Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Projekt voksenbolig – Før/efter nummer to

img_4137 img_4143Jeg syntes egentlig ikke, min gamle sofa var voldsomt grim. I hvert fald ikke på afstand. Problemet er, at jeg købte den omkring to år før, jeg fik den geniale idé at anskaffe mig en kat, og så gik det ellers støt ned ad bakke. Eftersom jeg stort set foretager mig alt i min stue fra min lænestol, har Frank faktisk været den primære bruger af sofaen, og det er ikke gået stille af sig. Katteklør, fedtede poter og den sporadiske omgang opkast har betydet, at det længe har været lidt halvpinligt at have gæster, fordi det betød, at de skulle sidde på Franks efterhånden ikke særligt kønne territorium.

Min nye sofa hedder Anne og kommer fra Sofakompagniet. Hun er ret pæn og var ikke særlig dyr (købt for mine feriepenge), og så sørgede jeg for at få tilsendt nogle stofprøver på forhånd, så farven kunne matche Franks pels bedst muligt. På den måde kan jeg forhåbentlig slippe af sted med at støvsuge skidtet lidt mindre ofte! 😀 I H&M Home købte jeg et nyt tæppe og nogle pudebetræk i grøn velour, der runder det nye look af.

Overordnet set er jeg glad. Min gamle sofa fyldte godt i landskabet, og når man lægger den nye sofas størrelse sammen med det faktum, at den har mere luft under sædet, så kommer min stue faktisk til at se væsentligt større ud.

Næste projekt bliver så at skifte spejlet ovenover sofaen ud. Det passer ikke ind. Der skal plakater på banen. Så er spørgsmålet bare, hvor lang tid det tager mig at gennemtrawle de efterhånden virkelig mange plakatshops, der findes ude på det store internet…

img_4192

 

Comments (46)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.