Når teenage-Miriam skal luftes…

img_4037Der bor en teenager inde i mig. Jeg har skrevet om hende før, men med mindre jeg er hjemme hos mor og far, dukker hun kun sporadisk op til overfladen. Hun var lige hurtigt et smut forbi i går, hvor jeg lod hende blive forelsket i filmen “Alt eller intet“, og det er også hende, der engang imellem insisterer på chokolade til aftensmad, men ellers forsøger jeg så vidt muligt at holde hende lidt nede. Det dur ikke, at jeg når til et punkt, hvor mit køleskab er fuld af Bacardi Breezers.

Men i aften får teenage-Miriam lov til dominere helt og holdent. Jeg har nævnt en gang eller to, at jeg i mine unge dage var Nik & Jay-groupie, men jeg er vist aldrig helt kommet ind på omfanget. Jeg fulgte dem land og rige rundt og brugte en formue på både transport og billetter. Jeg kunne deres sceneshow udenad og selvfølgelig også alle deres sange – inklusiv den der, der aldrig var blevet udgivet. Med tiden lærte mine med-groupies og jeg de gode tricks til at komme backstage og sågar med i byen efterfølgende. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har drukket mig æskestiv på deres regning, og de har i den grad sørget for nogle solide bytursminder!

Festen varede i nogle år, men på et tidspunkt holdt det op med at være lige så sjovt. Jeg blev vel voksen og mistede interessen. Jeg har ikke engang hørt deres nyeste plader igennem på Spotify. Undskyld, Niclas og Jannik. Jeg har svigtet… Men det har min søster til gengæld ikke. Åh nej, min søster gik fra at opdage, at Nik & Jay var fantastisk rengøringsmusik til rent faktisk at lytte til det regelmæssigt. Hun kan både gamle og nye sange udenad og skal liiiige vise mig, hvor god den nye musikvideo er. Bemærk, at jeg kun har én søster, så ja, der er tale om min storesøster. Som er gift og har tre børn og lige om lidt en kandidatgrad i psykologi. Og til jul fik hun så den fremragende idé at give mig koncertbilletter i gave. Og koncerten er i aften. Hurra!

Så altså, hvis nogen om et par timer skulle spotte mig med en Breezer i hånden i færd med at danse “Hot”-dansen, så vid, at det ikke er mig. Ikke rigtigt. Det er teenage-Miriam – og hun har det godt!

PS: Hvis man skulle have tænkte over, hvorfor jeg så sjældent smiler med tænder på billeder, så finder I svaret ovenfor. Yikes. 😀

Kommentarer (13)

 • Misundelig.dk

  Vh. Et styks 30 årig, der stadig (i tankerne) laver hjerter til Jay, når jeg er til koncert eller hører dem til Grøn!

 • Min indre teenager kom også frem, da jeg var til H&Ms 50 års fødselsdag, og de optrådte! Det bragte så mange minder om, at jeg hørte dem fordi min første forelskelse kunne lide dem (det var vel og mærke i 4.-5. klasse)

 • Jeg er SÅ misundelig! Teenageren kommer sgu også på i mit 29-årige jeg, når det gælder Nik & Jay. Jeg må dog vente indtil sommer med at få fornøjelsen, men følger med glæde din snapstory i aften for at få en lille dosis Nik i bar overkrop 😉

 • Jeg så dine snaps og blev noget så misundelig. Nøj, hvor ville jeg gerne have været med! Var også lige ved at købe billet, men som du ved, er pengene små som studerende. Jeg udlevede drømmen gennem dine snaps. Tak for det! 😃

  • Åh ja, jeg havde nok heller ikke haft råd, hvis jeg ikke havde fået billetterne. Dejligt du kunne være med via snappen!

 • Rosemarie Lehn Eriksen

  Selvfølgelig er det fair nok. Du må da synes om dig selv præcis hvad du vil. Gav jeg udtryk for, at det måtte du ikke? Egentlig prøvede jeg blot at være flink, -ikke på at fornærme dig.
  Jeg tror også jeg er færdig herinde. Orker ikke rigtig tonen.

  • “Ingen grund til selvhad” antyder, at der er tale om selvhad, og det er bestemt ikke tilfældet. Jeg følte mig ikke fornærmet, men ville opklare, at det ikke var tilfældet. Jeg er ked af, hvis du synes, det var i en grim tone – eller at tonen herinde generelt er det. Det synes jeg bestemt (heldigvis!) ikke er tilfældet. Tværtimod! 🙂

Der er lukket for kommentarer.