Hvad jeg lærte til Fredagsrock

img_0213Nik & Jay spillede i Tivoli i går og efter sidste koncerts succes, besluttede min søster og jeg os for at tage derind. Det var en lærerig aften. Jeg nævner i flæng:

 • Hvis du har tænkt dig at smugle en snasket sandwich ind udefra for at slippe for Tivolis ågerpriser, så husk ligeledes at smugle servietter! Ens hænder bliver bare aldrig rigtigt rene af at tørre dem af i græsset.
 • GÅ IKKE PÅ TOILET EN TIME FØR KONCERTEN STARTER! Jeg kan ikke understrege det nok. Folk stod som sild i en tønde, og jeg blev forbandet, mast og hældt øl ud over i et forsøg på at komme tilbage til min plads. Det tog tre kvarter, før det lykkedes.
 • Det er drønirriterende, når man er til koncert, og lydmanden tilsyneladende har glemt at tænde for lyden. Det er endnu mere irriterende at stå ved siden af en gut, der råber op om det faktum et par gange i minuttet. Især når råbene inkluderede “FUCK NIK & JAY!” som om de bevidst havde lagt en plan om, at kun de forreste tre rækker måtte høre musikken, fordi vi andre ikke var dedikerede nok til at have siddet foran scenen, siden Tivoli åbnede.
 • Min søster og jeg ligner slet ikke nogen på henholdvis 31 og 32. Vi holder os faktisk rigtigt godt. Jeg ved ikke, hvor mange øl udtaleren havde fået, but I’ll take it!
 • Nik uden trøje kan altid få folk til at skrige.
 • Du er lidt en røv, hvis du insisterer på at beholde din rygsæk på under en propfyldt koncert.
 • Man er “for sej”, hvis man kan teksten på sin yndlingssang fejlfrit. I hvert fald ifølge pigen foran. Der var lige et splitsekund der, hvor jeg følte, jeg havde misset en karriere som rapper… Eller hvad Nik & Jay nu er.
 • Det er en god idé lige at opvarme sin stemme lidt, inden man begynder at skrige med. Man løber jo heller ikke en maraton uden lige at strække ud først.
 • Sneakers er jo himlen at gå i! Så kan det godt ske, jeg brød en af mine grundregler – aldrig sneakers til skørter – men jeg havde ikke skyggen af ømme fødder fem timer senere. Det var et mindre mirakel! I get it now.
 • …Det er til gengæld en god idé lige at imprægnere sine helt nye, lyserøde sneaks, inden man tager dem på ind til koncert på en græsplæne sidst i september.
 • Hvis du cykler hjem igennem København efter midnat på en fredag aften, vil der være nogen, der råber “gode patter!” efter dig.

 

Kommentarer (9)

 • Jeg var også afsted, men jeg kunne seriøst ingenting høre eller se! Og vi stod ikke engang så langt væk. Har aldrig oplevet så dårlig lyd, men flere af mine venner har haft samme oplevelse andre gange. Nå, men det var en god aften uanset!

  • Så enig!! Har aldrig været til en koncert med så dårlig lyd… og pisseærgerligt da Nik og Jay gjorde hvad de kunne😀

  • Det var pissesynd for Nik & Jay, fordi folk ikke kunne tænke længere end til at give dem skylden. Tivoli skal simpelthen droppe de der koncerter, hvis de ikke må skrue højt nok op til, at folk reelt kan høre noget.

 • Haha, serviet-mangel er så frustrerende – og at negle lokumspapir er bare ikké helt det samme. Pisse anti-VIP B-)
  Elsker tilgengæld søskendefotoet – I ser både unge, smukke, rige og berømte ud, trods dressing-fingre!

  – A

 • Det sidste skete altså ikke for mig, da jeg kørte hjem.. . Måske ammepatter bare ikke falder under kategorien “gode patter”?

Der er lukket for kommentarer.