Jeg er jo Bridget Jones #288

giphy-11. Apropos konspirationsteorier, er der så også nogle af jer, der ind imellem får den paranoide tanke, at jeres liv er et tv-program á la The Truman Show? For på ret kort tid er der to mænd fra min fortid, der har kontaktet mig, og jeg kunne godt forestille mig, mine producere ville synes, det var på tide at sparke gang i mit kærlighedsliv igen.

2. Skulle der nu være skjulte kameraer overalt, er I så ikke søde at lade være med at se med, når jeg er i bad? Ikke fordi I ikke må se mig nøgen, mere fordi jeg synger meget højt og meget dårligt, og det burde være en menneskeret at have for sig selv!

3. Speaking of dating, så swipede jeg i dag til venstre ved en mand, der ellers så virkelig sød ud, men der stod i hans profiltekst, at han ikke kunne lidt ketchup, og det ville unægteligt blive for stort et problem i vores forhold.

4. Mor til sin datter i Netto i tirsdags: “Flyt dig lige, så damen kan komme forbi.” Jeg har stadig ikke vænnet mig til at være “damen”. Jeg kunne meget bedre lide at være “pigen”.

5. Forleden fandt jeg ud af, at der findes en Harry Potter-udgave af Trivial Pursuit, og jeg blev simpelthen så glad, indtil jeg fandt ud af, at der ikke følger plade med, hvorfor man skal have et almindeligt spil TP for at kunne spille det. Det har jeg ikke.

6. Jeg er lidt utilfreds med, at de her kageskærere tilsyneladende er blevet moderne. Jeg er med på, at de er ret smarte, men hvad nu hvis jeg gerne vil have et større stykke end det der? For det vil jeg nok. (Affiliate-/reklamelink)

7. Har gået og mukket over, at mine feriepenge endnu ikke er gået ind, når nu jeg bestilte dem for så lang tid siden og i øvrigt allerede har brugt en god portion af dem på en ny sofa. Så tjekkede jeg efter. Det viser sig, at jeg har bestilt dem til d. 5/8 i stedet for til den 8/5. Fejl 40.

8. Er i øvrigt stadig ved at prøve at løse det problem, der er, at Frank synes, det er eddersjovt at hvæsse kløer i omtalte sofa. Min snedige plan er at købe et virkelig blæret kradsetræ til ham i stedet. Problemet er bare, at der vitterligt ikke findes pæne kradsetræer. Og de er ikke bare ikke-pæne, de er hæslige. Suk.

9. Én sølle, lille nektarin blev dårlig, og nu er der bananfluer for fuld smadder. Hvorfor hedder det “boller som kaniner”, når det tydeligvis burde hedde “boller som bananfluer”? Det lyder også bedre!

10. Det er ikke fedt at have PMS, men man bliver pludselig meget taknemmelig, når der dukker en Facebook-reklame op med tips mod kvalme under graviditet. Muahahaha!! 😀

Kommentarer (30)

 • Jeg har Harry Potter TP og man behøver slet ikke plade for at spille det, synes du skal købe det, der er så godt, men baseret på filmene og ikke bøgerne.

  • Ja, det så jeg lige… Men der skulle heldigvis være nok “svære” spørgsmål alligevel!

 • Miriam, når det kommer til HP Trivial Pursuit, så kan du roligt købe det alligevel! Jeg har det nemlig og det er en særlig “lynudgave”, hvor man slet ikke skal bruge en plade – og så er det skidesjovt, hvis man spiller det med andre (entutiatiske) HP fans!

 • Truman-syndrom er en reel diagnose… hvor ofte mon man skal have følelsen af/tanken om at ens liv er et tv show før man bør søge læge?!? – spurgte hende der selv fra tid til anden ‘lider’ af det…

  • Du kan lave en selv
   Glas
   Eddike
   Opvaskemiddel
   Æble
   Vitawrap over glas og prik huller
   Bum. Og den funker!

 • Apropos dame… har du set det afsnit af Will & Grace, hvor hun bliver “ma’am’ed”? Priceless 😂

 • Nu ved jeg godt, at du får penge hvis vi køber den via linket, men for fanden hvor er kageskæreren dyr!!!
  6 kr på Ebay og den kan bare bruges flere gange, til flere stykker 😀

  • Jeg ved bare ikke helt, om jeg er tryg ved at købe noget på eBay, der skal røre ved min mad… :-/

 • Blev måske lidt for glad, da en lille dreng i toget stoppede op og kiggede på mig, mens jeg læste, og han så sagde til sin far: “Se pigen læser”. Hader virkelig, når nogen siger “damen” 😀

 • Tjek Studio Tigerstripes. Dansk kvinde, der laver pæne kattemøbler. Jep, det findes. Men ved ikke, om hun er nået til kradsetræer endnu…

 • Ang træer til Frank. Min mor har nogle store afbarkede grene/en lille stamme sat på en plade. Så er der desuden sat to plader på katten kan ligge på og viklet snor omkring stammen nederst.
  Det er ret pænt – og pænere end end ødelagt sofa og meget pænere end de plastrædsler som findes .

 • Måske en løsning kunne være at købe er “gammelt” brugt TP spil på loppemarked eller tradono også har du pladen – Man kan ofte få fat i dem til en rimelig penge 😊

 • Hmm ikke tænkt jeg var et tv show…. men har side og spillet sims, mens jeg tænkte at den der styrede mit liv nogle gange var ret ond….

  Ang tp spil en passer og en lineal + noget farve… eller et gammelt spil

 • Frank skal have en kradsetønde! Seriøst – jeg har to katte og har kigget og kigget og kigget efter noget der bare var lidt pænt! Så fandt jeg en tønde:

  https://www.maxizoo.dk/anione-kradsetonde-tobi-40-x-40-x-100-cm-beige-gra.html

  Ligner shit på billedet – men tro mig du kommer til at elske den!! Den er stabil. Fylder ingenting. Passer lige ind i et hjørne og har ikke alle mulige mærkelige stikke ud ting alle steder. Bedste kattekøb ever – og selv mine prinsesse-birmaer synes den er et hit 🙂

  • Jep! Den minder meget om den Charlie har. Han elsker den! Og så ligger han gerne på toppen og skuer ud over landskabet (læs: stuen)

  • Den ser ret fin og diskret ud! Er bare bange for, at Frank kræver noget horisontalt at kradse i…

 • Sidste november var jeg ude for at 8 tidligere kærester eller fyre jeg havde datet tidligere i en periode kontaktede mig indenfor en periode af 14 dage for at genoptage forbindelsen. Jeg følte også seriøst kort at jeg var med i lidt af det samme som dig 😀 WTF is going on…

Der er lukket for kommentarer.