44 Lårvenlige shorts og nederdele

Reklame – propfuld af affiliatelinks.

Jeg kan egentlig ret godt lide mine ben, men det er, som om det bliver lidt småbulet, når man kommer nok centimeter op over knæet. Skulle der være nogen af jer, der heller ikke er så meget til at flashe inderlår for hele verden, så er det her indlæg til jer! Jeg har forsøgt at finde noget for enhver smag og pengepung, så der forhåbentligt er noget til alle. Det er pt udsalgstid, så på den positive side er mange af tingene sat ned, men på den negative side, er alle størrelser ikke altid på lager. Til gengæld kan man med fordel klikke sig ind, hvis man havde foretrukket en model i en anden farve eller et andet mønster, for det kan snildt være, det rent faktisk findes.

Alle links nedenfor er affiliatelinks, hvilket betyder, at klikker man sig ind via et af dem og køber hvad som helst fra den webshop, så får jeg en lille del af salget i kommission. På webshoppens regning, selvfølgelig. Tag fra de rige og giv til Miriam. Muahahah! 😀 Man kan i øvrigt altid finde affiliatelinks til mine samarbejdende webshops under fanen “Støt bloggen“. Jeg har lige opdateret den, så der er nye shops at komme efter. Kæmpe krammer til de af jer, der bakker op om bloggen ved at bruge mine links. Y’all are the real MVPs! 😀

underdele-booztNummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12, nummer 13, nummer 14, nummer 15, nummer 16.

Collage nummer et er fra bloggerfavoritten Boozt. Jeg napper gerne både nummer et og nummer otte… Også selvom nummer otte kun ville overleve én dag, før jeg havde spildt noget utroligt farverigt på dem, men jeg tænker, prikkerne kan agere camouflage? 😀 Boozt kører med et jævnt stort udsalg pt, så det er bestemt et kig værd.

underdele-zalandoNummer 17, nummer 18, nummer 19, nummer 20, nummer 21, nummer 22, nummer 23, nummer 24, nummer 25, nummer 26, nummer 27, nummer 28.

Anden collage kommer fra Ellos, hvor jeg ville nappe nummer 19, fordi jeg har et par nærmest magen til, som jeg knuselsker. Men jeg gør det ikke… Fordi jeg har et par nærmest magen til. Og så kører de i øvrigt pt med 25% rabat på hele deres eget mærke – inklusiv interiør, hvor de har nogle edderfine ting. Men kun til og med i dag, så shop away! 😀

underdele-zalando1Nummer 29, nummer 30, nummer 31, nummer 32, nummer 33, nummer 34, nummer 35, nummer 36, nummer 37, nummer 38, nummer 39, nummer 40, nummer 41, nummer 42, nummer 43, nummer 44.

Zalando tog virkelig røven på mig med deres udvalgt inden for det her tema. Jeg sad og savlede over nederdele i en time, før jeg begyndte at vælge ud. Og så har jeg forelsket mig hovedkulds i nummer 35, fordi de grangiveligt ligner shortsne fra det der ene sæt, som Julia Roberts har på i Pretty Woman. (PS: Nummer 38 har sneget sig med, selvom det vist mest er bukser, men de var pissepæne, så jeg bøjede reglerne lidt).

God shoppelyst! 😀

Kommentarer (6)

  • Hvis nr 44 havde været i min str så havde jeg støttet dig😉 eller hvis jeg havde været en str xs🙈

  • Du er da en skat! Har netop ledt nettet tyndt igår da jeg skal på festival i august og alt nærmest er hulkort. Det har mig og mine blege lår ikke lyst til, og da slet ikke når jeg har en slem vane med at sidde i skrædderstilling. Det er jo begrænset hvor mange mennesker jeg har lyst til at flashe i campen! 😀

Der er lukket for kommentarer.