Melodi Grand Prix 2017 – Liveblogging

maxresdefaultJeg lavede engang et recap, der blev taget godt imod. I aften gør jeg det live! I løbet af aftenen vil jeg jævnligt opdatere dette indlæg med mine forskellige reaktioner og indtryk. Men jeg advarer på forhånd: Jeg ved ikke en skid om MGP (jeg har ikke engang hørt vores sang endnu), men jeg synes nok for det meste, det er lidt mærkeligt. Det kan kun blive godt! 😀

Kl. 21.04: De forskellige lande præsenteres, hvilket giver fint mening, og – vent, sagde han lige Australien? Jeg må have hørt forkert, ikke? Siden hvornår er Australien med i det europæiske melodigrandprix?

Kl. 21.09: To sek, jeg skal lige tisse.

Kl. 21.11: Er jeg gået glip af noget?

Kl. 21.14: Jeg tror umiddelbart, Israel har valgt at spille lidt på, at MGP er populært i det homoseksuelle miljø. Synkront dansende mænd og en sanger i gennemsigtig t-shirt?

Kl. 21.18: Polen har sendt en vaskeægte diva af sted. Der bliver growlet til den store guldmedalje, og hendes kjole er næsten kort nok til, at vi kan spotte den polske mode for intimbehåring.

Kl. 21.21: Wtf, Hviderusland har sendt Hans og Grethe på coke!

Kl. 21.25: Østrig er næsten lidt creepy at se på. Det er ikke naturligt at smile så meget.

Kl. 21.30: Armenien giver mig heftige associationer til Madonna ca. Frozen-æraen. Also, jeg har åbnet den første pose snacks. Det er søde/salte popcorn, som er et koncept, jeg først opdagede for et par dage siden, men shit, de smager godt!

Kl. 21.33: Semi-apropos, så er der ret meget Destiny’s Child over Holland. De har både matchende stemmer og matchende (og meget glitrende!) outfits.

Kl. 21.34: Fuck, der sidder en popcorn-skal fast bagerst i min gane.

Kl. 21.39: Udover at jeg altid lidt føler, at Moldova er et land, hvis navn mangler at blive oversat, så er jeg VILD med deres bidrag. Saxofonfyren føler virkelig sig selv, og backuppigerne synger ind i brudebuketter? Ja sgu!

Kl. 21.43: Jeg forstår ikke helt Ungarn. Han ligner DJ Aligator, er klædt ud som en tyrefægter, sang en slags folkemusik, og nu rapper han??

Kl. 21.46: Italiens nummer er på, som skulle være en af de helt store favoritter, men… Det er på italiensk? Jeg har det ret stramt med ikke at kunne synge med. Så meget at jeg faktisk lærte mig selv “Ai, se eu te pego” fonetisk. Det tog eddermame lang tid. Jeg er herredårlig til portugisisk.

Kl: 21.49: Det er Danmark nu!!

Kl. 21.51: Kæft, hvor er jeg glad for, at hun rent faktisk kan synge. Jeg er dog lidt i tvivl om, hvorvidt sangen er catchy nok til at kunne score de helt store point?

Kl. 21.55: Portugals sanger ligner sygt meget Billy Walsh fra Entourage. Bonusinfo: Min mor troede, det var en kvinde, der sang.

Kl. 21. 58: Jeg hepper altid lidt i smug på Azerbaijan, men hvorfor skal det være så svært at stave til?! Deres setup er i øvrigt ret Robin Sparkles: “PS: I Love You” 😀

Kl. 22.03: Kroatien. Jeg har ingen ord. Først noget monologværk, og nu er det halv pop, halv opera. Mega skizo sang!

Kl. 22.04: Er der snart pause? Jeg har spist den første pose snacks.

Kl. 22.06: Jeg sagde jo, han nævnte Australien! Årj, han er sød! Han vil jeg godt heppe lidt på… On a totally different note, hvor ung en fyr kan jeg tillade mig at score, før det bliver klamt? 😉

Kl. 22.15: Grækenlands sang er lidt for europop til min smag, men hendes læbestift er virkelig pæn!

Kl. 22.18: Der var åbenbart noget kontrovers omkring den spanske sang, fordi folk mente, en anden sang skulle have vundet. Nu har jeg godt nok ikke hørt den anden, men jeg vil alligevel godt tillade mig at være enig.

Kl. 22.20: NOOOOO, han fuckede den høje tone op! Facepalm fra hele Spanien.

Kl. 22.22: Okay, jeg kan faktisk ret godt lide den norske sang. Den er ret unik, men catchy. De får nok toppoint fra Danmark under alle omstændigheder, fordi, I ved, SKAM.

Kl. 22.27: Nu går jeg altså på snacktogt.

Kl. 22.30: Æsh, jeg nåede kun at hente vand. Fuck jer, UK! Danske sangskrivere til trods!

Kl. 22.35: Cyperns sang lyder som enhver anden popsang nogensinde skrevet.

Kl. 22.38: Rumænien… Hun jodler. Hvorfor jodler hun? Hun skal være sød at holde op med at jodle.

Kl. 22.39: HOLD SÅ OP MED AT JODLE!!

Kl. 22.44: Tyskland stiller op med David Guettas “Titanium”. Well, den var jo også et verdensomspændende hit.

Kl. 22.48: Ukraines sang er underlig, de har et kæmpe metalhoved på scenen, og jeg har lige væltet et stort glas vand ud over mig selv.

Kl. 22.51: Belgiens sang er flerstemmig, hvilket er imponerende, taget i betragtning at der kun er en person på scenen.

Kl. 22.54: Heja Sverige!

Kl. 22.55: Åh Gud, jeg drukner i Sverige-mandens øjne. Jeg ved godt, jeg altid siger, jeg ikke er til flødedrenge, men… fuck!

Kl. 23.00: Okay, Bulgariens sang lyder for god til at være med i MGP. Altså, den lyder som noget, der faktisk kunne være et hit helt af sig selv.

Kl. 23.02: Jeg skal virkelig tisse nu. Plejer der ikke at være noget tv-avisen i midten af det her gejl?

Kl. 23.03: “Nu er det Frankrig, og det er den sidste sang.” Hallelujah! Momma’s gotta pee!

Kl. 23.04: Ooooog Frankrig synger på fransk. Surprise, surprise.

Kl. 23.07: Så skal der stemmes! Jeg hepper på Norge, Australien og Bulgarien. Og hvis Sverige klarer det skidt, så tilbyder jeg gerne trøst til deres forsanger…

Kl. 23.12: Okay, har hørt recap. I har totalt ret i, at Kroatiens sang lyder som “Let it Go”! Jeg kom lige bagud med altid, fordi jeg pludselig skulle redde computer og tæer fra det spildte glas vand, men jeg catcher op på kommentarfeltet nu!

Kl. 23.21: Skal vi lave et væddemål om, hvor mange gange endnu vi skal se det der recap?

Kl. 23.26: Jeg har hentet et nyt glas vand og en franskbrødsmad med Maltesers-smørepålæg. Nu står der nogle damer på scenen og synger til mærkeligt musik, mens de er klædt ud som storm troopers.

Kl. 23.36: Yes, lad os lige få et recap mere. Jeg har ikke hørt nok jodlen i dag alligvel.

Kl. 23.42: Hvem er Jamala, og hvorfor har hun et outfit på, der ligner noget katastrofalt fra et afsnit af Project Runway?

Kl. 23.43: Neeeeej, jeg missede det! Nogen løb på scenen og moonede! Side note: Min mor troede, det var en del af showet. “Man ved jo ikke med det der.”

Kl. 23.48: Kun fem point til Danmark fra Sverige? Jeg troede, vi havde en uskreven aftale?!

Kl. 23.50: Jeg væltede lige samme glas (fyldt med noget nyt vand, selvfølgelig) ud over mig selv igen. Skidegodt. Portugal fører i øvrigt ret voldsomt. Det ser skidt ud for Danmark.

Kl. 23.54: Italien har fået to 12-taller i streg? Og vi har fået syv point fra Makedonien? Hvad sker der?

Kl. 23.59: Tyskland har stadig ingen point fået. Det er så synd for dem, hvis de bliver nummer sjok for tredje år i træk.

Kl. 00.02: Nogen gav jodlesangen 12 point. Verden er af lave.

Kl. 00.03: Tænk, at det er midnat, og jeg legit sidder og ser Europa uddele point til hinanden i verdens måske mærkeligste musikarrangement.

Kl. 00.05: Hvem er den der ukrainske Dame Edna?

Kl. 00.08: Aldrig har man set en mand så meget i panik, som da det er ved at gå op for den portugisiske sanger, at han står til at vinde.

Kl. 00.19: Sverige får 12 point. Det kan kun være på grund af smækre forsanger-dude.

Kl. 00.22: Seks point til Danmark fra Tjekkiet. Hvad er det for nogle super stenede lande, der stemmer på os? Er vi med i en alliance, jeg ikke kender til?

Kl. 00.23: Juryens stemmer er uddelt, nu skal vi have seernes stemmer… Åh Gud, skal vi igennem det hele igen? Jeg vil bare så gerne sove meget snart.

Kl. 00.24: Jeg bliver et supernederen mennesker, når jeg er træt. Er begyndt at sidde og råbe-rette på værternes engelsk. “All the day?! Det kan man overhovedet ikke sige!”

Kl. 00.27: Thank God! Vi får hele Europas stemmer samlet! Og Tyskland kom ikke sidst! Alt er godt.

Kl. 00.32: Hey værter, tal hurtigere. Vi er næsten i mål.

Kl. 00. 34: HURTIGERE.

Kl. 00.35: Suveræn førsteplads til Portugal. Det er dejligt, de har aldrig vundet før. Tillykke til Billy Walsh og Co.!

Nu går jeg i seng. Godnat, og tak for selskabet til de af jer, der har holdt ud! 😀

Kommentarer (253)

Der er lukket for kommentarer.