?

 • Det er okay, vi er alle 10 år igen hjemme hos forældrene. Og jeg bilder mig selv ind, at de elsker at forkæle mig, næsten lige så meget som jeg elsker at blive forkælet..

 • Jeg elskede maltesers lang tid før de kom til Danmark, fordi jeg var au pair i Skotland i mine unge dage. Jeg levede nærmest af dem derovre. Så jeg er NØDT til at vide: smager maltesers godt som smørepålæg?

 • Ahahaha det bedste ved at være hjemme hos mor og/eller far er at blive 10 år og spørge, hvad der er til aftensmad! Jeg er pt på en uges ferie hos min mor (endda med kæreste og baby), og jeg spørger dagligt om aftensmaden 😀

  • Er SÅ meget med dig og Miriam på “hvad skal vi have til aftensmad?”.

   Må få mig en kæreste, så kan jeg spørge ham i stedet, når jeg er hjemme hos mig selv 😉

 • Åh, sådan en ferie til Randers lyder bestemt ikke dårligt! Specielt ikke den med, at man får betalt sin mad, og tilmed må smide lækkerier i vognen. Ligesom Dorthe er jeg nysgerrig på, hvordan Maltesers smager som smørrepålæg? Har smagt den med Twix, og den var synderligt god!
  Fortsat god Randers-mor-og-far-ferie 😀

  // http://www.jannifromtheblog.dk

 • Uhhhh, hvor kan man købe Malteser smørepålæg? Har prøvet den med Twix, som jeg købte ved æ’ græns – den var er hit!

  Kh hende der vil bruge den forlængede weekend på at spille Harry Potter LEGO på PlayStation 😉

 • Forældreferie for the win!

  Jeg MÅ vide om du har smagt sirupstærte?! Du er den eneste voksne Harry Potter-fan jeg “kender” og kan spørge…

 • Det lyder næsten som når vi besøger mine svigerforældre. De bor også i Randers. I øvrigt. Den accent som der køres i Randers… den er da bare helt sin egen -‘ekke!?

 • Det er skønt at være hjemme /komme på besøg hos sine forældre – luxus – efter man er flyttet hjemmefra og studerer – eller når ens mpr kom fobi med alt det man manglede 🙂 det vil jeg huske når min datter flytter.

 • Ville ønske at det var så afslappende når jeg besøger mine forældre. Desværre bor de begge på landet og vil altid have at jeg giver en hånd med til at passe det hele når jeg er der… Det er ikke for at lyde utaknemlig, men jeg vil altså gerne slappe af når jeg endelig har fri

  • Det er sgu nok bare landmentaliteten, tror jeg. Vi har også en gård i familien, og der er det på samme måde.

Der er lukket for kommentarer.